NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Ovi novi driveri su tesko smece, BF4 šteka za poludit...

its summer in here...
12 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Ja za sada nemam nikakvih problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

odlicni su driveri sve fercera kak spada , SLI se poboljsao sto se tice 4k reze , frame pacing je fixan , DSR od sad radi na svim DX 10/11. !

nv je svakim driverom sve bolji i bolji IMO ! 

,a ovaj bf serijal  ne igram niti mi je on mjerilo bilo chega  ... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 16:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

DSR radi i sa ovim Rezident Evil remasterom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

e to neznam jer istu igram na ps4(iz nostalgichnih razloga hehe) ali trebalo bi radit 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 16:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel neko probao na gtx 970 dal sljakaju kako treba?

edit: Dali brišete stare(koji program) ili samo instal preko novih ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 15:35 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...

jel neko probao na gtx 970 dal sljakaju kako treba?

edit: Dali brišete stare(koji program) ili samo instal preko novih ? 

Sljakaju. Samo gazim preko starih drivera.

16 godina

Zanimljivo stivo......

http://gamenab.net/2015/01/26/truth-about-the-g-sync-marketing-module-nvidia-using-vesa-adaptive-sync-technology-freesync/#more-849

Modani driveri za G-sync (radi na svim monitorima odnosno trebalo bi raditi u buducnosti, modani driveri su u beti)

http://gamenab.net/2015/01/24/nvidia-g-sync-hack-working-on-every-monitor/

http://gamenab.net/2015/01/28/working-on-a-new-revision-of-the-modded-drivers/

Fuj SRAMOTNO, nVidia mi je totalno pala u ocima, zgadili su mi se u zadnje vrijeme totalno. Dok AMD pusta svima da koriste njihovu tehnologiju/softver bez ikakve licence/naknade (freesync, Mantle, TressFX itd) ukoliko to ZELE, s druge strane se nVidia bavi prljavim poslovima kako bi postali monopolisti.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 15:04 (lovac82).
Moj PC  
6 0 hvala 3
12 godina
To sam citao nedavno i uz ovo za gtx 970 mi je dalo na razmisljanje cime se oni bave a vrlo su uspijesni......
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

:D

3 0 hvala 0
17 godina

Ajme ko je pizde ,nemogu vjerovat ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Taj isti lik tvrdi da DSR radi i na starijim nVidia GPU-ima, a ne samo Maxwell-u odnosno drugim rijecima, nVidia je to limitirala za najnovije GPU-e kako bi nas natjerala na kupnju istih. Isto vrijedi i za Gsync koji takoder moze raditi i sa starijim GPU-ima (gtx 400 serija itd) odnosno po njegovim rijecima: "freesync = adaptive vsync = gsync".

Ocito ga ovi iz nVidije i ostale glavesine (ljudi koji recenziraju hardver) zele uplasiti tako da ce vjerojatno odustati od svog projekta. Jos nesto, GTX 970 nije jedina kartica koja nema pravih 4GB VRAM-a (full bandwidth)....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 15:58 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nadam se da ce se razotkriti sve njihove gluposti kad tad. Neke vec jesu, valjda se budu malo spametovali jer vide da ljudi nisu glupi i da se ne moze tek tako sakriti laz. Jos se nadam da ce sada svi vise teziti ka AMD-u. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Nadam se da ce se razotkriti sve njihove gluposti kad tad. Neke vec jesu, valjda se budu malo spametovali jer vide da ljudi nisu glupi i da se ne moze tek tako sakriti laz. Jos se nadam da ce sada svi vise teziti ka AMD-u. 

Ako svi krenu na AMD opet ćemo imati monopol i ovakve gluposti. Potreban je balans.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
16 godina
NiramX kaže...
Almin94 kaže...

Ako svi krenu na AMD opet ćemo imati monopol i ovakve gluposti. Potreban je balans.

Pa nVidia je dovoljno jaka firma sama po sebi tako da nece oni samo tako propasti ali po trenutnoj statistici..... nVidia je na stabilnijim nogama od AMD-a. Tako da bi bilo dobro da nVidia padne (ima dovoljno opravdanih razloga za to) i da se AMD digne. Kako stvari stoje, to bi se moglo i dogoditi zbog "false advertisinga" i zato sto uskoro dolaze R9 300 GPU-i koji ce vjerojatno doci s HBM VRAM memorijom.

Tako da postoji velika vjerojatnost da cemo vidjeti balans (uskoro)...

15 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Almin94 kaže...

Nisam mislio da svi krenu na AMD, niti je to moguce, niti ce se kad desiti. Nego da Nvidia padne barem onoliko koliko je potrebno za balans. Dosta toga se razotkrilo u zadnjih mjesec-dva.

10 godina
neaktivan

Imam gtx 970 g1 i  imam problem . Nekad mi kada pokrenem igru ona ostane smanjena u taskbaru i ne mogu uc u nju.

Ako neko ima iskustva sa tim savjet bi dobro doso.

Možda je problem vezan za drs jer kada je iskljucen udzem u igru bez problema. ( bar zadnjih dana  u Witcheru 2).

Uspio sam jednom igrat Witcher 2 sa DRS povecanom rezolucijom sa 1080 na 1440. Islo je glatko 60 fps, ali sada vise ne mogu uc u igru sa dsrom...

Driver je 347.25

0 0 hvala 0
14 godina

Obriši drivere, napravi clean install i probaj opet.

16 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina

to lutko :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Ova Nvidia je strava :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

Bome fin napredak. :D

12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 5
12 godina
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina

Ova Nvidia je strava :))

12 godina
darijoman kaže...

Ova Nvidia je strava :))

Bome je,takva se podrska ocekuje..barem ju ja ocekujem.

12 godina
neaktivan

Pozdrav, nabavio sam graficku GAINWARD GeForce GTX 460 1GB DDR5..

Prva NVidia kartica koju koristim i odma glavobolje.... spojio sam ju, skino neka 2 driveraa, instalirao, probavao, nista ni za qrca, racunar sav neki usporen, igre koje sam igrao na staroj HD6670 1GB DDR5 bez problema, sad štekaju k'o lude... i uopćeno prije svega sav računar uopćeno usporen i preglednici mi štekaju, youtube samo sjecka, hoću otvoriti neku stranicu ili sliku, k'o da zastane na par sekundi zašteka računar i onda samo odjednom otvori, JEDNOSTAVNO IMAM DOJAM KAO DA KASNE NAREDBE kasno mi pokazuje ili kako bi već objasnio nezzz...

Može netko da me uputi šta da radim,odakle da skinem drivere i koje, i neke programe ili bilo što za testiranje ispravnosti grafiče itd. jer kupio sam korištenu, pa eto da je i testiram...pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ipak izgleda nije ni do graficke, ni do drivera, nego sam pokupio ovamo neko sranje i ne znam kako da ga se rješim, da li je virus neki ili šta pojma nema...

Uglavnom sve mi je usporeno i steka, kad idem u task manager procesor skoci nenormalno a ništa ne radim... nesto svchost.exe se pojavilo pod procesima i uzima dosta CPU, probao sam pretraziti nekim anti virusnim i malware programima i ništaaa...

Napomenuo bi još da sam i napojnu drugu stavio... i da mi se BIOS promjenio skroz, nije isti...nezzz koji qrac :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vjerojatno ce ti reinstall kompletnog OS-a rijesiti probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

preporucam avast free,malwarebytes i adwcleaner.. pa ako je i dalje isto.. reinstall OS

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice