ako spajam slusalice jel mi treba ovo??Ženski AV činč sa 3.5mm izlazom
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx
Ako nemaš bluetooth slušalice onda da.
ako spajam slusalice jel mi treba ovo??Ženski AV činč sa 3.5mm izlazom
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx
Ako nemaš bluetooth slušalice onda da.
neam bluetooth slusalice,imam obicne,al je problem,je nemam kam zastekat taj kabal,jer su mi usb zvucniki...neam kamo zastekat
neam bluetooth slusalice,imam obicne,al je problem,je nemam kam zastekat taj kabal,jer su mi usb zvucniki...neam kamo zastekat
Pa treba ti onda ovo http://fl2.shopmania.org/files/images/19100/3-5mm-stereo-f-to-rca-m-y-cabl~t_19099890.jpg pa tu uštekaš slušalice tako sam bar ja i sve radi odlično.
Imam ps3 80gb te htio bih staviti 500 gb hdd.
Sad me zanima dali ga mogu nekako staviti a da mi cf 3.55 ostane na njemu, znaci da ne stavljam najnoviji firmaware
Sad me zanima dali ga mogu nekako staviti a da mi cf 3.55 ostane na njemu, znaci da ne stavljam najnoviji firmaware
pa nije ti OS na hard disku (barem ne cjeli) ,nađi si tutorial kak napravit backup podataka
ako ces mjenjati hard ps3 ce te traziti ponovo da instaliras update koji si imao ili noviji.prvo ofw 3.55 onda cfw 3.55
igre si premjesti na komp da im mozes ponovo vratiti.save od igara isto mozes spremiti ali neke nemozes jer imaju zastitu
trofeje ces sve izgubiti i nemozes ih backupati.
ako ces mjenjati hard ps3 ce te traziti ponovo da instaliras update koji si imao ili noviji.prvo ofw 3.55 onda cfw 3.55
igre si premjesti na komp da im mozes ponovo vratiti.save od igara isto mozes spremiti ali neke nemozes jer imaju zastitu
pa kaj nisu trofeji povezani sa accountom ?
pa kaj nisu trofeji povezani sa accountom ?
I ja mislim da jesu pa se oni ne gube.
da ako samo ako se spojis na psn onda se sync napravi na trofejima
ovako sve trofeje koje si imao do zadnjeg spajanja na psn ce ti ostati.ostali se brisu
da ako samo ako se spojis na psn onda se sync napravi na trofejima
ovako sve trofeje koje si imao do zadnjeg spajanja na psn ce ti ostati.ostali se brisu
Da zaboravio sam da on nema pristup PSN jer ima 3.55.
Imam jedno pitanje.Dakle,imam ps3 sa 3.66 firmwareom.Problem je u tome sto pokusavam igrati multiplayer na original igrama se uopce ne uspijevam spajati.uspijeva mi samo na pes10,dok na killzone 2 i uncharted 2 ne uspijeva.uvijek je neki network connection error.Logiranje u psn traje jaako dugo i sumnjam da je to normalno.(error 80710092 cesto dobivam).
neka pomoc?
Imam jedno pitanje.Dakle,imam ps3 sa 3.66 firmwareom.Problem je u tome sto pokusavam igrati multiplayer na original igrama se uopce ne uspijevam spajati.uspijeva mi samo na pes10,dok na killzone 2 i uncharted 2 ne uspijeva.uvijek je neki network connection error.Logiranje u psn traje jaako dugo i sumnjam da je to normalno.(error 80710092 cesto dobivam).
neka pomoc?
Mozda ti je jednostvano veza zagusena, ako imas povezano par racunala na internet, pa recimo radi torrent i sl.
Mozes pogledat ovdje mozda ima nesto korisno. Mozda ovo s NAT postavkama.
A mozes pitat i google. Meni je izbacio za taj error da je ekipa manualno ponovno upisala postavke za spajanje na internet?!
neka pomoc?
Mozda ti je jednostvano veza zagusena, ako imas povezano par racunala na internet, pa recimo radi torrent i sl.
Mozes pogledat ovdje mozda ima nesto korisno. Mozda ovo s NAT postavkama.
A mozes pitat i google. Meni je izbacio za taj error da je ekipa manualno ponovno upisala postavke za spajanje na internet?!
moguce da je veza zagusena,imam spojeno 3-4 computera na mrezu,a sad imam jos i turiste koji se spajaju na wlan,u zadnje vrijeme je internet takodje spor kad surfam.Pricekacu dase situacija kod mene smiri pa mozda se to rijesi smo od sebe.
Stavi WEP šifru na ruter i nečeš imat problema sa turistima :)
I da sori na onom, piso sma to u 2ipol nakon što sam došo s rozge pa sam zamjenio nešto.
Držite se teme!
Stiže mi PS3 uskoro pa me zanima koja koja je razlika u računima, jel bolje napraviti hrvatski račun ili UK?
Stiže mi PS3 uskoro pa me zanima koja koja je razlika u računima, jel bolje napraviti hrvatski račun ili UK?
Napravi si UK i hrvatski.
UK zato je hrvatski u k*rcu
A na UK isto mogu igrat s ljudima iz hrvatske i sa hrvatskim obrnuto s ljudima van Hrvatske?
A na UK isto mogu igrat s ljudima iz hrvatske i sa hrvatskim obrnuto s ljudima van Hrvatske?
Naravno.
I zanima me jel puno bolja slika 720p nego 480 pa da kupim HDMI kabel, ali mislim da mi TV nije full HD
I zanima me jel puno bolja slika 720p nego 480 pa da kupim HDMI kabel, ali mislim da mi TV nije full HD
Naravno,kada je u SD,mutna je dosta slika,a u hd-u je poprilično kristalna.Uzmi hd,ja sam igaro neki dan mw2,podržava 1080p,savršeno izgleda mogu ti reć :).Uzmi svakako :D
naravno , netrebas imat full hd tv moze biti i 720p jer vecina igrica ne koristi 1080p tako da samo daj, ja si mislim uzet monitor neki na kraju sezone pa spojit ps3 na njega
Naravno,kada je u SD,mutna je dosta slika,a u hd-u je poprilično kristalna.Uzmi hd,ja sam igaro neki dan mw2,podržava 1080p,savršeno izgleda mogu ti reć :).Uzmi svakako :D
Ma kakav full HD MW2 nije ni HDready Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 pogledaj tu.
Ma kakav full HD MW2 nije ni HDready Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)
Kada igram ,stisnem an info piše 1080p 16:9.I piše ti na kutiji da podržava 720i,720p,1080p.
Kada igram ,stisnem an info piše 1080p 16:9.I piše ti na kutiji da podržava 720i,720p,1080p.
to je upscale
jel se moze ako imam blu ray snimac skinut igra za ps3 i snimit na neki blu ray i tako ju stavit u ps3 i igrat?
ne...mozer jedino prek usb-a
Postoji li način da uklonim ogrebotine na ps-u?
sasvim sigurno ga neću prodavati, planiram ga zadržati vječno za sebe, ni ne vidi se, jer je ispod njega, ali cijelo vrijeme mi je tu o u glavi...ne želim da je izgrban, ne znam kako mi se to dogodilo, cijelo vrijeme je na jednom mijestu, a kupljen je nov..
Kupiš profesionalni lak za plastiku i namažeš, kao da nikad nije bila ogrebotina .
Pretpostavljam da ti treba malo laka pa uzmeš onaj najmanji za 45 kuna, imaš u svakoj-drugoj trgovini koje drže lakove.
Sad trenutno se ne mogu sjetit naziva, al pitaš prodavača.