Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.925.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

prva gts 250 je jaca i novija

cika batmen
13 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

jeli velika razlika između njih?

LoL nick: Dunac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa dosta je jaca gts 250 . jaca je od 9800 gtx

cika batmen
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

Ide !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Isto tako moras paziti, dali ide graficka na monitor. Znaci s kojim se kablom spaja. Ako imas samo VGA prikljucak ili HDMi, nece moci na grafu.

Reci koji imas monitor. Ta graficka ima utor za  2 x DVI i HDTV Out!

15 godina

Ma moci ce ! Pa kupi DVI - VGA adapter za 20-tak kn , a mozda ga i ima , dolazi s grafama !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
13 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Je da al za napajanja imas posebnu temu tako da znas ubuduce pa tamo pitaj...{#}

TL
16 godina
neaktivan

Sapphire 7850 1GB VS MSI 7850 1GB OC .. Dakle, koja je bolja? Vidim da je msi OC, ali ima jedan vent,a sapphire ima 2, i nekako mi to hlađenje bolje djeluje. Sapphire je 22 kn jeftiniji i još se dobije DiRT igra (što mi nije uopće bitno). Msi ima Core : 900 MHz, a Sapphire ima 860MHz - vjerovatno jer je msi oc verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
headshot kaže...

Sapphire 7850 1GB VS MSI 7850 1GB OC .. Dakle, koja je bolja? Vidim da je msi OC, ali ima jedan vent,a sapphire ima 2, i nekako mi to hlađenje bolje djeluje. Sapphire je 22 kn jeftiniji i još se dobije DiRT igra (što mi nije uopće bitno). Msi ima Core : 900 MHz, a Sapphire ima 860MHz - vjerovatno jer je msi oc verzija.

I sam vidis da je msi clokana katica dok od sapphire nije,a ja bih osobno isao na msi zbog duzeg jamstva,plus bolja kartica a sad hladenje mislim da je bolčje kod sapphirea ali pitaj kolegu PROMATRAC jer on ima tocno tu msijevu pa ces znat kakva je situacija sa grijanjem i hladenjem...{#}

TL
15 godina
headshot kaže...

MSI ima duze jamstvo , dok Sapphire ima nesto bolje hlađenje ! Biraj sta ti je vaznije !

Nije , mora ti pisat 80+ Bronze , nemoj slucajno kupit obicni CX430 !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 5:23 (Haf932).
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...
headshot kaže...

MSI ima duze jamstvo , dok Sapphire ima nesto bolje hlađenje ! Biraj sta ti je vaznije !

neznam za hlađenje - vjerovatno sapphie ima bolje - inace ja sam jako zadovoljan karticom, dobro se kloka - tiha je - a garancija je 3 godine dakle ma dugorocnu prodajnu vrijednost kad se odlucim na novu karticu - uz to vidi za koju mozes povoljnije proci - ja sam svoju dobio zapakovanu  sa 3 god garancije za 1100 {#}

13 godina
protjeran
zelenbic kaže...

mo\e meni preporuka neke grafe ya igre do 500 kn da se može nabavit sad prek oglasnika il nova

5770, 6770, gts 450, sa time da je hd 6770 najbolji izbor

13 godina
protjeran
Blazen22 kaže...

Dali može Sapphire hd 7870 2Gb biti sa msi  hd 7870 2gb u crossfire

da - kod crossfirea je poanta u chipu i sinkronizaciji kolkova

13 godina
protjeran
13 godina
protjeran
13 godina
neaktivan

Odlucio sam se za ovu graficku xfx gts 250

LoL nick: Dunac
17 godina
neaktivan

fulal sam temu,sry

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:15 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemogu odlučiti koju GPU:

MSI GTX 660

MSI HD 7870 TF3

Do sada sam imao HD 3650 Sapphire. Ati je prestao podržavati seriju HD 3xxx,4xxx pa sad mslim uzeti GTX 660 zbog PhysX i boljih drivera.

No, 7870 je malo brža.

Da li bi mi korisnici tih kartica mogli pomoći za odabir.

Koja je kvalitetnije izrade ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje, vidim da u instar informatici imaju ASUS Radeon 7950 DC2 V2. Sada ima verzija bez sleeping dogs i sa. Verzija sa sleeping dogs je 400kn skuplja, no mene ne zanima sleeping dogs nego far cry 3 koji je kolko vidim na Asusovoj stranici može dobiti uz bilo koju ASUS-ovu Radeonku. Sada mene zanima dobiva li se neka druga igra sa ovom jeftinijom verzijom ili ne, i koja je razlika između običnog i V2 hladnjaka osim malo drugačijeg dizajna?

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:56 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Malo je jos razlika u dimenzijama same grafe i bundle-u , ostalo je isto po pitanju specifikacija !

Dali se moze dobit neka druga igra jednostavno kontaktiraj doticnu trgovinu !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Malo je jos razlika u dimenzijama same grafe i bundle-u , ostalo je isto po pitanju specifikacija !

Dali se moze dobit neka druga igra jednostavno kontaktiraj doticnu trgovinu !

Ne znam vidim na ASUS-ovoj stranici se može dobiti far cry, no ne piše nikakav + npr. far cry 3. Što bi značilo dase i sa ovom jeftinijom dobiva igra.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:02 (kalko1212).
17 godina

Ne dobije se uz one s lagera, uz druge se dobije kao dio "AMD Never Settle" akcije.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Brus hd 7870 je puno jaca od gtx 660 eto toliko - odluci sam sta ti se nsjvise svidja gtc 660 je tu negdje sa hd 7850 to ce ti svatko tko ista zna potvrdit
Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
Haf932 kaže...
headshot kaže...

neznam za hlađenje - vjerovatno sapphie ima bolje - inace ja sam jako zadovoljan karticom, dobro se kloka - tiha je - a garancija je 3 godine dakle ma dugorocnu prodajnu vrijednost kad se odlucim na novu karticu - uz to vidi za koju mozes povoljnije proci - ja sam svoju dobio zapakovanu  sa 3 god garancije za 1100 {#}

A de mi reci nešto o tom famoznom afterburner-u. Čuo sam da je genijalan, i da se sa njim clocka dobro.

btw. jel to OC verzija? nevidim da piše oc na adm-u ali gdje god sam vidio u grafu pisalo je oc

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:03 (headshot).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice