Hrvatski developeri

poruka: 516
|
čitano: 95.789
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Hrvatski developeri

što nebi netko od vas napravio neki "bug online" gadget, tako da se na desku vide aktivne teme i obavijesti o pp

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hrvatski developeri
Zekida kaže...
problem je što ja nemam MSN zato jer imam spori internet(neće tata da mi kupi brzi)i što znači ono short.

Hmm...

Nažalost, ako nemaš MSN, mislim da je to veliki problem, jer nije baš pametno da se dopisujemo preko foruma. Zbog nas a i drugima bi išli na živce Smijeh

Njbrži način za izmjenu informacija, dogovora i ostalog je baš neki od messengera...

Short - ne znam stručno, ali to je kratka animacija tj. filmić s nekom radnjom.

17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

što nebi netko od vas napravio neki "bug online" gadget, tako da se na desku vide aktivne teme i obavijesti o pp

ima li Bug neki API za pristup tim informacijama? ako da, onda bi lako to netko mogao napraviti...

zapravo, ovo sa aktivnim temama se može i iz RSS feeda isčitavati...

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Tinx kaže...
Zekida kaže...
problem je što ja nemam MSN zato jer imam spori internet(neće tata da mi kupi brzi)i što znači ono short.

Hmm...

Nažalost, ako nemaš MSN, mislim da je to veliki problem, jer nije baš pametno da se dopisujemo preko foruma. Zbog nas a i drugima bi išli na živce Smijeh

Njbrži način za izmjenu informacija, dogovora i ostalog je baš neki od messengera...

Short - ne znam stručno, ali to je kratka animacija tj. filmić s nekom radnjom.

Može li preko privatne poruke,sad sam na kompjutoru 

ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo jedan moj WIP.Rađen pomiću blueprintsa, ali je još u dosta ranoj fazi i treba još napraviti hrpu detalja,ali zadovoljan sam kako za sada napreduje

P.S na ovoj temi se trenutno odvija natjecanje u kojem i ja osobno sudjelujem pa možete ocjenjivati radove,ali prvo pročitajte na prvoj stranici pravila ocjenjivanja i onda na drugoj stranici ocijenite željeni rad.Osmijeh

ZeKiDa Games presents
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 17:43 (Zekida).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Evo ja nastavljam sa onim svojim projektićem Smijeh

Radio sam na izrazima lica pomoću Blend Shape-ova. Mislim da je vrlo važno dobro izraziti osjećaje likova preko njihovih lica. Naravno, za sad su smo dva izraza no ubuduće su ih još dodati kako bi ih mogao kompinirati i dobiti još dosta toga.

Evo, ako želite vidjeti Jacka kad je tužan ili ljut Osmijeh

15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Pozdrav forumaši!

Kad se već okupljamo ev da se malo i ja ubacim!

Radim u 3ds max već skoro godinu i neš malo...

neki moji radovi:

Osmijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nido kaže...

Pozdrav forumaši!

neki moji radovi:

Osmijeh

Jako dobri radovi...

Si ti modeliro onog robota ili samo animiro...

btw, odlično izmodeliran auto i izrendan :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
nido kaže...

Pozdrav forumaši!

neki moji radovi:

Osmijeh

Jako dobri radovi...

Hvala....pa robot nije moj ja sam ga skinuo s interneta i malo nadogradio i uredio,bacio biped na njeg i animiro!

Inače najviše volim pravit  scene svemira....:)

16 godina
neaktivan
nido kaže...
Denis Ivankovic kaže...
nido kaže...

Pozdrav forumaši!

neki moji radovi:

Osmijeh

Jako dobri radovi...

Hvala....pa robot nije moj ja sam ga skinuo s interneta i malo nadogradio i uredio,bacio biped na njeg i animiro!

Super!

Sad ću ja glumit vidovitog Milana: u prvom filmiću si koristio glazbu s Video Copilota Smijeh

Ja sam radio "muziku" s tim samplovima. Taman gdje tvoja glazba završava moja počinje.

Evo ako je netko možda želi čuti Osmijeh

Ne znam, to je jedina glazba koju sam napravio, ali mislim da mi je super ispala Izlanuo se

P.S. Čak sam imao i tvrtku "Silver wave production" eh, to su bila vremena PlačSmijeh

15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 20:27 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo danas sam malo radio u Blender...Ovo je moj prvi 3D model koji barem meni liči na nešto  :) 

To je moj LG kolačić  :zubo: 

Vidi model ovdje: http://img442.imageshack.us/img442/7651/lgcookie.png

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Evo danas sam malo radio u Blender...Ovo je moj prvi 3D model koji barem meni liči na nešto  :) 

To je moj LG kolačić  :zubo: 

Vidi model ovdje: http://img442.imageshack.us/img442/7651/lgcookie.png

Za prvi puta je dobar, samo nastavi i dalje učiti i evo ti thumb upOsmijeh

ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan

Hvalla =)

15 godina
neaktivan
Tinx kaže...
nido kaže...
Denis Ivankovic kaže...
nido kaže...

Pozdrav forumaši!

neki moji radovi:

Osmijeh

Jako dobri radovi...

Super!

Sad ću ja glumit vidovitog Milana: u prvom filmiću si koristio glazbu s Video Copilota Smijeh

Ja sam radio "muziku" s tim samplovima. Taman gdje tvoja glazba završava moja počinje.

Ne znam, to je jedina glazba koju sam napravio, ali mislim da mi je super ispala Izlanuo se

P.S. Čak sam imao i tvrtku "Silver wave production" eh, to su bila vremena PlačSmijeh

Hehe... bolji si od vidovitog Milana.....a skojim  programom slažeš te samplove?Smijeh

16 godina
protjeran
Hrvatski developeri

Evo jedna animacija rađena u blenderu,a moze se napravit igra.

Ima jedna igra sa likom iz ovog crtica i zove se nekako yoo frankey, također rađena u blenderu

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 21:32 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
znam tu igru yo frankie ima na enteru za 7 i 8 mj. 2009.g. i nije baš loša samo je jako kratka i kao i taj crtić posve je rađena u blenderu da se dokaže i da open source programi mogu sve što i njihova skupa braća samo što ovi ništa ne koštaju i ta igra i video su također open source.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
nido kaže...
Tinx kaže...
nido kaže...
Denis Ivankovic kaže...
nido kaže...

Pozdrav forumaši!

neki moji radovi:

Osmijeh

Jako dobri radovi...

Super!

Hehe... bolji si od vidovitog Milana.....a skojim  programom slažeš te samplove?Smijeh

Koristio sam Vegas Pro, stvarno jednostavno, samo dovučeš samplove na trake, tu i tamo možda koji efekt i to je to, više manje...

Premda je Vegas Pro moćan program, tada ga nisam rabio za ništa drugo osim miješanja samplova Osmijeh

15 godina
neaktivan

Ok... hvala!

15 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

Evo jedna animacija rađena u blenderu,a moze se napravit igra.

Ima jedna igra sa likom iz ovog crtica i zove se nekako yoo frankey, također rađena u blenderu

Gledo sam ovo u više navrata, pa tako i sada još jednom...Stvarno odlično napravljeno!!!

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo još jedan model...Lovački nož!

http://img690.imageshack.us/img690/809/knifek.png

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Dobar ti je nož samo mi smeta ona tekstura na oštrici, nju obavezno makni jer onda oštricu ne mogu ni prepoznati i nisam skužio da je to oštrica dok se nije otvorila cijela slika,ali koliko se dugo već time baviš nož je i dobar,ali kažem samo tu teksturu s oštrice makni i stavi bolju, evo ti link do sitea s najboljim besplatnim teksturama i tamo bi trebao naći odgovarajuću teksturu.Link

ZeKiDa Games presents
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Da li se model za igru isto teksturira(ne uv mapira nego obično teksturira) kao i kad ideš rendati.
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Da li se model za igru isto teksturira(ne uv mapira nego obično teksturira) kao i kad ideš rendati.

Nisam siguran dal sam razumio tvoje pitanje.

Model za igru se obavezno uv mapira.

3D Designer
15 godina
neaktivan
Znači svaki objekt se mora uv mapirati,čak i najobičnija kutija.
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Znači svaki objekt se mora uv mapirati,čak i najobičnija kutija.

Mislim da ti obična kocka već u sebi ima uv, tak da to nije potrebno ;)

Evo usput da uplodam jedan test render terminatora...Ovo je temeljni materijal...Kasniej na neke dijelove budem dodo hrđu i tak te neke stvari da nebude toliko jednoličan, ovo sam samo šinio materijal na cijelog terminatora :P

Dugo se renda -.-

test render test render
www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Uf!
ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Ili jednostavno iskoristi Mental Ray za render Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Uf!
ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.

Hvala :)

Ma mogu postič realnost i  sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
Zekida kaže...
Uf!

Hvala :)

Ma mogu postič realnost i  sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)

Pa meni i ovo izgleda sasvim u redu. Materijal odličan, model odličan, dodaj samo neki HDR u environment i to je to. Doduše ne znam kako to funkcionira u Cinemi. Ako ti se da moš se malo zafrkavat sa teksturama pa kao što Zekida kaže neku hrđu nabacit i tako to...

3D Designer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice