PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.364.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
mar123 kaže...

da ponuda je super samo je star 3 godine pa ako dobije ylod kolko bi kosto popravak?

prodavaca znam i ps3 ti nece sigurno dobiti ylod jer konzola je stvarno mazena i pazena.

i nikada nije ugasio konzolu a da ju nije ostavio 10min da se ohladi.a i serija konzole koja se najmanje kvari

(imam istu seriju isto 3 godine i nikada problema)

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma nema mjesta za strah kad imaš PS3, nije to kvarljiv proizvod.

Samo budi dobar prema njoj {#}.

Iako ti ja preporučujem da uzmeš SLIM al dobre su i starije verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:47 (XVII Mini).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e ljudi dali mi se isplati kupiti konzolu ovdje: http://www.infomark.hr/Konzole/410/PS3%20Sony%20Playstation%203%20Slim,%20160Gb%20+%20igre%20God%20Of%20War%203,%20Uncharted%202#naslov

ili da kupim u west gate-u jer mi neki govore da kod isporuke se konzola polupa pa onda neće raditi nakon nekih 1 tjedan btw ja sam u gorici a prodavaonica je u puli

ja iskreno cijenim vaše mišljenje :)

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

U GameLand-u Rijeci ti košta Ps3 120GB 1950 kuna i još si kupiš 2 igre i dođe te oko 2400.

Neznam dal če ga polupat al vjerovatno kad ga šalju dobro ga i zapakiraju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam par pitanja u vezi ps3

1. kad stavim jailbreak dal se on poslije moze maknut i poslije opet igrat online?

2. kad mi je ps3 jailbreak-an kako stavljam piratske igre na njega(ovo mozete odgovorit i na pp ako se tu nesmije)?

3.ako kupim ps3 40 gb ili 80 gbi kad se pokvare(ylod) kolko kosta popravak?

hvala!

1.Ako koristis USB jailbreak metodu onda ga mozes maknuti,ali nemozes igrati online vise,jel (da bi igrao kopije na ps3) jailbreak treba ti frimware ps3 konzole biti na 3.41 ili 3.55 ako slucajno updejtas ps3 na veci firmware od 3.55 vise neces moci igrati backup igre,ali u buducnosti to ce se sigurno promjeniti ali za sada nema online igranja.

2.putem FTP programa ili preko eksternog hard diska

3.Ako se desi Ylod onda ti se u vecini slucajeva neisplati popravljati,mozes pokusati onaj Gun Heat metodu koja je na youtube-u.

mar123 kaže...

a dok nije bilo te podrske kako je onda islo? ja bi ps3 kupio preko oglasnika pa bi uzimo 40 gb vjerojatno. jel se moraju te igre prebacit bas na ps3 ili on moze pokretat njih s nekog eksternog diska?

mozes ih pokretati takoder sa eksternog harda koji prvo moras formatirati na FAT32 tek onda ce ps3 prepoznati tvoj hdd..no problem je sto neke igre imaju veci fajl od 4GB koji FAT32 format ne podrzava stoga je najbolje imati nesto veci interni hard u ps3 i problema nema..

Isto tako neke igre kao sto su COD 4 I COD MW 2 te jos nekoliko zvanih BCG Blackscreen games jedino rade ako su na eksternom hardu uz pomoc jedne opcije u backup manageru.

XVII Mini kaže...
mar123 kaže...

a dok nije bilo te podrske kako je onda islo? ja bi ps3 kupio preko oglasnika pa bi uzimo 40 gb vjerojatno. jel se moraju te igre prebacit bas na ps3 ili on moze pokretat njih s nekog eksternog diska?

zašto uzimaš 40GB verziju i to još korištenu, pitanje vremena kad če crknut, uzmi slim :).

40GB užasno puno kvarova ima zaobilježeno(YLOD.)

Pa nebi rekao da je pitanje vremena kada ce crknuti,sto jest istina 60GB launch modeli koji su se prodavali tek kada je izasao ps3 su vise skloni da dobiju YLOD (sto je navodno bilo uzrokovano ps2 chipovima koji su pregrijavali ps3),dok poslije njih kada su dosli 40GB i 80GB dosta izdržljiviji i pouzdaniji its...ali slazem se ps3 slim je naj naj :)

mar123 kaže...

da ponuda je super samo je star 3 godine pa ako dobije ylod kolko bi kosto popravak?

kao sto je netko rekao ako pazis na njega kao sto sam i ja pazio na njega ove 3 godine sve bu bilo ok,ak slucajno nesto bude i ako na kraju uzmes od mene ps3 znati ces di ja zivim pa cemo se vec nes dogovoriti tako da nema brige za tim ali mora se cuvati pleyka xD,jel ako nije crkla do sada onda nebi trebala ni tebi,ali na tebi je da razmislis i odlucis..

BTW cijena je malo povecana kao sto sam i naveo u svome oglasu

mar123 kaže...

aha ok a ostali kvarovi? sto se sve moize pokvarit?

moze se puno toga pokvariti od HDMI porta pa do pokvarenog Blu Ray drive-a ect ect ali to je jako rijetko

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:31 (SamoZG).
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da li je IKAKO moguce igrati backup igre sa ps3-em koji ima 3.6 software?

0 0 hvala 0
14 godina
core2man kaže...

trenutacno ne

14 godina
neaktivan
core2man kaže...

Downgrade na 3.55

14 godina
H4X0R_Bug kaže...
core2man kaže...

Downgrade na 3.55

a di si ti nasao downgrade za 3.6

ajd mi pokazi

14 godina

stvar je u tome sto sam preko njuskala kupio konzolu,koja je trebala biti 3.55 software i 320gb disk,a dobio sam 3.61 softver i 120gb disk.Vec sam lud zbog toga,sad jos ni ne mogu igrati backupane  igre.A to je jedini razlog zbog cega sam trazio ps3.{#}

Hebemti njuskalo da ti hebem.{#}

14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
H4X0R_Bug kaže...
core2man kaže...

Downgrade na 3.55

a di si ti nasao downgrade za 3.6

ajd mi pokazi

Imas na PSX-SCENE i PS3Hax prohod kako http://www.ps3hax.net/2011/06/phat-ps3-firmware-3-6x-downgrade-via-infectus-waninkoko-brick-fix/ ali to malo tko ce pokusati,trenutno je samo za FAT konzole,slim kasnije,ali zahtjeva otvaranje konzole pa spajanje zica sa takozavnim Infectus chipom ali to je za prosjecnog korisnika nemoguca misija

Trenutno je ovo sto se ceka,kada ovo dode i pametni ljudi pocnu proucavati bit ce svega od downgradea pa to 3.6x kljuceva pa cak i 3.6x CFW http://www.ps3hax.net/2011/07/coming-soon-project-progskeet/

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 21:02 (SamoZG).
14 godina
core2man kaže...

stvar je u tome sto sam preko njuskala kupio konzolu,koja je trebala biti 3.55 software i 320gb disk,a dobio sam 3.61 softver i 120gb disk.Vec sam lud zbog toga,sad jos ni ne mogu igrati backupane  igre.A to je jedini razlog zbog cega sam trazio ps3.{#}

Hebemti njuskalo da ti hebem.{#}

Pokucaj ti njemu na vrata i traži svoj novac natrag!

14 godina

samo sto je on negdje iz slavonskog broda a ja iz pule.To poprilicno otezava situaciju.{#}

Nikad vise da kupim nesto sa njuskala.Cekam mod za 3.6....

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Uli benzina i odi do njega, bar bi ja to ućinio i vratio svoj novac.

Ma gle ima stvarno dobrih i iskrenih prodavača koji će bit iskreni i sve, dok ima onih koji su kreteni teški.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Uli benzina i odi do njega, bar bi ja to ućinio i vratio svoj novac.

Ma gle ima stvarno dobrih i iskrenih prodavača koji će bit iskreni i sve, dok ima onih koji su kreteni teški.

tako je ,ja kada sam kupovao nisam imao pojma o PS3 znao sam samo da neki imaju veci hard ,a neki manji 

i kada sam pricao sa likom koji mi je prodao PS3 mogao mi je tko zna sto uvalit jer stvarno nisam imao pojma ,ali nije 

jos mi je dao 2 igre

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi jel mi može itko reći što je to PSN bon jer ja sam mislio da je PSN besplatan. Mislim kupiti PS3 ali ako se plaća PSN onda neću. http://www.crash.hr/hr/artikli/1255

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

psn se ne placa. to je vjerojatno bon s kojim mozes kupovat igre na psn-u.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

ako ocu igrati online moram imati najnovi sistem software?kad pokusam igrat online kaze mi da trazi update a imam 3.61?

Kolko vrijedi ps3 slim 120gb sa 3.6 firmwareom i igricom?

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako ima garanciju i sve, 1500-1600 kuna, novi je 1950.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nema garanciju zato sto me tip zahebao.Ali vidi se da je nov i ima svu opremu.Mislite da mi se vise isplati prodati za 1500 i uzeti neki sa 3.55 ili cekati da krekiraju i 3.6?

Ja sam ovog platio 1900 prevarantu sa njuskala.pff

16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

a da pricekas dok nebude hack bio za 3.6 verziju ? na takvoj preprodaji samo bezveze gubis novce

do onda kupi tu i tamo neku rabljenu igru i to je to

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja ne vjerujem!!! za 1900 kuna si mogo kupit novi Ps3 slim 120GB s garancijom+1 igra po izboru iz dučana!

Odi mu na vrata i traži novac natrag, kad ti vrati odi si lijepo kupit novi ps3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 14:19 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da,cini mi se da mi to ima najvise smisla.

Samo neznam uvezi tog firmware-a,da li da ga update-am sada ili ne?Vec imam nemodificranu konzolu htio bi makar originale igrat na mrezi.

Zadnji je 3.66 jelda?Ako rade hack za 3.6x verziju onda mi je ovo ista stvar,i onda mi je svejedno da li je 3.61 ili 3.66?

14 godina
XVII Mini kaže...

Ja ne vjerujem!!! za 1900 kuna si mogo kupit novi Ps3 slim 120GB s garancijom+1 igra po izboru iz dučana!

Odi mu na vrata i traži novac natrag, kad ti vrati odi si lijepo kupit novi ps3.

A hebiga,sta mu mogu,iskreno nemogu se ozbiljno pokupiti tu iz pule i samo tako otici do tamo.Ipak imam 16 godina,a starce zbog ovoga sigurno necu zahebavat.Ovo mi je bila prva placa i bas sam htio kupiti ps3 a na kraju me tip zezne.Cekam hack za 3.6 pa sta bude.

14 godina
neaktivan
core2man kaže...

ako ocu igrati online moram imati najnovi sistem software?kad pokusam igrat online kaze mi da trazi update a imam 3.61?

Kolko vrijedi ps3 slim 120gb sa 3.6 firmwareom i igricom?

Da,za online igranje moras uvijek imati zadnji system update,3.66 je trenutno.

po meni vrijedi između 1700-1900kn posto nema garancije

core2man kaže...

nema garanciju zato sto me tip zahebao.Ali vidi se da je nov i ima svu opremu.Mislite da mi se vise isplati prodati za 1500 i uzeti neki sa 3.55 ili cekati da krekiraju i 3.6?

Ja sam ovog platio 1900 prevarantu sa njuskala.pff

Tesko pitanje,ako imas zelju (veliku zelju) igrati pirate onda bi ti se svakako isplatilo,uvijek se prica oko 3.6X CFW ali jos uvijek nista,ljudi koji bi i to napravili ili koji vec imaju i koriste 3.6x CFW nezele ga dati jel se boje Sony-a i njegovog Man in Black Team-a :),ali kad tad ce doci samo je pitanje vremena.

core2man kaže...
XVII Mini kaže...

A hebiga,sta mu mogu,iskreno nemogu se ozbiljno pokupiti tu iz pule i samo tako otici do tamo.Ipak imam 16 godina,a starce zbog ovoga sigurno necu zahebavat.Ovo mi je bila prva placa i bas sam htio kupiti ps3 a na kraju me tip zezne.Cekam hack za 3.6 pa sta bude.

Razumijem,zato se uci na greskama i nikada nemoj kupovati konzolu dok covjek ne dođe to tebe tako da ti mozes provjeriti jel sve u ok. ja sam jucer prodao PS3 FAT 320GB decku koji je dosao s ocem kod mene is sve pet :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 14:50 (SamoZG).
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ljudi dal zna netko rjesenje??? ps3 mi se pregrijavao i onda sam ga poslao vexx5555 na popravak da zamjeni pastu i ocisti ga al ista stvar ponovo kad udjem u bc2 ventilator se pali na najjace i pise da se ps3 pregrijo i gasi se :S termalna pasta je nova i ps3 je ociscen :SSSS neznam rjesenje

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

ljudi dal zna netko rjesenje??? ps3 mi se pregrijavao i onda sam ga poslao vexx5555 na popravak da zamjeni pastu i ocisti ga al ista stvar ponovo kad udjem u bc2 ventilator se pali na najjace i pise da se ps3 pregrijo i gasi se :S termalna pasta je nova i ps3 je ociscen :SSSS neznam rjesenje

Nema tu puno pomoći to ako ti je fat i ona prva ganeracija onda je to normalno jer je rađena u 90nm (za usporedbu slim je 40nm)

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

40 gb da a sto znaci nm??

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

40 gb da a sto znaci nm??

To ti je proces izrade grafičkog i procesorskog čipa što je veči to se više zagrijava i više struje troši.

Taj od 40gb ti ima 65nm CPU i 90nm GPU pa zato malo pripazi kad igraš da neigraš predugo u komadu nego ga stavi malo u XMB da se ohladi pa nastavi.

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

a volio bi kupit neki ps3 al za sto manje para :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice