Ako ga več misliš kupovat svakako uzmi slim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da al neam para
ljudi dal zna netko rjesenje??? ps3 mi se pregrijavao i onda sam ga poslao vexx5555 na popravak da zamjeni pastu i ocisti ga al ista stvar ponovo kad udjem u bc2 ventilator se pali na najjace i pise da se ps3 pregrijo i gasi se :S termalna pasta je nova i ps3 je ociscen :SSSS neznam rjesenje
to se gpu pregrijava.trebas skinuti limenu plohu sa gpu-a i tamo isto staviti pastu.danas gledo na youtubeu
ljudi dal zna netko rjesenje??? ps3 mi se pregrijavao i onda sam ga poslao vexx5555 na popravak da zamjeni pastu i ocisti ga al ista stvar ponovo kad udjem u bc2 ventilator se pali na najjace i pise da se ps3 pregrijo i gasi se :S termalna pasta je nova i ps3 je ociscen :SSSS neznam rjesenje
to se gpu pregrijava.trebas skinuti limenu plohu sa gpu-a i tamo isto staviti pastu.danas gledo na youtubeu
ne
ne
a zasto nebi bilo taj problem?jesi li zamjenio pastu i desava se ista stvar.onda je moguce da izemdu cipova i lima od cipa toplina ne prodire jer je pasta stara i izgubila svoja svojstva i zato se pregrijava.dal je problem napraviti to ili kupiti novu konzolu?ocito drugo jer vidim da se u kriznim situacijama ima para
imam jedno pitanje...kad je ps3 modificiran i onda kad igram multyplayer igre i kad se spajam na internet dali se dobije ban kao na xboxu 360??? ako se dobije dali se onda dogodi isto što i s x360,dal se onad blokira i hard????
prvo to se ne zove modificiranje drugo kad to napravis nemozes vise igrat muliplayer
imam jedno pitanje...kad je ps3 modificiran i onda kad igram multyplayer igre i kad se spajam na internet dali se dobije ban kao na xboxu 360??? ako se dobije dali se onda dogodi isto što i s x360,dal se onad blokira i hard????
Trenutno modificirane (jailbrejkane,CFW) ps3 konzole nemogu ici online jer ako updejtas konzolu onda gubis mogucnost igranja kopija.Znaci samo offline igranje
Jos uvijek nitko nije dobio ban sa PSN samo zato sto ima CFW,i ne Sony ne blokira nikakav hard, Micro$oft to vise neradi (to je napravio jednom ali odmah u sljedecm updejtu je vratio natrag koristenje harda na bananim konzolama).
Kad dobijes ban onda se vise nemozes spojiti na PSN ili Xbox live i to je to.
Nedavno sam klincima nabavio igru LEGO Pirates of Carribean, i nakon sat i pol ili vise igra se pocela smrzavati.
Radi se o slimu 160GB plejki staroj 10 mjeseci.
Jel to normalno ili?
pa nije sigurno normalno jesi updeto igru?u kakvom je stanju bluray disk?
Možda je do igre, meni je bio problem s BFBC2, 2 puta se smrznuo, proguglo sam i vidjeo da se to dešava većini.
Pozdrav narodu, novi sam ovdje pa eto isprike ako radim neš krivo, nisam dugo visio na forumima :)
Zanima me može li ovaj HDD ići u PS3 i kaj trebam napravit prije zamjene? Sada imam PS3 Slim 120gb, CFW.
http://www.nabava.net/cvrsti-diskovi__130/seagate-cvrsti-disk-500gb-sata-5400rpm__629911
Pozdrav narodu, novi sam ovdje pa eto isprike ako radim neš krivo, nisam dugo visio na forumima :)
Zanima me može li ovaj HDD ići u PS3 i kaj trebam napravit prije zamjene? Sada imam PS3 Slim 120gb, CFW.
http://www.nabava.net/cvrsti-diskovi__130/seagate-cvrsti-disk-500gb-sata-5400rpm__629911
Može
mozes staviti taj hard a sta mozes prije zamjene napraviti je backup u opcijama ps-a.al ti se trofeji ne spremaju nego se moras spjiti na psn tako da gubis sve trofeje
nakon zamjene trebas instalirati ponovo ofw i onda cfw ako imas kmeaw a za druge neznam
edit:
ako vec kupujete hard za ps3 uzmite od 7200 okretaja
pa nije sigurno normalno jesi updeto igru?u kakvom je stanju bluray disk?
BR disk je star 3 dana :-), tj u izvrsnom stanju.
Smrzavanje se ne javlja uvijek, tj nekad nak sat ili dva, a nekad nakon 3 sata igranja, a ponekad uopce se ne smrzne.
Ovo je inace prva igra na BR disku, jer sam klincima kupovao igre na PSN-u, al posto pirate nisu imali, morao sam kupit u Algoritmu.
E sad dali ima mozda kakav utjecaj to sto je igra na BR disku, pa se mozda vise zagrijava, neznam.
EDIT:
Proguglao sam i izgleda da je to do igre posto nisam jedini :-), znaci konzola je OK :-)
Probaj igru instalirati na disk, pa bi trebala manje citati s BR-a.
Kad ju ubacis, pomakni se na BR s igrom, prije nego stisnes "X" za pokretanje, stisni trokut za opcije.
Trebao bi imati tamo Install. I dalje ti treba BR za pokretanje, ali bi trebalo manje citati s BR, a vise s HDD-a.
mozes staviti taj hard a sta mozes prije zamjene napraviti je backup u opcijama ps-a.al ti se trofeji ne spremaju nego se moras spjiti na psn tako da gubis sve trofeje
nakon zamjene trebas instalirati ponovo ofw i onda cfw ako imas kmeaw a za druge neznam
edit:
Briga me za trofeje, trofej je proć igru i zabavit se uz nju :)
Kak mogu provjerit koji imam točno CFW, kupio sam već breakan PS3, tako da nisam sam radio to, ali imam onaj stick, samo se nadam da mi neće odma instalirat 3.60 ili koji je sad već aktualan??!!!
Dakle može i 7200RPM disk ići unutra? Znam da sam negdje prije čitao da kao mora bit 5400RPM :S
P.S
Nadam se da se može ovdje pisat o Breakanim konzolama, a da se ne dobije ban kao na jednom drugom forumu? :D
Mene nesto zanima,kupit cu uskoro ps3 slim 320gb.
Pa me zanima s kojim FW ce doci, dolaze li s 1.00 pa onda upgrade na 3.55(jer cu ga jailbreak-at).Ili dolazi sa >3.56.
naravno da moze ic 7200 rpm hard.
neznam kak mozes provjeriti koji ti je cfw al mislim da je isti princip kad izvadis hard i stavis drugi
jer ce te ps traziti update koji si imo ili noviji.stavis onda ofw 3.55 ili koji imas i onda cfw kmeaw
Mene nesto zanima,kupit cu uskoro ps3 slim 320gb.
Pa me zanima s kojim FW ce doci, dolaze li s 1.00 pa onda upgrade na 3.55(jer cu ga jailbreak-at).Ili dolazi sa >3.56.
s 3.41
edit:
Kak mogu provjerit koji imam točno CFW, kupio sam već breakan PS3, tako da nisam sam radio to, ali imam onaj stick, samo se nadam da mi neće odma instalirat 3.60 ili koji je sad već aktualan??!!!
Dakle može i 7200RPM disk ići unutra? Znam da sam negdje prije čitao da kao mora bit 5400RPM :S
P.S
Nadam se da se može ovdje pisat o Breakanim konzolama, a da se ne dobije ban kao na jednom drugom forumu? :D
Za pogledat koji imas CFW ides u settings-system settings-system information
edit:
P.S
na kmeaw ne pise koji cfw imas.pise mi 3.55
edit:
P.S
na kmeaw ne pise koji cfw imas.pise mi 3.55
Kako se odrađuje ta modifikacija?Ja bih htio modificirat svoju do 11 mj zato što sam naručio BF3 LE,pa onda jel mogu poništit modifikaciju? i dali gubim trofeje itd?
mozes ponistiti modifikaciju sa updateom od sonya
a koji trenutacno system update imas?
Ma ovaj zadnji,s njim se nemože modificirat jel tkao?
Jel mogu skinut neki sonyev update 3.55 s neta i iinstalirat?
Možeš.
nemozes spustati na nizi update.i nemozes instalirati cfw.
uzivaj za sad u orginalima
Možeš.
Jel mogu onda one igre igrat?
Ali bojim se da neću moć vratit na staro znaći da poništim modifikaciju,onda sam bezveze bacio 350 kn :)
OMG dao 350 kn za modifikaciju a to 5min posla.
OMG dao 350 kn za modifikaciju a to 5min posla.
covjek nemoze modificirati konzolu jer ima zadnji firmware
i tih 350kn mislim da se je odnosilo za bf3 igru