PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
p1k1p kaže...

ako spajam slusalice jel mi treba ovo??Ženski AV činč sa 3.5mm izlazom 

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Ako nemaš bluetooth slušalice onda da.

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

neam bluetooth slusalice,imam obicne,al je problem,je nemam kam zastekat taj kabal,jer su mi usb zvucniki...neam kamo zastekat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
p1k1p kaže...

neam bluetooth slusalice,imam obicne,al je problem,je nemam kam zastekat taj kabal,jer su mi usb zvucniki...neam kamo zastekat

Pa treba ti onda ovo http://fl2.shopmania.org/files/images/19100/3-5mm-stereo-f-to-rca-m-y-cabl~t_19099890.jpg pa tu uštekaš slušalice tako sam bar ja i sve radi odlično.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam ps3 80gb te htio bih staviti 500 gb hdd.

Sad me zanima dali ga mogu nekako staviti a da mi cf 3.55 ostane na njemu, znaci da ne stavljam najnoviji firmaware

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MSN kaže...

Sad me zanima dali ga mogu nekako staviti a da mi cf 3.55 ostane na njemu, znaci da ne stavljam najnoviji firmaware

pa nije ti OS na hard disku (barem ne cjeli) ,nađi si tutorial kak napravit backup podataka

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 13:46 (hrvatskafarkasevec).
14 godina
MSN kaže...

ako ces mjenjati hard ps3 ce te traziti ponovo da instaliras update koji si imao ili noviji.prvo ofw 3.55 onda cfw 3.55

igre si premjesti na komp da im mozes ponovo vratiti.save od igara isto mozes spremiti ali neke nemozes jer imaju zastitu

trofeje ces sve izgubiti i nemozes ih backupati.

16 godina
protjeran
herc1988 kaže...
MSN kaže...

ako ces mjenjati hard ps3 ce te traziti ponovo da instaliras update koji si imao ili noviji.prvo ofw 3.55 onda cfw 3.55

igre si premjesti na komp da im mozes ponovo vratiti.save od igara isto mozes spremiti ali neke nemozes jer imaju zastitu

pa kaj nisu trofeji povezani sa accountom ? 

14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
herc1988 kaže...
MSN kaže...

pa kaj nisu trofeji povezani sa accountom ? 

I ja mislim da jesu pa se oni ne gube.

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da ako samo ako se spojis na psn onda se sync napravi na trofejima

ovako sve trofeje koje si imao do zadnjeg spajanja na psn ce ti ostati.ostali se brisu

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 14:49 (herc1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

da ako samo ako se spojis na psn onda se sync napravi na trofejima

ovako sve trofeje koje si imao do zadnjeg spajanja na psn ce ti ostati.ostali se brisu

Da zaboravio sam da on nema pristup PSN jer ima 3.55.

14 godina

Imam jedno pitanje.Dakle,imam ps3 sa 3.66 firmwareom.Problem je u tome sto pokusavam igrati multiplayer na original igrama se uopce ne uspijevam spajati.uspijeva mi samo na pes10,dok na killzone 2 i uncharted 2 ne uspijeva.uvijek je neki network connection error.Logiranje u psn traje jaako dugo i sumnjam da je to normalno.(error 80710092 cesto dobivam).

neka pomoc?

17 godina
neaktivan
core2man kaže...

Imam jedno pitanje.Dakle,imam ps3 sa 3.66 firmwareom.Problem je u tome sto pokusavam igrati multiplayer na original igrama se uopce ne uspijevam spajati.uspijeva mi samo na pes10,dok na killzone 2 i uncharted 2 ne uspijeva.uvijek je neki network connection error.Logiranje u psn traje jaako dugo i sumnjam da je to normalno.(error 80710092 cesto dobivam).

neka pomoc?

Mozda ti je jednostvano veza zagusena, ako imas povezano par racunala na internet, pa recimo radi torrent i sl.

Mozes pogledat ovdje mozda ima nesto korisno. Mozda ovo s NAT postavkama.

A mozes pitat i google. Meni je izbacio za taj error da je ekipa manualno ponovno upisala postavke za spajanje na internet?!

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Chaky kaže...
core2man kaže...

neka pomoc?

Mozda ti je jednostvano veza zagusena, ako imas povezano par racunala na internet, pa recimo radi torrent i sl.

Mozes pogledat ovdje mozda ima nesto korisno. Mozda ovo s NAT postavkama.

A mozes pitat i google. Meni je izbacio za taj error da je ekipa manualno ponovno upisala postavke za spajanje na internet?!

moguce da je veza zagusena,imam spojeno 3-4 computera na mrezu,a sad imam jos i turiste koji se spajaju na wlan,u zadnje vrijeme je internet takodje spor kad surfam.Pricekacu dase situacija kod mene smiri pa mozda se to rijesi smo od sebe.{#}

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Stavi WEP šifru na ruter i nečeš imat problema sa turistima :)

I da sori na onom, piso sma to u 2ipol nakon što sam došo s rozge pa sam zamjenio nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 12:41 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
PS3 - Pitanja i odgovori

{#}

Držite se teme!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Stiže mi PS3 uskoro pa me zanima koja koja je razlika u računima, jel bolje napraviti hrvatski račun ili UK?

15 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

Stiže mi PS3 uskoro pa me zanima koja koja je razlika u računima, jel bolje napraviti hrvatski račun ili UK?

Napravi si UK i hrvatski.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

UK zato je hrvatski u k*rcu

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

A na UK isto mogu igrat s ljudima iz hrvatske i sa hrvatskim obrnuto s ljudima van Hrvatske?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 13:40 (MorskiMacak).
15 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

A na UK isto mogu igrat s ljudima iz hrvatske i sa hrvatskim obrnuto s ljudima van Hrvatske?

Naravno.

14 godina
neaktivan

I zanima me jel puno bolja slika 720p nego 480 pa da kupim HDMI kabel, ali mislim da mi TV nije full HD

15 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

I zanima me jel puno bolja slika 720p nego 480 pa da kupim HDMI kabel, ali mislim da mi TV nije full HD

Naravno,kada je u SD,mutna je dosta slika,a u hd-u je poprilično kristalna.Uzmi hd,ja sam igaro neki dan mw2,podržava 1080p,savršeno izgleda mogu ti reć :).Uzmi svakako :D

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

naravno , netrebas imat full hd tv moze biti  i 720p jer vecina igrica ne koristi 1080p tako da samo daj, ja si mislim uzet monitor neki na kraju sezone pa spojit ps3 na njega

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
MorskiMacak kaže...

Naravno,kada je u SD,mutna je dosta slika,a u hd-u je poprilično kristalna.Uzmi hd,ja sam igaro neki dan mw2,podržava 1080p,savršeno izgleda mogu ti reć :).Uzmi svakako :D

Ma kakav full HD MW2 nije ni HDready Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 pogledaj tu.

15 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
Tommy_123 kaže...
MorskiMacak kaže...

Ma kakav full HD MW2 nije ni HDready  Call of Duty: Modern Warfare 2  = 1024x600 (2xAA)

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241  pogledaj tu.

Kada igram ,stisnem an info piše 1080p 16:9.I piše ti na kutiji da podržava 720i,720p,1080p.

16 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
H4X0R_Bug kaže...
Tommy_123 kaže...
MorskiMacak kaže...

Ma kakav full HD MW2 nije ni HDready  Call of Duty: Modern Warfare 2  = 1024x600 (2xAA)

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241  pogledaj tu.

Kada igram ,stisnem an info piše 1080p 16:9.I piše ti na kutiji da podržava 720i,720p,1080p.

to je upscale

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel se moze ako imam blu ray snimac skinut igra za ps3 i snimit na neki blu ray i tako ju stavit u ps3 i igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ne...mozer jedino prek usb-a

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Postoji li način da uklonim ogrebotine na ps-u?

sasvim sigurno ga neću prodavati, planiram ga zadržati vječno za sebe, ni ne vidi se, jer je ispod njega, ali cijelo vrijeme mi je tu o u glavi...ne želim da je izgrban, ne znam kako mi se to dogodilo, cijelo vrijeme je na jednom mijestu, a kupljen je nov..

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupiš profesionalni lak za plastiku i namažeš, kao da nikad nije bila ogrebotina {#}.

Pretpostavljam da ti treba malo laka pa uzmeš onaj najmanji za 45 kuna, imaš u svakoj-drugoj trgovini koje drže lakove.

Sad trenutno se ne mogu sjetit naziva, al pitaš prodavača.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:35 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice