Nemoj molim te s tim glupostima da to nisu grafe za 1080p. Moja je clockana na performanse 390X i u falloutu 4 imam dropove na 35fps...
zato je na stocku 970-tki zakucanih 60! đabe ti i overklok na x model(tek na 4k je u rangu s 970-tkom,lol)!
Nemoj molim te s tim glupostima da to nisu grafe za 1080p. Moja je clockana na performanse 390X i u falloutu 4 imam dropove na 35fps...
zato je na stocku 970-tki zakucanih 60! đabe ti i overklok na x model(tek na 4k je u rangu s 970-tkom,lol)!
Previse ograniceno razmisljas, te kartice pokazuju svoj potencijal na grafama iznad 1080p.
A sto se tice Faillout 4, to je igra na engineu iz 2009 sto te to cudi da imas dropove?
Jos jedan neoptimizovani vaginalni iscjedak iz gamerske industrije?
Daj chaselol fakat si vec naporan s tim da su te grafe za 1440p i slicne sheme...te grafe rade i na 320x240 najnormalnije ne?
Nije ni na 980Ti zakucanih 60fps na 1080p, toliko je igra u qurcu. Problem je sta to neces primjetit u prvih par sati igre (imao sam 60 lock), tek kasnije dolaze lokacije koje kolju fps.
Previse ograniceno razmisljas, te kartice pokazuju svoj potencijal na grafama iznad 1080p.
A sto se tice Faillout 4, to je igra na engineu iz 2009 sto te to cudi da imas dropove?
Jos jedan neoptimizovani vaginalni iscjedak iz gamerske industrije?
Koji potencijal? Potencijal za ne imat 60fps?
Razlika izmedju high i ultra na 1080p je neprimjetna ili se bas moras dobro zagledati, dok se na 1440p lakse primjeti jer je to skoro pa 50% veca kvaliteta i vise piksela, zar ne?
Jedino ako tamo u podsvijesti ti ne brines sto nisi zakacio neku opciju na ultra a ono stoji high i to ti smeta da uzivas u igri, e to je vec ozbiljan problem
koja je dns best buy polovna grafa do 1000kn sa garancijom?
koja je dns best buy polovna grafa do 1000kn sa garancijom?
ja bi razmislio o ovoj kartici
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-gtx-660-direct-cu-oc-edition-2gb-gddr5-oglas-17155267
ili ovoj:
pitaj za garanciju kod ove 7870!
lp
Razlika izmedju high i ultra na 1080p je neprimjetna ili se bas moras dobro zagledati, dok se na 1440p lakse primjeti jer je to skoro pa 50% veca kvaliteta i vise piksela, zar ne?
Jedino ako tamo u podsvijesti ti ne brines sto nisi zakacio neku opciju na ultra a ono stoji high i to ti smeta da uzivas u igri, e to je vec ozbiljan problem
Sta nisi u kontradiktornosti tu? Pa ako ne mogu igrati sve na ultra na 1080p, onda pogotovo necu moci na 1440p, a tamo je po tebi razlika izmedju high i ultra jos veca.
Cinjenica je da se ne da igrati sve na ultra postavkama na 1080p sa 390/X/970/980 tako da su te kartice taman za 1080p.
Sta nisi u kontradiktornosti tu? Pa ako ne mogu igrati sve na ultra na 1080p, onda pogotovo necu moci na 1440p, a tamo je po tebi razlika izmedju high i ultra jos veca.
Cinjenica je da se ne da igrati sve na ultra postavkama na 1080p sa 390/X/970/980 tako da su te kartice taman za 1080p.
cinjenica je da ja igram sve igre na 1080p na ultra bez problema - u par igara nije sve na ultra ali ne zbog nedostatka GPU snage, vec zbog lose optimizacije/bugova
sve igre osim witchera 3 na ultra idu prosjecno na 60FPS (vecina njih i na puno vise)
970 je taman za 1080p ako imas 144Hz monitor, tj mozes igrati u vise od 60FPSa..inace ne vidim potrebu za kupovati graficku od 3000kn za igrati na full hd rezoluciji i to vecinom manjkavih console portova
Fallout 4 je u problematicnim djelovima dosta zahtjevniji od witchera... Crysis 3 ist ne mozes imat 60 lock ni blizu s navedenim grafama.. GTA V ne mos raspalit advanced settingse itd..
Razlika izmedju High i Ultra @1080p
Jedino ako patis zbog e-peen reci ces da ima razlike izmedju ultra i high.
Razlika je jedino u sijenci texture identicne
Jedna slika iz jedne jedine igre je tebi dokaz necega? Mogao si staviti i low, ne bi puno drugacije izgledalo u toj sceni.
Shvacam da je tebi ok igrat na medium ili sa 35-40fps, al nije svakome tako..
Jedna slika iz jedne jedine igre je tebi dokaz necega?
pa što se čudiš, njemu je razlika između gtx960 i r9 270 u 2-3 fps-a na 1080p
inače, ako nisi znao, sve igre na svim postavkama rade na 1080p na 55 fps-a i stvarno je nebitno jel imaš 55 ili 57
Pozdrav svima
platinum ms-400 atx p4 - napajanje
Možeš uzeti GTX 750 Ti, Gigabyte, MSI modele, R7 260X XFX npr., ali trebaš svakako nadograditi napajanje
na FSP Hexa 400W.
Jedna slika iz jedne jedine igre je tebi dokaz necega? Mogao si staviti i low, ne bi puno drugacije izgledalo u toj sceni.
Shvacam da je tebi ok igrat na medium ili sa 35-40fps, al nije svakome tako..
Jedan primjer, sve su takve nema razlike izmedju ultra i high na 1080p
Mozes dobiti koliko hoces screenshota bilo koje igre razlike izmedju ultra i high na 1080p nema ili je tako minorna da sluzi samo da "osramoti" sve i jedan gpu danas a kad pogledas gdje je ta razlika da je to smijesno i totalno nebitno.
@picajzla opet se drogiras
Za igrivost i zabavu u svakoj normalno igri je najmanje važeno jel high ili ultra.
Za igrivost i zabavu u svakoj normalno igri je najmanje važeno jel high ili ultra.
Al je vazno da je 60fps, bar meni..
Al je vazno da je 60fps, bar meni..
ako igraš FPS ... možda. ali za sve ostale igre nije toliko bitno. MP je druga priča. ali tu veću ulogu igra latencija veze nego sličice po sekundi.
@picajzla opet se drogiras
chaselol kaže...
Razlika u FPS u igrama @1080p je 2-3fps nekad u prednost 950 nekad za 270
ne, ne drogiram se, ovo si ti napisao
...ili te je mama potjerala na spavanje i preuzela
Od high end grafi ti ulazi u obzir jedino 970 jer ti Chieftec od 550W tesko izdrzi 290x/390. Ako ides na rang ispod onda uzmi 280x.
Kolko ja znam 750w bi bilo best za takve graficke, 600-650w za 970 a mogla bi i tvoja proc mozda/valjda
opcije su ti ili 970, ili ulaganje u napajanje i 390 sto bi bilo naravno i dugorocnije ali dosta skuplje, a mozda ti je 280x najbolja opcija za iducih npr 1.5 godinu i najeftinija, sve zavisi kakav monitor imas i kolko novaca zelis dati. Meni 280x vrti sve najbolje igre u dobrih fpsima, osim npr far cry 4, gta je bio super, bf4 super.
pa što se čudiš, njemu je razlika između gtx960 i r9 270 u 2-3 fps-a na 1080p
Razlika u FPS u igrama @1080p je 2-3fps nekad u prednost 950 nekad za 270
Druze nisi dobar nikako.
950 nije isto sto i 960, znam da su slicni brojevi ali 5 nije 6.
5 nije 6.
Ali je jako blizu.
Enormno hladnija od najhladnije 390ke? Moja 390-ka u gamingu ne moze preko 65C...
A i to da je 970-ka jaca je glupost jer varira od igre do igre, a iznad 1080p je 390-ka sigurno jaca..
Ako se smijem nadovezat...ofc da ne smatram.enormno hladnijom ali imam gtx 970 g1 verziju i jucer sam bas pratio u shadow od mordoru malo gejmanja grafa je bila na 50-53°C ....s obzirom da je stara znala prec i preko 75 (460 gtx 1gb :P) ovo je jako zadovoljavajuce
Druze nisi dobar nikako.
950 nije isto sto i 960, znam da su slicni brojevi ali 5 nije 6.
u pravu si napisao sam 960, a mislio 950....
to je greška u pisanju
ali to nije bila bit posta
bit je da savjetuješ ljudima kako je svejedno koju će grafu uzeti, u ovom slučaju 950 i 270, jer je razlika kako ti kažeš u 2-3 fps-a na 1080p
pa jest u jednoj igri, recimo witcheru i to ako je nafrljiš na max s hw, pa jedna ima 15 a druga 18 fps slideshow (bubam)
ali ako namjestiš postavke da na 950 daje 60 fps, na 270 ćeš dobiti 40 (otprilike), a tako i u 90% drugih igara
a to nisi rekao kolegi koji se dvoumi između te dvije grafe
to je ono što me smeta, jer ljudima daješ krive savjete, a nije tvoj novac u pitanju
ostavi se fanboyizma, ili se ostavi savjeta na forumu