Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.823
|
čitano: 6.900.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

sve pet za oglas ali to je china fejk kartica...to nekii 400 gtx chip unutra ako i taj...

razorblade
8 godina
protjeran
lovranac kaže...

Dvojba između RX 560 4GB i 1050ti 4GB. Na grafičku će biti spojen jedan 4k monitor, te jedan 4k TV. Od programa se koristi Autocad i Revit, te virtualka (win 10) preko VMwarea?

Za 4k igre su ti obje preslabe, ako ne igras igre ti je svejedno, uzmi jeftiniju, ili ako taj soft podrzava nesto sto ti treba od neke od njih...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 23:15 (Gorstak79).
15 godina
protjeran
ibme74 kaže...
luka123456780 kaže...

Molio bi preporuku neke graficke koja bi bila prikladnija, ako ovo ne bi bilo dovoljno... Do 350kn s njuskala ;)

Klik

Ma bravo, fejk 750Ti mu preporucas....

12 godina

nisam znao da je fejk

15 godina
neaktivan
lovranac kaže...

Dvojba između RX 560 4GB i 1050ti 4GB. Na grafičku će biti spojen jedan 4k monitor, te jedan 4k TV. Od programa se koristi Autocad i Revit, te virtualka (win 10) preko VMwarea?

1050Ti bi trebala biti brža. Ako nije puno skuplja uzmi nju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 9:01 (dmanz).
15 godina
protjeran
ibme74 kaže...

nisam znao da je fejk

Stavio je sliku iz gpu-z, karta ima 192 shadera...

8 godina
protjeran
Vodič za odabir grafičke kartice

Kupio sam u Protisu MSI Gtx 1050 TI OC 4 GB. CPU je i5 2500 K.

Memorija je 16 GB na 1866 Mhz.

Ne igram već 5 godina pa sam kupio karticu jer sam se malo zaželio gejminga. Nabavio sam i igre izašle 2012.13.14.15.16 godine pa s ovim starijim neće biti problema no vidim da kod ovih novijih iz 2016/2017 minimum za igranje baš ta kartica i taj CPU pa me zanima hoće li biti većih problema kod rezolucije 1920x1200 i na kojim postavkama trebam očekivati da mogu igrati ? Hoću li ove nove igre moći igrati bar na medium ili sam ipak trebao naručiti bar gtx 1060 6 Gb ? Fala.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
ansha kaže...
ibme74 kaže...

nisam znao da je fejk

2560MB memorija.... napredna fejk verzija, nema zutih nvidia naljepnica 

15 godina
280x Windforce 3gb oc rev.3. Ok cijena za 700?
8 godina
protjeran
Anđeo bez falinge kaže...

Kupio sam u Protisu MSI Gtx 1050 TI OC 4 GB. CPU je i5 2500 K.

Memorija je 16 GB na 1866 Mhz.

Ne igram već 5 godina pa sam kupio karticu jer sam se malo zaželio gejminga. Nabavio sam i igre izašle 2012.13.14.15.16 godine pa s ovim starijim neće biti problema no vidim da kod ovih novijih iz 2016/2017 minimum za igranje baš ta kartica i taj CPU pa me zanima hoće li biti većih problema kod rezolucije 1920x1200 i na kojim postavkama trebam očekivati da mogu igrati ? Hoću li ove nove igre moći igrati bar na medium ili sam ipak trebao naručiti bar gtx 1060 6 Gb ? Fala.

Ma moci ces igrati i novije igre medium-high, neke i na max

Ne znaci godiste igre puno, recimo crysis3 i danasnje 1060 i rx 480 ne mogu vrtiti na max 60fps lock...

Ja sam donedavno malo se poigrao sa 1050ti i fino radi bf1, medium-high 60 bez greske drzi

8 godina
protjeran
galinjo24 kaže...
280x Windforce 3gb oc rev.3. Ok cijena za 700?

Ja bi rekao da je, da ja kupujem zicao bih te jos 50kn popusta radi postarine i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ok hvala.. 700kn uplata i saljem o svom trosku
8 godina
protjeran
galinjo24 kaže...
Ok hvala.. 700kn uplata i saljem o svom trosku

Zaglibio ti jutros u bespucima IE 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ansha kaže...
ibme74 kaže...

nisam znao da je fejk

Nisam uopce gledao oglas, vidio sam gtx750ti za 400kn i postavio, ne znam sta takve kartice uopce rade na njjskalu, to treba prijavit... Sorry dida ansha 

15 godina
protjeran
ibme74 kaže...
ansha kaže...
ibme74 kaže...

nisam znao da je fejk

Nisam uopce gledao oglas, vidio sam gtx750ti za 400kn i postavio, ne znam sta takve kartice uopce rade na njjskalu, to treba prijavit... Sorry dida ansha 

Its okay ;) 

Ja sam mu poslao poruku, pitao dal je svjestan da to nisu gtx 750ti, bas me zanima sta ce rec.. A vidim da je i 192bit umjesto 128...

16 godina
odjavljen

Te sve 'muljatorske' na sebi imaju d-sub. Cim ga vidis odmah 'oprez'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam skuzio po oklopu na hladnjaku....nije postojala takva 750 

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Cijene su pocele padat karticama..

Dal po vama 1080 Msi Armor vrijedi 3900kn, kupljena vani s garancijom, stara 3mj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ne! za mjesec dana ces je kupiti za 3000kn

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

ne! za mjesec dana ces je kupiti za 3000kn

Misliš!

Kaj onda, još pričekat, mada sumnjam da bu to išlo još dolje..

Cijene su sad kolko tolko normalne..

Ok, ak bu za mjesec dana 1080, 3tkn, onda neg 1080ti bude oko 3600:)

15 godina

ako je na njoj rađeno rudarenje onda ne...

15 godina
Gorstak79 kaže...
lovranac kaže...

Za 4k igre su ti obje preslabe, ako ne igras igre ti je svejedno, uzmi jeftiniju, ili ako taj soft podrzava nesto sto ti treba od neke od njih...

e sad ne znam ali mi je trgovac u trgovini za asus 1050ti rekao da dobro vrti 4k e sad ne znam....

8 godina
protjeran
zvonac kaže...
Misliš!

Kaj onda, još pričekat, mada sumnjam da bu to išlo još dolje..

Cijene su sad kolko tolko normalne.. 

Nikad se nije dogodilo bar od 2000 godine i bilo koje serije, da su cijene skupe inf opreme padale na neprihvatljivi low badget.

Proizvođači dolaskom novih modela jednostavno povuku sve preostale pa makar ih spalili na lomači i ne budete ih kupili tako jeftino.

Još eventualno padaju 10 % i gotovo je.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
15 godina
Bur33k kaže...
Upravo to. Rudari sa skupljim grafama tipa gtx 1070 i 1080 će tek puknut. Pojavili su se neki rigovi ali tko je lud da sad daje za njih +20000kn. Tako da vjerujem da će morati prodavati po komadu.

Evo na Njuškalu već idu gtx 1060 3gb koje su rudarile za 1600kn, trebale bi imati garanciju, a neki specijalci prodaju gtx 970 bez garancije za 1800 i više kuna.

U trgovinama je gtx 1070 prišao blizu 4000kn i polovne ne mogu imati veliku vrijednost. Sorry ali max 3200kn s garancijom a kad krene poplava polovnih vjerujem da će ih bit i za 2600kn.

Dobro kažeš, samo čekati.

ma neka njima ja sam prije par dana gledao u linksu.nema gtx1050ti ispod 1800kn,ali sam zato otisao u drugu trgovinu i kupio za keš asus expedition gtx1050ti 4gb gddr5,vjerovali ili ne za 1500kn.

novu za 36 mj jamstva...iskreno je meni previse i 2000kn dat za bilo koju graficku karticu.i lik mi u trgovini rekao da dobro vrti 4k,i tako smo pričali.i onda mi je rekao kako su cak i te neke kineske 

dosta dobre grafe itd...

15 godina
protjeran
fight kaže...

e sad ne znam ali mi je trgovac u trgovini za asus 1050ti rekao da dobro vrti 4k e sad ne znam....

Odlicno vrti 4K... video...

16 godina
odjavljen
fight kaže...

i onda mi je rekao kako su cak i te neke kineske 

dosta dobre grafe itd...

Te neke kineske ? Jel' to one 'modificirane' 450gts i 550 ?

8 godina
protjeran
fight kaže...
 ma neka njima ja sam prije par dana gledao u linksu.nema gtx1050ti ispod 1800kn,ali sam zato otisao u drugu trgovinu i kupio za keš asus expedition gtx1050ti 4gb gddr5,vjerovali ili ne za 1500kn.

novu za 36 mj jamstva...iskreno je meni previse i 2000kn dat za bilo koju graficku karticu.i lik mi u trgovini rekao da dobro vrti 4k,i tako smo pričali.i onda mi je rekao kako su cak i te neke kineske 

dosta dobre grafe itd...

inace, bacis oko na neznamsadkoju bug stranicu za prrovjeru cijena, ili na nabava.net ili na jeftinije.hr....zna bit razlika i do 400kn od ducana do ducana, ovisno koliko koji ima rabata kod uvoznika i koliku marzu sam ducan ima...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 22:43 (Gorstak79).
8 godina
protjeran
ansha kaže...
fight kaže...

Odlicno vrti 4k igre...na 50% res scale 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 22:50 (lav1000).
15 godina
lav1000 kaže...
ansha kaže...
fight kaže...

Odlicno vrti 4k igre...na 50% res scale 

ajde samo se ti , a valjda ljudi znaju u trgovini sta prodaju. pogotovo još kad uđeš u više radnjih i kad kažu da je nvidia gtx 1050ti prava stvar.

kada sam ih pitao za rx 470 samo su se nasmješili i rekli to je stara grafa,1050 ti je prava stvar.sad ti reci jer trgovci prave budale od nas.ili ti

meni reci kako ati rx 470 ili 580 vrti k4.

12 godina
fight kaže...

ajde samo se ti , a valjda ljudi znaju u trgovini sta prodaju. pogotovo još kad uđeš u više radnjih i kad kažu da je nvidia gtx 1050ti prava stvar.

Ne znam jel se zahebavas ili si ozbiljan ali valjda sjvacas da ce ti trgovac reci sve sto zelis cuti samo da kupis nesto kod njih. Znas valjda kako trgovina funkcionira.

GTX1050Ti je ok za vrtiti 4K video, za igre sigurno nije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice