Imao sam "priliku" biti suspendiran (a lijepo kažu don't feed the trolls...) i došlo je do pomalo paradoksalne situacije - nisam mogao pročitati poruku o suspenziji. Naime, kad je račun "pod crvenim kartonom" onemogućen je pristup privatnim porukama a samim time i poruci o suspenziji. To ima za posljedicu da se prilikom navigiranja po forumu cijelo vrijeme dolje "skrola" ona narančasta obavijest o poruci. Poprilično je iritantno (pravo mi i budi, kazna se mora odraditi ). Moj prijedlog je zapravo da se omogući "pasivan" pristup inboxu bez mogućnosti slanja poruka jer će kažnjenik imati priliku pročitati poruku o kazni. Na taj način svejedno ne može sudjelovati u radu foruma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ovi što su često pod suzpenzijom znaju kako pročitat
NHF, šala mala
Hmm,zanimljivo.
mene samo zanima zbog cega sam suspendiran i to je to :D

Pa kada odeš na, recimo, uređivanje profila ili privatne posluke redirektujete na stranicu gdje ti piše da ti je ta opcija onemogućena, pored toga ti piše, razlog, veza na poruku, samo onaj najveći gušt nema, a to je - ko ti je dao karton.
Iskustvo je majka znanja, samo slušaj iskusne.
Jedino što mi smeta kod ovoga je baš ta narandžasta poruka, ali neki dan mi je Drago zvekno crvendaća 7 dana, pa sa nakon trećeg dana postao imun na nju. Još sam imao i 5 poruka tipa - što si dobio karton.
Pa kada odeš na, recimo, uređivanje profila ili privatne posluke redirektujete na stranicu gdje ti piše da ti je ta opcija onemogućena, pored toga ti piše, razlog, veza na poruku, samo onaj najveći gušt nema, a to je - ko ti je dao karton.
Iskustvo je majka znanja, samo slušaj iskusne.
Jedino što mi smeta kod ovoga je baš ta narandžasta poruka, ali neki dan mi je Drago zvekno crvendaća 7 dana, pa sa nakon trećeg dana postao imun na nju. Još sam imao i 5 poruka tipa - što si dobio karton.
Pa mogao si jednostavno dolaziti neprijavljen na forum i ne bi vidio obavijest o poruci koju ne možeš pročitati u tom trenu!
Pa mogao si jednostavno dolaziti neprijavljen na forum i ne bi vidio obavijest o poruci koju ne možeš pročitati u tom trenu!
A što ako je nešto važno?
To je kao da narediš nekoj bolnici da ne prima hitne slučajeve za vrijeme pauze (recimo).
Naravno da će ih primiti, tako i ovo, smatram da poruka ne znači apsolutno ništa.
Ili još bolje, ako već nećete mijenjati pravilo da se ne može pristupiti privatnim, onda bi bilo dobro da pošiljatelj mora odabrati opciju "Proslijedi na e-mail".
To bi možda funkcioniralo.
Pa jednostavno, kad si suspendiran nemaš pravo koristit forum, pa tako ni privatne poruke, nema se tu šta žalit.
Iako pomalo je ironična ova situacija kada ne možeš pročitat zbog čega si suspendiran, po meni bi jedino to trebalo malo sredit...
Piše ti zašto si suspendiran. Uptavo kada odeš na "Privatne poruke" redirektuje te na stranicu u kojoj ti piše da ne možeš pristupiti tom sadržaju i stoji razlog i veza na poruku. Jedino me živcira ona poruka, ali i to bi se dalo srediti - ona je, vjerovatno, pisana u jQuery-u, odeš u postavke preglednika i zabraniš Javascript-u. Konkretno, Firefox, Options->Content->odselektuješ "Enable JavaScript". Ali kao što je Miro rekao, možeš dolaziti na forum neprijavljen, svakako nema razlike.