Radeon R9 270X Club

poruka: 917
|
čitano: 141.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Radeon R9 270X Club

I ja mislim.

Samo da još Toxic stane u moje kučište, Antec 300. Dugačka je kartica.

14 godina
knjajzis kaže...

Precjenjena kartica, šta će ti to.

Uzmi si MSI R9 270X TF IV GAMING OC 2GB i vozi, nema tu neke velike razlike.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
13 godina
neaktivan
knjajzis kaže...

I ja mislim.

uzmi fino pa izmjeri, to ti je najbolje :P

toxic je najjaca 270x, to stoji ali za tu lovu mozes uzeti r9 280....tako da tvoj izbor na kraju {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
Kao sto je navedeno toxic je precijenjena kartica. Ima je drug u mene I dva puta ju je vracao zato sto brzo podje davati artefakte. Bar je tako kod njega bilo. Kao sto je val. naveo msi r9 270x je najbolja opcija za tebe, super graficka I ne grije se previse.
Hejjjjj
10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

MSI R9 270X GAMING 2G ću uzeti na kraju onda. Veličina odgovara za moje kućište (za razliku od Toxic), a može se OC malo pa dođe na isto. Gledam da uzmem iz extreme digital pošto su tamo dobre cijene inače, 1459kn košta. Sve su 270X kartice otprilike iste cijene tamo. Bio sam zapeo za Toxic jer je tip nudio polovnu za 1100kn koju je 2mj koristio za BitCoin mining pa sam mislio da je dobra prilika.

0 0 hvala 0
14 godina
knjajzis kaže...

koju je 2mj koristio za BitCoin mining pa sam mislio da je dobra prilika.

Ma to je izmučena kartica, to je ne bi ni uzimao u obzir.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Objasni izmucena

13 godina
neaktivan
knjajzis kaže...

MSI R9 270X GAMING 2G ću uzeti na kraju onda. Veličina odgovara za moje kućište (za razliku od Toxic), a može se OC malo pa dođe na isto. Gledam da uzmem iz extreme digital pošto su tamo dobre cijene inače, 1459kn košta. Sve su 270X kartice otprilike iste cijene tamo. Bio sam zapeo za Toxic jer je tip nudio polovnu za 1100kn koju je 2mj koristio za BitCoin mining pa sam mislio da je dobra prilika.

Ako ima garanciju uzmi tu toxic, malo kuciste prepravis ali se isplati

sry za dupli post :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 14:41 (chaselol).
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Ako netko slucajno prodaje R9 270 neka me u PM. Jeli tko spajao 270 i 270X u crossfire ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Valentin17 kaže...
knjajzis kaže...

koju je 2mj koristio za BitCoin mining pa sam mislio da je dobra prilika.

i ja osbno nebi uzeo plovnu ako je vec koristena za bitcoin radije si kupi novu ili na dodaj jos 200kn vise imas r9280 non x

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 14:59 (dreadmoore).
14 godina
neaktivan
knjajzis kaže...

Imam komp koji je otprilike star 4god (sve osim RAM-a je 4god staro):

• i5 750
  • 8GB DDR3
  • 1x SSD
  • 1x HDD
  • Kućište s jednim 120mm ventilatorom
  • Stara grafička ATI 4850HD (želim bi uzeti R9 270X)
  • Napajnje Corsair 450HX

Želim noviju grafičku, recimo R9 270X i jedino me napajanje malo brine. Prema mojim proračunima ne bi trebalo biti problema jer ima 2x 6+2pin kabela za napajanje grafičke i dovoljno snage (po mojem mišljenju). Vidio sam na prethodnim postovima da je nekome radi sa Corsair 430CX bez problema. Kada sam kupovao napajanje (Corsair 450HX) sjećam se da su pisali u recenzijama da daje 550W ako treba bez problema stabilno iako je nominalno snage 450W.

Htjeo bi mišljenje o tome da li mi je napajanje dovoljno za tu grafičku ili možda za Toxic verziju od Sapphire-a?

Ja drzim svoju OC verziju na Corsair vs350w znam nije bas pohvalno ali nisam imo nikakvih problema. 

15 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Pozdrav ekipa, evo uclanjujem se u klub, naime danas san kupia Sapphire r9 270x daul X.Zasad sam zadovoljan :) Držao sam je u FurMark-u 15-ak minuta i max temp mi je 77 C. nije clockana... el itko ima ovakvu istu? pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Evo nabavio MSI R9 270X 4GB Gaming.

Da li može netko reći koji su stabilni driveri? Trenutno sam zadovoljniji sa starom (5 godin) nVidia GTX 260 koju da ima Dx11 nebi bilo potrebe za mijenjati (FC3 ide na ultra).

Zadnje sam instalirao najnovije beta verziju drivera i sa FC3 više neman problema (samo bi se zacrnio ekran) ali sad u Crysis 3 nakon 2-3 minute zacrni ekran...katastrofa. (naprave grafičku sa šit driverima..{#}

0 1 hvala 0
17 godina
Radeon R9 270X Club

...14.4 rade perfektno kod mene i odradi update biosa na zadnju verziju ako nisi... Ja sa svojom nemam problema mada je na starom P35 chipsetu(odradio update biosa prije ubacivanja novog-staroga procesora sa E8200 na q9550 i sa 4870 na 270-u i još plus 4Gb rama) i sve radi perfect... i nadam se da imaš adekvatno napajanje ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 15:03 (lion002).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam Blue Storm II 500W

10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

znaci imam navedenu karticu od asusa,nije losa al recimo igre ko sto su watch dogs nemogu igrat na ultra postavkama cak ni high, na high bude oko 20 fpsa,pa me zanima dali se moze sta upariti s njom,sta preporucujete,imam prliku kupit jos jednu istu za 1000kn 4 mjeseca staru..inace graficka je dosta tiha i temp. na najvecem opterecanju ne prelazi 70 celzija

pavlović
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
matteo-pula kaže...

znaci imam navedenu karticu od asusa,nije losa al recimo igre ko sto su watch dogs nemogu igrat na ultra postavkama cak ni high, na high bude oko 20 fpsa,pa me zanima dali se moze sta upariti s njom,sta preporucujete,imam prliku kupit jos jednu istu za 1000kn 4 mjeseca staru..inace graficka je dosta tiha i temp. na najvecem opterecanju ne prelazi 70 celzija

ne vrijedi ti druga grafa, wd ne podrzava cfx(opcenito radi koma na amd)! ak zelis igrati posteno wd tvoje rijesenje ti je prelazak na nvidiju, minimalan prag za fino igranje gtx670/760 pa na vise...inace s svojom trenutnom 660ti za gaming vrtim wd na high presetu(u igri) u cca 55-60fps-a average...cisto za informaciju!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 0:02 (Stjepanj).
13 godina
matteo-pula kaže...

Jel {#} verzija, instaliraj sve patcheve ili čak skini se drugog torrenta. Prema ovom benchu na high presetu i 1980 x 1200 rezi 270x se izjednačava sa 760 na 50+ FPSa

EDIT: još benchova HIGHULTRA Deftinivno nešto nije u redu sa igrom ili driverima od grafe jer je to jednostavno premal fps, na svim benchovima kartica ima preko 40tak fps (na ultra će vjerovatno bit stuttera zbog male nedostatka memorije)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 1:24 (kenan.M).
15 godina
Radeon R9 270X Club

Evo kako se ponasa gigabyte r9270x i pogledaj postavke kod mene.Driveri su 14.4

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:19 (dreadmoore).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Evo kako se ponasa gigabyte r9270x i pogledaj postavke kod mene.Driveri su 14.4

Koja je to igra?

14 godina
Processor kaže...

Koja je to igra?

Watch Dogs.

10 godina
neaktivan

hahahaha...evo sad idem zapalit graficku i idem kupit nvidiju....ccc,a ja mislio ozbiljni ljudi na forumu!?

pavlović
10 godina
neaktivan
kenan.M kaže...
matteo-pula kaže...

Jel {#} verzija, instaliraj sve patcheve ili čak skini se drugog torrenta. Prema ovom benchu na high presetu i 1980 x 1200 rezi 270x se izjednačava sa 760 na 50+ FPSa

EDIT: još benchova HIGHULTRA Deftinivno nešto nije u redu sa igrom ili driverima od grafe jer je to jednostavno premal fps, na svim benchovima kartica ima preko 40tak fps (na ultra će vjerovatno bit stuttera zbog male nedostatka memorije)

Definitivno cu probat,imas kakav link za patcheve koji su isprobani,i da valjaju?

pavlović
13 godina
protjeran
matteo-pula kaže...

hahahaha...evo sad idem zapalit graficku i idem kupit nvidiju....ccc,a ja mislio ozbiljni ljudi na forumu!?

nitko ti nije predlozio da ides zapaliti grafu, opce je poznato da nvidija grafe rade bolje u wd, ja s 280x nemrem imati fps kao s ovom gtx660ti oc! amd ima poprilicno problema u toj igri, kao i s skaliranjem s vise grafa u istoj! i da smrtno sam ozbiljan u svojim postovima!lp

13 godina
Radeon R9 270X Club

@mateo-pula

Poslo sam ti link u PP za update. Također pokušaj reinstall-irat drivere od grafe ili skinut najnovije 14.4 drivere (ili čak pokušat sa beta driverima).

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Watch dogs je propao proizvod ionako. Previse je obecavao a maaali toga donio. 

Da, to je ubisoft.

Mislim, gdje ces benchati grafu u tom smecu -_-

Probaj metro ili laru recimo...one mi se cine neutralne

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Processor kaže...

Evo nabavio MSI R9 270X 4GB Gaming.

Da li može netko reći koji su stabilni driveri? Trenutno sam zadovoljniji sa starom (5 godin) nVidia GTX 260 koju da ima Dx11 nebi bilo potrebe za mijenjati (FC3 ide na ultra).

Zadnje sam instalirao najnovije beta verziju drivera i sa FC3 više neman problema (samo bi se zacrnio ekran) ali sad u Crysis 3 nakon 2-3 minute zacrni ekran...katastrofa. (naprave grafičku sa šit driverima..{#}

Problem riješen:

- Sa programom za čišteće drivera očišteći stari driveri

- Maknut program Gaming APP

- Instalirani driveri sa MSI internet stranice (13.10)

10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

dali bi moje trenutno napajanje(xfx 550wPSU) moglo izdrzati jos jednu r9 270x ?

pavlović
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
matteo-pula kaže...

moze, ali pitanje do kad bi tako guralo...{#}tako da rade ne riskirati napajanje ili bilo koju drugu komponentu!! lp

12 godina
matteo-pula kaže...

Ja bi rekao ne, jer to napajanje nema 4 pci-e konektora za struju, znaci nije zamisljeno za dva gpu-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice