Reinstalirao sam i OS, formatirao C disk i dalje je isto
EDIT: Sad još veće sranje...nece nikako da mi baca uopće sliku na monitor...izvadim graficku, spojim na integ. opet isto, cujem kako se pokrene racunar i to, a slike nigdje...
Reinstalirao sam i OS, formatirao C disk i dalje je isto
EDIT: Sad još veće sranje...nece nikako da mi baca uopće sliku na monitor...izvadim graficku, spojim na integ. opet isto, cujem kako se pokrene racunar i to, a slike nigdje...
Kak ti se mogao BIOS promjenit ako ga nisi sam mijenjao?
Ma uz drivere od graficke kada sam skidao bilo nesto za BIOS i ja budala isao da skinem i to i instaliram
Sorry za dupli post...napravio sam sve, vratio na početno kako treba BIOS, očistio od onih gamadi i virusa racunar, ali nije do toga :S
Kao što sam rekao već u prvom postu, spojio sam grafu, instalirao driver i sve kako spada, ali mi je sve usporeno do bola i ružna je slika, imam osjećaj k'o da i nema graficke u racunalu nego da radi na integrisanoj, slika ruzna, sve kao usporeno, zastaje itd... d
Šta bi moglo biti? Da li je do drivera ili možda grafička nije uredu, jer kao što sam rekao već kupio sam korištenu grafičku od jednog momka koji ima internet klub tu, a nisam je ni probao kad sam kupovao, ili je možda slabo napajanje za ovu grafičku GAINWARD GTX 460 GLH 1GB DDR5 (ma da nebi rekao, napajanje je MS PLATINUM 500 V3, NOVO nedavno ubačeno!).
I kod mene se ruši ali normalno radi u igrama. Na NV forumu se više ljudi javilo s tim problemom i vele da se izbriše ovaj zadnji GFE update od prije nekoliko dana i stavi prošlu 2.2.2 verziju. Ja sam to maloprije napravio i sve je sad OK.
Napokon normalno radi. Opet.
Hvala
Meni ih ne nalazi, kaj su ih maknuli?
Ma ni tamo mi ih ne izbacuje, zadnji 347.88. Zanimljiva situacija
E to se traži. Ne kužim kako ih meni neće ručno naći, a vidim i ostalima u GTA temi.
Neznam šta radi nvidia, ali makli su ih sada i sa tog gore linka...
*opet radi gornji link
LOL, nered
Ja sam ih instaliroEvo novi link
LOL
Meni link još radi ali vidim nisu popravili GF Experience, još uvijek se ruši kod ulaska u preferences.
Ma ne znam više što nisam probao. S DDU-om sve komplet obrisao i stavio nanovo i kad uključim Shadowplay a ostavljeno je na onaj podmeni Preferences, uđem u igru i hoću natrag u GF Experience pojavi se error i ne mogu više ništa s njim. Prije sam riješio povratkom na 2.2.2 verziju ali sam skužio sad ako isključim proces Nvidia Capture Server (Shadowplay) u Task Manageru da mogu uči normalno u GF Experience i ući u Preferences ali čim ja opet uključim Shadowplay i stisnem na Preferences gotovo je. Zbilja glupi bug.
Evo jedna anketa pa da vidimo da li je to česti problem ili rijedak slučaj.
4 | Da, primjetio sam taj bug |
---|---|
4 | Ne, nemam nikakvih problema |
Meni Shadowplay nekad zna zblesirat grafičku i dobijem artefakte kao da memorija odlazi!
I nakon nekog vremena je GTX 650 TI završila na servisu i zamjenjena sa GTX 750 TI jer je zbilja krepala memorija...
Sada sam opet primjetio da kada uključim Shadowplay artefakti su sve češći...
Kada padne cjena GTX 960 karticama, uključit ću shadowplay na tjedan dana i ići zamjenit GTX 750 TI za GTX 960, (uz malu nadoplatu)...
EDIT:
Evo sa ovim driverima sam dobio taj problem
EDIT:
Evo sa ovim driverima sam dobio taj problem
Haha, e to je taj problem. Sad vrati na 2.2.2 koji je stabilan ili napravi kako sam gore napisao. Što će sad Nvidia početi fušariti ko AMD sa driverima
Što se to događa u zadnje vrijeme sa NVIDIA driverima?
Da li su Nvidia programeri digli ruke od drivera ili što?
Toliko problema i propusta u driverima nakon svakog novog izbacivanja novih drivera.
Imam 344.11 verziju drivera ,GPU serije 7 Nvidia, i strah me staviti sviježe drivere.
Gdje je problem?
350.12 rade savršeno. GeForce experience je u banani, al to ne utječe na drivere van notifikacija da su novi stigli.
350.12 rade savršeno. GeForce experience je u banani, al to ne utječe na drivere van notifikacija da su novi stigli.
da driveri su odlicni a iskustvo treba samo vratit na 2.2.2 i to je to sve radi savrseno
Da se izbjegne rušenje kad se klikne na Preferences potrebno je prvo ugasiti Shadowplay na onoj tipki, e onda se može ući. Kad ga gasite nemojte ostaviti podmeni Preferences upaljen nego neki drugi otvoreni ostavite, u suprotnom će se uvijek rušiti kod paljenja GFE i jedino rješenje je ugasiti ga preko Task Managera, proces Nvidia Capture Server pa ponovo ući u GFE i upaliti ga. Ja sam si sve već posložio tako da nemam više ni potrebe ulaziti u njega ali to su savjeti kako da izbjegnete crasheve i probleme. Čini se da se muče s otkrivanjem uzroka ovog problema jer bi ga dosad već popravili.
meni se takoder kreshaju driveri opcenito dok koristim browser, sad dali je stvar u zadnjim driverima trebam provjeriti
Koji je ovo kuxxc, drivere s nvidia stranice skida brzinom od 50kb-s, a tom brzinom sam skidao i prijašnju verziju.
Meni ide full brzina, a nije da je 270 MB neka extra veličina pa da je problem i da ide 50 kb/s.
Meni ide full brzina, a nije da je 270 MB neka extra veličina pa da je problem i da ide 50 kb/s.
Lol
Problem je kad imas 20mbit brzinu a drivere za grafičku moraš skidati sat i 20 minuta.
A vidim da i drugi imaju isti problem.