Graficka VTX r9 280x

poruka: 44
|
čitano: 11.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Graficka VTX r9 280x
swon kaže...

Ej ako radi i neće crknut i daje FPS nek cvili koliko god hoće ,pravim muškarcima to ne smeta, ionako manje više svi koriste slušalice pa se to ne čuje !!!! :)

pravi muskarci uzimaju provjerene stvari, ili ak ne znaju pitaju iste!{#} jesi ti kad cuo uopce kad gafa cvili? a kaj slusalice ces podjeliti svim svojim ukucanima ili frendovima! lol daj se uozbilji pa nisu ovo stvari za 5kn!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

pravi muskarci uzimaju provjerene stvari, ili ak ne znaju pitaju iste!{#} jesi ti kad cuo uopce kad gafa cvili? a kaj slusalice ces podjeliti svim svojim ukucanima ili frendovima! lol daj se uozbilji pa nisu ovo stvari za 5kn!

ako ovako cvili onda sam ja imao sreću jer moja nijedna nije tako cvilila :)

ili 

Ali opet kažem pravom gameru je važan FPS da može biti win a malo cviljenja pf... iako ovaj prvi clip zvuci katastrofa 

p.s. nemam ukucana, pravi man ima svoju gajbu da može koke dovoditi :)

14 godina
neaktivan
Graficka VTX r9 280x

Šalu na stranu onda preporuka da se ne kupuje ovaj VTX, a pitanje jel onda preporuka za http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/sapphire-graficka-kartica-amd-radeon-r9-280x-3gb__5383191  od 1753,00kune ili i tu valja preskočiti ?Svi preporučuju Asus ali ona ne ide ispod 2200+ kuna (znači 500 kuna razlike) onda na tu 280x asussovu dodaš jos 500-600 i eto ga   R9 290   di je kraj tu , još napomena nemam namjeru OC radit, hvala?

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
protjeran
swon kaže...

Šalu na stranu onda preporuka da se ne kupuje ovaj VTX, a pitanje jel onda preporuka za http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/sapphire-graficka-kartica-amd-radeon-r9-280x-3gb__5383191  od 1753,00kune ili i tu valja preskočiti ?Svi preporučuju Asus ali ona ne ide ispod 2200+ kuna (znači 500 kuna razlike) onda na tu 280x asussovu dodaš jos 500-600 i eto ga   R9 290   di je kraj tu , još napomena nemam namjeru OC radit, hvala?

http://www.magazinrs.hr/sapphire-r9-280x-3gb/SAP-11221-00-20G

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2065&psn=&lid=1&leg=0

14 godina
neaktivan
Graficka VTX r9 280x

Frend je kupio VTX r9 280x još dok je bila značajno skuplja ali ipak najjeftinija od 280x,i nakon 10 dana što je uredno radila morao je zvati servis pa odnjeti je na servis itd...uglavnom problemi!!! problem je rješio nadoplatom za asus  i gotovo!!!Ne želim reći ime trgovine ali to je nebitno.Bolje kupiti Sapphire nego vtx za skoro iste novce, zvao sam nekoliko servisa i trgovina i ta vtx je problematična i točka!!!  napomena ove sapphire sa povoljinim cijenama u koju sam god trgovinu zvao da je naručim nema je na stanju.

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Graficka VTX r9 280x

uredu s tom vtx,r9 280x,a kakav je problem s r7 recimo od 250 x pa nadalje,sto se isplati onda kupit,mislim onak gamerski

solidno standar a da nije skupo,recimo do nekih 1400kn.imali sto u rangu s gtx 460,a da je jace od gtx 760 recim a da je dobro

iskreno su me sad zbunili s tim karticama da niopce ne znam sto kupit...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
fight kaže...

uredu s tom vtx,r9 280x,a kakav je problem s r7 recimo od 250 x pa nadalje,sto se isplati onda kupit,mislim onak gamerski

solidno standar a da nije skupo,recimo do nekih 1400kn.imali sto u rangu s gtx 460,a da je jace od gtx 760 recim a da je dobro

iskreno su me sad zbunili s tim karticama da niopce ne znam sto kupit...

da je u rangu s gtx460 a jace od gtx760?{#} iskreno ti si nas zbunio!{#} do 1400kn imas vec skoro poprilicno mocnu r9 280(koja je u rangu s debelo precijenjenom gtx760)!

17 godina
protjeran
swon kaže...

ako ovako cvili onda sam ja imao sreću jer moja nijedna nije tako cvilila :)

ili 

Ali opet kažem pravom gameru je važan FPS da može biti win a malo cviljenja pf... iako ovaj prvi clip zvuci katastrofa 

Sto sve danas jubito laze da je coil whinning. Prvi video je neki zvuk uzrokovan losim audio kabelima, bogtepita s cim i sto se tocno snimalo. Dok drugi video je zvuk rostiljanja ove turbine od ventilatora. Coil whine zn stvarno bit iritantan, no to je trebalo bit aktualno samo za vrijeme krize 2008 i prodaje losih komponenata kaj se ugraduju u grafe od 200USD (HD3800) i ako je stogod losih zaliha ostalo za HD4800 seriju. Danas je to vise neki anakronizam. Inace sto se tice VTX3D iz mog iskustva bolji od dzidzibajta. Naravno Dzidzi ima definitivno uber kuler al se zato cvrlji na vecoj voltazi. No moguce da nije ni svaki VTX3D vrhunski primjerak. Sve ovisi o mogucnostima uvoznika, a dzidzibajt se nekad uvozio od svake shushe pa je i kvaliteta bila ocajna. (Vemulj)

13 godina
protjeran
Graficka VTX r9 280x

neznam na koliko si uopce grafi cuo coil, no totalno si u krivu, oba snimka su identicna zvuku coil whineu na gpu-ima!

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/coil-whine/206718.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Graficka VTX r9 280x

ovako drustvo trebam hitnu pomoc,imao sam grafu koja mi je riknula,iskreno me zanima,ovako gtx 460,1024 mb,gddr5 256bit,ili gt 740,1024mb,gddr5 128 bit.

zanimame koja je od tih grafa bolja ili mi mozete jos koju usporodit trenutno nemam love za nesto jace,ove su grafe oko nekih 700kn ako ima jos koja u toj cijeni a da je bolja

hitno molim pomc,oko odluke.lp,{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Graficka VTX r9 280x

Gdje si ti nasao gtx 460 za 700kn? :/ ako je rabljena onda je preskupo

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Graficka VTX r9 280x

Bolje da za 800kn nađeš neku novu GTX 750 ili R7 260X nego neku od te dvije za tih 700kn..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

Gdje si ti nasao gtx 460 za 700kn? :/ ako je rabljena onda je preskupo

nisam nasao nju nego ovu gt drugu,jer sam gledao po oglasima i grafe starije jos od gtx460.kao recimo 8800 gtx,koje su oko 600kn,a ja recimo imam gtx 460,imam lcd  22in i s njom pokrecem sniper elit 3 afrika,na high  svim postavkama bez problema,i to jos na rezoluciji 1680x1050,i igram sve normalno s njom isprobao sam i na  ultra postavkama ali mi sve bude ubrzano,i si tim mogu garantirat da je grafa gtx 460 dobra i ja ju nebih prodavao ispod 700kn nikako kad vidim kakva se snmeca prodaju po recimo 600kn,ali nebitno,grafu trebam za drugi komp na kojom je grafa riknula,iskreno sam gledaos mogucnosti kuna sto i koliko mogu ,a trenutno nemogu nista iznad 700kn.a planirao sam tu gtx 460 stavit u taj komp a za ovaj kupiti neku po mogucnosti malo jacu ali ne preskupu.zato sam pitao za tu gt740 dali je bolja od gtx 460,nisam bas ljubitelj ati, jer se grafe strasno zagrijavaju bar one koje sam ja imao,pa me zanima  gtx 570 gainward ili recimo r9 270 x vapare a ova r9 280 x mi je za polovnu preskupa,a nova je vjerovatno jos skuplja a nisu bas neke,pa molim savjet lp.{#}

13 godina
Graficka VTX r9 280x

Njuškalo ti nema veze s realnim cijenama, tamo se prodaje kako netko misli da vrijedi. Dok GTX460 ne moze vrijediti vise od 500kn, a ako ti treba imas jednu GTX570 tu na forumu za 850, ali isto neisplativo pored ovih novijih grafa koje imaju garanciju, jace su od nje i jos se mogu clockati. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice