Problem sa grafičkom karticom Sapphire HD6870

poruka: 19
|
čitano: 2.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam neki gaaaadan problem, otkad sam kupio grafu, tj. dobio (prije 2 tjedna) samo problemi.

Recimo: kada sam ju dobio, odmah sam uninst. windows ono, da ne bude problema zbog starih drivera, i kad sam skinio sve potrebne update-e, isao sam na ono, ocijenjivanje rada sustava windows-a, cim je dosao na red da ispita grafu, samo mi se zasivio, a potom zacrnio ekran i morao sam napraviti reset, isto tako, kada odem na youtube, najvise je izdrzala 10 pjesama za redom, prije nego je crkla, ista stvar, samo bloka, jedina razlika dok igram recimo bf3 i slusam pjesme na youtubeu je ta da ostane siv ekran, nekad narandzast, ovisi kako joj dodje haha.

Isto tako u gpu-z programu mi pise "Bus Interface: PCI-E 1.1 x16@x16 1.1".

Ni to mi nije jasno, prvo sam mislio, mozda je do maticne, ali kad sam stavio kod starog u komp, isto je prikazivalo, a on ima puno bolju maticnu od mene, ja imam ASUS M2N68-AM SE2

Pa ako mi netko moze pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ako na dva razlicita kompa isti problem imas, reklamacija ... nema tu puno mudrovanja ... vidim da MBO bi morala da je podnese, koliko je napajanje koje imas, a i tvoj frend ? mozda malo struje daje ? jer 6870 je dosta veliki potrosac ...

0 0 hvala 0
13 godina

troši oko 155W u loadu...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa grafičkom karticom Sapphire HD6870

A gdje si to isčupo ??? Pa moja HD 6950 2GB troši oko 140W u igrama !!

13 godina

kad sam je kupoval sam čital po netu kolka je otprilike potrošnja da znam kupit napajanje i naletel na to... http://www.legitreviews.com/article/1455/11/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tvoja ploca je nazalost PCI 1.1 standard a ova kartica je PCI 2.0 standard sta znaci da ti ne gine zamjena maticne ako mislis iskoristit potencijal kartice, a sta se tice napajanja vjerojatno je tu problem rusenja kompa za pocetak....u biti imas super karticu na zastarjelom kompu ato dvoje ne ide zajedno. nesto ces morat promjenit ili stavit losiju karticu ili kupit novu maticnu (vjerojatno i procesor a moza i memoriju)

there are 2 tips of girls: 1.FAT 2.NTFS
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

jesi ti čital benchove o tome kakve su razlike među standardima? jako jako jako male

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
d666sermek kaže...

troši oko 155W u loadu...

Trosi 150 watti u furmarku na stock taktovima,gaming load je mnogo manji.RMA karticu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 17:39 (zoharbizo).
13 godina

to stoji, slažem se...ali mislim da ne troši puno manje pošto joj trebaju 2x 6pin konektora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam napajanje 500W

nije zbog toga, i to sam stavljao u komp kod starog i kod buraza, stari ima isto napajanje kao i ja a buraz ima 520W i na svima se rusilo

sa istom maticnom na staroj grafickoj mi je pisalo u gpu-z da je na PCIE x16 2.0

tako da ne vjerujem bas da je do maticne, neznam, al ionako sam mislio kupit novu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

onda reklamacija i siguran si

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Reklamiraj karticu.Do kartice je.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dogovorio sam se sa servisom, saljem sutra ujutro, nadao sam se da necu morat slat al eto, kad je vec tako, jer ionako sam ju cekao dugo :S
Hvala svima na pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja dns dobio sapphire 6850 iz portio, i nakon 1 sat igranja poćelo u win bacati neke točkice i kvadratiće od tih točkica...

poslao sam mail u servis..

to je problem s grafom ili? jel zna netko kako sad to dalje ide, i kolko se otprilike čeka novu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam isto iz portia uzeo, isuste izgleda da jemalo retardirana trgovina a?

14 godina
neaktivan

ma moguće da samo lošiji primjerci..nadam se samo da su ovi u asbis servisu brzi i da nebum 2 tjedna novu čekal...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja im sutra saljem, i ja se isto tako nadam, ali, kolko znam tek nakon 45 dana ako ne uspiju popravit ti salju novu, a do tad ce pokusat sve zivo samo da proradi

mislim da je tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znam kad mi prije 4830 otišla, za  3 dana mi dali mogučnost uzeti novu za istu cijenu..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma moze i tako, ali mislim da bi radije nakon svega uzeo cak gtx560, neznam nazivciro sam se toliko oko tog :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice