što nebi netko od vas napravio neki "bug online" gadget, tako da se na desku vide aktivne teme i obavijesti o pp
Hrvatski developeri
- poruka: 516
- |
- čitano: 95.784
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Hmm...
Nažalost, ako nemaš MSN, mislim da je to veliki problem, jer nije baš pametno da se dopisujemo preko foruma. Zbog nas a i drugima bi išli na živce
Njbrži način za izmjenu informacija, dogovora i ostalog je baš neki od messengera...
Short - ne znam stručno, ali to je kratka animacija tj. filmić s nekom radnjom.
što nebi netko od vas napravio neki "bug online" gadget, tako da se na desku vide aktivne teme i obavijesti o pp
ima li Bug neki API za pristup tim informacijama? ako da, onda bi lako to netko mogao napraviti...
zapravo, ovo sa aktivnim temama se može i iz RSS feeda isčitavati...
Hmm...
Nažalost, ako nemaš MSN, mislim da je to veliki problem, jer nije baš pametno da se dopisujemo preko foruma. Zbog nas a i drugima bi išli na živce
Njbrži način za izmjenu informacija, dogovora i ostalog je baš neki od messengera...
Short - ne znam stručno, ali to je kratka animacija tj. filmić s nekom radnjom.
Može li preko privatne poruke,sad sam na kompjutoru
Evo jedan moj WIP.Rađen pomiću blueprintsa, ali je još u dosta ranoj fazi i treba još napraviti hrpu detalja,ali zadovoljan sam kako za sada napreduje
P.S na ovoj temi se trenutno odvija natjecanje u kojem i ja osobno sudjelujem pa možete ocjenjivati radove,ali prvo pročitajte na prvoj stranici pravila ocjenjivanja i onda na drugoj stranici ocijenite željeni rad.
Pozdrav svima!
Evo ja nastavljam sa onim svojim projektićem
Radio sam na izrazima lica pomoću Blend Shape-ova. Mislim da je vrlo važno dobro izraziti osjećaje likova preko njihovih lica. Naravno, za sad su smo dva izraza no ubuduće su ih još dodati kako bi ih mogao kompinirati i dobiti još dosta toga.
Evo, ako želite vidjeti Jacka kad je tužan ili ljut
Hvala....pa robot nije moj ja sam ga skinuo s interneta i malo nadogradio i uredio,bacio biped na njeg i animiro!
Inače najviše volim pravit scene svemira....:)
Hvala....pa robot nije moj ja sam ga skinuo s interneta i malo nadogradio i uredio,bacio biped na njeg i animiro!
Super!
Sad ću ja glumit vidovitog Milana: u prvom filmiću si koristio glazbu s Video Copilota
Ja sam radio "muziku" s tim samplovima. Taman gdje tvoja glazba završava moja počinje.
Evo ako je netko možda želi čuti
Ne znam, to je jedina glazba koju sam napravio, ali mislim da mi je super ispala
P.S. Čak sam imao i tvrtku "Silver wave production" eh, to su bila vremena
Evo danas sam malo radio u Blender...Ovo je moj prvi 3D model koji barem meni liči na nešto :)
To je moj LG kolačić :zubo:
Vidi model ovdje: http://img442.imageshack.us/img442/7651/lgcookie.png
Evo danas sam malo radio u Blender...Ovo je moj prvi 3D model koji barem meni liči na nešto :)
To je moj LG kolačić :zubo:
Vidi model ovdje: http://img442.imageshack.us/img442/7651/lgcookie.png
Za prvi puta je dobar, samo nastavi i dalje učiti i evo ti thumb up
Hvalla =)
Super!
Sad ću ja glumit vidovitog Milana: u prvom filmiću si koristio glazbu s Video Copilota
Ja sam radio "muziku" s tim samplovima. Taman gdje tvoja glazba završava moja počinje.
Ne znam, to je jedina glazba koju sam napravio, ali mislim da mi je super ispala
Hehe... bolji si od vidovitog Milana.....a skojim programom slažeš te samplove?
Super!
Hehe... bolji si od vidovitog Milana.....a skojim programom slažeš te samplove?
Koristio sam Vegas Pro, stvarno jednostavno, samo dovučeš samplove na trake, tu i tamo možda koji efekt i to je to, više manje...
Premda je Vegas Pro moćan program, tada ga nisam rabio za ništa drugo osim miješanja samplova
Ok... hvala!
Dobar ti je nož samo mi smeta ona tekstura na oštrici, nju obavezno makni jer onda oštricu ne mogu ni prepoznati i nisam skužio da je to oštrica dok se nije otvorila cijela slika,ali koliko se dugo već time baviš nož je i dobar,ali kažem samo tu teksturu s oštrice makni i stavi bolju, evo ti link do sitea s najboljim besplatnim teksturama i tamo bi trebao naći odgovarajuću teksturu.Link
Nisam siguran dal sam razumio tvoje pitanje.
Model za igru se obavezno uv mapira.
Mislim da ti obična kocka već u sebi ima uv, tak da to nije potrebno ;)
Evo usput da uplodam jedan test render terminatora...Ovo je temeljni materijal...Kasniej na neke dijelove budem dodo hrđu i tak te neke stvari da nebude toliko jednoličan, ovo sam samo šinio materijal na cijelog terminatora :P
Dugo se renda -.-
ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.
Ili jednostavno iskoristi Mental Ray za render
ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.
Hvala :)
Ma mogu postič realnost i sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)
Hvala :)
Ma mogu postič realnost i sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)
Pa meni i ovo izgleda sasvim u redu. Materijal odličan, model odličan, dodaj samo neki HDR u environment i to je to. Doduše ne znam kako to funkcionira u Cinemi. Ako ti se da moš se malo zafrkavat sa teksturama pa kao što Zekida kaže neku hrđu nabacit i tako to...