Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.926.273
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za Hd 6790 je recimo oko 600 kn realno, jel već za 700 i više možeš naći HD 7770 koja je još bolja od HD 6790. Traži naravno pod garancijom. Mana polovne HD 5850 je što sad ih više sigurno nema sa garancijom ili ima možda koji mjesec još. Koju god uzmeš, spram HD 3650 ćeš imat ogroman boost svakako. Traži Hd 6790 ili ako možeš HD 7770, bolje ti je to sa garom nego starija ali jača HD 5850 bez garancije.
Brzinsko pitanje:
ili
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-hd7750-1gb-gddr5-hdmi-dvi-dp/55596
jedina razlika koju ja vidim je sto XFX ima VGA, a Sapphire DP port...ovo ostalo je sve to negjde
ako netko ima osobnih iskustava sa ovim karticama... :)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/vtx-radeon-5850-oglas-6678346
super ponuda
Uzmi Sapphire, sigurno je tiša a ovo ostalo je isto sve. Šta češ ti radit sa DP-om ??
Pa ne znam, zato i pitam koliko je to (dugorocno) bitno
ovisi za sto ti treba - ako ces hardcore gejmati onda je mozda bolje da prelomis na neku polovnu sa garancijom (mozes dobit jacu karticu) ako ti treba za casual stvari onda ti je ova sapphire odlicna - 7750 ima zanemarivu potrosnju i netreba power konektor uz vise nego pristojne performanse
Može preporuka grafičke za oko 900kn(do 1000kn max. sa dostavom,osijek) da nije bučna,nemislim ju klokat gledao sam u Diskont24 (orjentaciono HD7770) molio bi vaš prijedlog
Imam ti ja nesto popusta u diskont-u pa se javi ako treba.:)
ovisi za sto ti treba - ako ces hardcore gejmati onda je mozda bolje da prelomis na neku polovnu sa garancijom (mozes dobit jacu karticu) ako ti treba za casual stvari onda ti je ova sapphire odlicna - 7750 ima zanemarivu potrosnju i netreba power konektor uz vise nego pristojne performanse
Ma casual gaming, malo CoD, GW2..nista posebno...ne patim od refleksija u vodi, komaraca koji lete i trave koja se njise na povjetarcu xD
Do sada sam imala 4870 512 gddr5..al je kapucnula nakon 5 godina službe, pa eto...
sapphire narucena, zahvaljujem na pomoci
Molim vas, ljudi moji, dilema me samo takva drži......
Uzesti XFX HD7950 DD Black Edition LINK ili uzest Gigabyte GTX660ti Windforce 2 staru 2 mjeseca za 1800 kn?
Prelazim sa GTX 660..... Pa me zanima NAJISPLATIVIJA opcija jelte......
Daj reci zašto prelaziš sa 660. Ja ju upravo namjravam kupiti zbog PhysX sto obožavam u B2.
kontaktiraj nekog iz zg u kog imas povjerenja da ti je uzme....ovdje s foruma.
Jednostavno pitanje, pošto nisam baš u toku, ako uzmem GeForce 660 Ti Asusovu, koja ima PCI-e 3.0
Da li ona klapa sa mojom matičnom, koja ima, ako se ne varam, PCI-e 2.0, i koje su uopće razlike.....?
Tnx
Jednostavno pitanje, pošto nisam baš u toku, ako uzmem GeForce 660 Ti Asusovu, koja ima PCI-e 3.0
Da li ona klapa sa mojom matičnom, koja ima, ako se ne varam, PCI-e 2.0, i koje su uopće razlike.....?
Tnx
Možeš ju staviti na svoju matičnu ploču. Razlika između PCI-E 2,0 i 3,0 je minimalna, tako da te to nemora brinuti.
Tnx
Poklapa se s tvojom 2.0 maticnom ! Razlike su neprimjetne !
ja sam iz zg - poslat cu ti je ako nemas nikog da ti posalje
Tnx
Poklapa se s tvojom 2.0 maticnom ! Razlike su neprimjetne !
razlika u framne rateu između pcie 2 i pcie 3 je velikih 0.7 fps
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-kartica-msi-radeon-hd7750-2gb-ddr3-oglas-6647034 jel dobra ova za najnovije igrice
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-kartica-msi-radeon-hd7750-2gb-ddr3-oglas-6647034 jel dobra ova za najnovije igrice
Za računalo koje imaš ti ne vrijedi, previše bi ju procesor kočio.
a kupit ću i proc amd athlon X4 635
kada bih uzeo tu novu HD7750 s GDDR5 memorijom dali bi mogao na njoj igrati najnovije igrice jer sam zato i kupujem grafičku
kada bih uzeo tu novu HD7750 s GDDR5 memorijom dali bi mogao na njoj igrati najnovije igrice jer sam zato i kupujem grafičku
Mogao bi.
Naravno !
dali ta hd7750 podržava moju matičnu
Podrzava !
dali ta hd7750 podržava moju matičnu
Ne, tvoja matična podržava tu grafičku. Ne ide matična u grafičku već grafička u matićnu.
upravu si da