Ljudi sićate se Fahrenheita e pa kažu da će mu ovo bit najsličnija igra do sad i meni pari odlična
Ajme da bar dođe i za PC
http://ps3.ign.com/objects/811/811232.html
idite pa vidite
Ljudi sićate se Fahrenheita e pa kažu da će mu ovo bit najsličnija igra do sad i meni pari odlična
Ajme da bar dođe i za PC
idite pa vidite
ma dajte ne možete reć da se nikome nije svidija Fahrenheit
Meni jedna od najjačih igra koju sam ikad igrao. Čuo sam za tu igru izgleda nalik na fahrenheit.
pa je
Nešto najbliže nastavku
ako bude upola dobar ( najviše priča i nelinearnost ) ja ču bit sritan čovik iako se još malo zna
Pa Fahrenheit je jedna od najlinearnijih igri kaj sam jih igral.Moral si iti gotovo po shemi jer si inače umro.TO kaj su neki govorili da možeš birati puteve i da se po tome igra razvija,to nije istina.
Nemoj me krivo shvatiti igra mi je fenomenalna,puno put sam ju igral ali nema nikakve razlike ovisne o odabiru puta.Uz to ima samo 3 završetka.
Pa poenta je ista
Tj kraj lvl il šta več
ali način na do kojeg se dođe nije
npr kad biraš oš spasit onog malog ašta se utapa ili ne
i posli u igri dolazi do dijaloga ( ako se sičaš onoga murjaka ) do kojeg inače nikad nebi došlo
Ipak shvaćam te jer se na kraju sve svodi na isto
Ali ljudi ovo je tema za hevy rain a ne fahrenheit
Amo pokrenite se
I zna li iko kad izlazi?
Heavy Rain: The Origami Killer is an upcoming PlayStation 3 video game being developed by French studio, Quantic Dream. The game is being directed by Quantic Dream's founder and CEO David Cage, who also wrote and directed the studio's two previous games, Omikron: The Nomad Soul and Fahrenheit. The game is scheduled to be released in early 2010.
izvor : wikipedia.com
Kad sam tek dobio Fahrenheit bio mi je (tada) naj igra.
Hoće li ovo bit bolje s obzirom da je isti developer?
Ajme da bar dođe i za PC
idite pa vidite
moramo potpisat peticiju da dodje i na pc
moramo potpisat peticiju da dodje i na pc
te peticije nikad ne upale :/
Da, ono šta si ovi koji je rade zactraju neće minjat zbog neke peticije
Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3. Inače, Farenheit mi je odlična igra, mnogo izbora, čak i najmanja sitnica koju napraviš se tumači na određen način. Sećam se prve misije kada si opsednut i ubijaš onog tipa u WC-u, kada sam završio izašao sam i seo za stol i nastavio jesti, kao da se ništa nije dogodilo. Onda sam platio i otišao. Misiju kasnije kada igram detektivku koja istražuje ubistvo pričam sa osobljem restorana koje mi govore kako se ubica (ja) normalno ponašao. Istina, nije nešto korisno ali pravi razliku kako igrač doživljava priču (ako mu je ona važna).
Što se tiče Heavy Rain-a, barem po trailerima igra mi se čini odličnom, naročito noir atmosfera koja prevladava igrom koja stvara neki mističan doživljaj. Razlika između Farenheita i Hevy Raina je ta što ovaj put neće biti nikakvih nadnaravnih pojava, znači čisto hvatanje serijskog ubice koji kao i mnogi iza sebe ostavljaju posetnice (origami figurice). Sviđa mi se atmosfera a što se tiče gameplaya, sličan je onome iz Farenheita, samo što ima više opcija prilikom radnji i one su bolje (dinamičnije) prikazane.
Par trailera:
Corner Store (nekoliko izbora)
Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3. Inače, Farenheit mi je odlična igra, mnogo izbora, čak i najmanja sitnica koju napraviš se tumači na određen način. Sećam se prve misije kada si opsednut i ubijaš onog tipa u WC-u, kada sam završio izašao sam i seo za stol i nastavio jesti, kao da se ništa nije dogodilo. Onda sam platio i otišao. Misiju kasnije kada igram detektivku koja istražuje ubistvo pričam sa osobljem restorana koje mi govore kako se ubica (ja) normalno ponašao. Istina, nije nešto korisno ali pravi razliku kako igrač doživljava priču (ako mu je ona važna).
Što se tiče Heavy Rain-a, barem po trailerima igra mi se čini odličnom, naročito noir atmosfera koja prevladava igrom koja stvara neki mističan doživljaj. Razlika između Farenheita i Hevy Raina je ta što ovaj put neće biti nikakvih nadnaravnih pojava, znači čisto hvatanje serijskog ubice koji kao i mnogi iza sebe ostavljaju posetnice (origami figurice). Sviđa mi se atmosfera a što se tiče gameplaya, sličan je onome iz Farenheita, samo što ima više opcija prilikom radnji i one su bolje (dinamičnije) prikazane.
Par trailera:
Corner Store (nekoliko izbora)
Molim te daj neki link što se tiče ovoga za izlazak igre za PC, ad se ne nadam uzalud.
joj skroz zaboravio za ovu temu(ne za igru)
odigrao sam demo...igra je brutala ..vele da ce bit oko 26 mogucih zavrsetaka igre
grafika lica je najbolja koju sam vidio
prica je jaka ...najbolje ce se u nju uzivit covjek koji ima djecu...
mogucnosti u igri ima bezbroj
u demu je taj crime scene i sleazy place
Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3.
ako igru izbace na PC, u što čisto sumnjam, vrištat ću od sreće.
aj daj link gdje si to vidio...
Žao mi je ako sam se pogrešno izrazio, ali to da će možda igru da izbace na PC je moje predviđanje vezano uz prošle objave raznih developera koji su se odlučili da odbace ekskluzivnu platformu i igru izbace i na PC-u i konzolama kao recimo The Grinder, a koliko se sećam slična je priča bila i za GTA San Andreas (neka me neko ispravi ako grešim). Tako da ostajemo bez potvrde, ali ostaje nada s obzirom da su najveći uspeh na svome prošlom radu - Farenheit, upravo imali na PC-u iako je igra izašla i na konzolama.
Igra je isprva zamišljena za PC i PS3 ali se od PC-a odustalo zbog nekih problema sa Physx-om, na koji se igra oslanja.
Odlična igra, nadam se da će izaći i za PC.
Evo i Gamereport recenzija, zanemarite međuscene.
Link.
Kazu da bolja grafika na ps3 nemoze biti nego sto je
Hm... S time se baš i ne slažem, neke mi se teksture jednostavno čine prerazmuljane, no ekspresije lica su stvarno izvrsne, i svaki se lik doima "živim".
Srce će mi se slomiti ako ovo ne dođe za kompjuter. Prvo Brutal Legend, sad ovo. Ma kvragu s PC-em!
nemojte se nadat ovoj igri na pc jer je sony duboko gurnuo prste u ovu igru a i u dzep
a i grafika je odlicna al ima razmrljanih textura jer konzole zbog nedostatka memorije nemogu imat neke high rez teksture
no to je sporedno u ovoj igri
Evo i Gamereport recenzija, zanemarite međuscene.
Link.
Kazu da bolja grafika na ps3 nemoze biti nego sto je
Hm... S time se baš i ne slažem, neke mi se teksture jednostavno čine prerazmuljane, no ekspresije lica su stvarno izvrsne, i svaki se lik doima "živim".
Što se tiče ove igre mislim da je tu na prvom mestu radnja koja je, pretpostavljam, jedna od najboljih dosad viđenih u video igrama, barem u žanru koji predstavlja, a grafika se čini u redu.
Fahrenheit je definitivno jedna od najboljih PC igara ikada, a Heavy Rain mi se čini kao Fahrenheit na steroidima, što može biti samo odlično.
Prava šteta što HR ne izlazi odmah za PC, ali imam neki osjećaj da Sony financira dobar dio troškova ove igre, pa računaju na ekskluzivnost barem prvih nekoliko mjeseci. Bude se to kasnije convertalo....nadajmo se.
Gametrailers recenzija, inače recenzije su mi bolje na gametrailers nego na ign-u, najviše zato što su duže.
Verovatno je da developeri (za Sony neznam) zaista žele da zadrže ekskluzivnost na PS3 u prvih par meseci, a ako im ne pođe za rukom da prodaju "dovoljan" broj kopija verovatno će igru portat na PC.
evo ako ovi vele da odlicna igra onda je odlicna igra
http://www.planetxbox360.com/article_9714/360_Fanboy_Heavy_Rain_is_the_Reason_to_Buy_a_PS3