AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: AMD Polaris
eywa33 kaže...

Markus, ti si na 980ti ako se ne varam? Daj sredi taj "moj PC". Pa ne vidim apsolutno nikakav razlog da ideš na išta do velikog pascala/vege.

Nisam više, ošla ća...

13 godina
eywa33 kaže...
Tonči kaže...
XXX kaže...

Ma neke igre fino popune 4GB na 1080p ali više od toga je nepotrebno. Dobro da su ponudili 4 gb i 8 gb verzije, pun pogodak.

Nema teoretske šanse da igri na 1080px treba 4GB. 

Novi Tomb raider?

AC Syndicate, Arkham Knight, Shadows of Mordor, tupavi CoD...

Skyrim i modanje ni ne želim spominjat jel smo već 300 000 puta plesali ovo kolo...Sry na DP

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 2:18 (DarthMarkus).
13 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Vidim počeo je hype za 480ku. No imamo li neke bencheve osim one sa prezentacije? Nekako mislim da će hype splasnit kad se pokažu dx11 rezultati. Ako dvije kartice imaju par fps-a prednost u dx12 igri, onda po nekoj logici u dx11 se neće proslavit kad se bude uspoređivala sa bilo kojim gp104 čipom. Ne znam, premalo je informacija sa one prezentacije bilo. A ona fora sa 50% loada na grafama je totalno zbunjujuća. Pa ako ima još toliko headrooma, šta nisu pokazali neku igru gdje su grafe zakucane do daske... Nešto mi smrdi tu sad kad pogledam. Šture informacije...

Pokazali su najjaci proizvod od konkurencije i njihov trenutni proizvod koji je best bang for buck opcija x2 u odnosu na zelene
A realno AMD ne laze kad kaze tako je, barem do sad nisu tako da im vjerujem da nece ni ovaj put zakazati, sigurno to nece biti neka sprdnja od kartice, jer je to zadnje sto im treba trenutno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Pokazali su najjaci proizvod od konkurencije i njihov trenutni proizvod koji je best bang for buck opcija x2 u odnosu na zelene
A realno AMD ne laze kad kaze tako je, barem do sad nisu tako da im vjerujem da nece ni ovaj put zakazati, sigurno to nece biti neka sprdnja od kartice, jer je to zadnje sto im treba trenutno.

Alert. Fanboy above! Sori chase, al tebe sam uvijek doživljavao kao amd fanboya. NHF, samo sam iskren. Nemam ništa protic amd-a međutim :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
XXX kaže...

Ma neke igre fino popune 4GB na 1080p ali više od toga je nepotrebno. Dobro da su ponudili 4 gb i 8 gb verzije, pun pogodak.

OK, ne 4 ali 3,5 da. Kad je COD u pitanju onda treba i preko 4. Tu je i spomenuti TR. Da, zanm da igra radi na manje vrama ako ga kartica nema toliko ali ako ga ima popunjavaju ga današnje igre.

klik

12 godina
eywa33 kaže...
chaselol kaže...

Alert. Fanboy above! Sori chase, al tebe sam uvijek doživljavao kao amd fanboya. NHF, samo sam iskren. Nemam ništa protic amd-a međutim :)

hihihihi, da ne lažu...

a što je sa fantastičnim oc mogućnostima fury kartica koje su najavljivali, najbrža grafa na tržištu... i dan kasnije na recenzijama niti je najbrža nit se da ocati

ali u svakom slučaju lažu manje od nvidije i ako ništa drugo bar ne ujebavaju vlastite kupce starijih grafa samo da bi ih natjerali na kupnju novih

13 godina
AMD Polaris

Mislite da je bolja onda npr r7 370 sa 4gb za 1080p gaming ili r9 270x od 2gb npr. Znam da bi kod GTA V moglo biti tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eywa33 kaže..

Pogledaj zadnje dvije generacije sto je amd izbacio, sta su rekli tako je i bilo zovi ti to fanboy ili sta, ja samo ne volim kad me ljudi lazu citaj 970 3.5+0.5, dx12 hardver kroz 900 i 1000 seriju, FE kartice koje imaju premium quality izradu i sta vec...daj da se ne lazemo, ali mislim da je ultimativni idiotizam sto nam serviraju ovo sa FE karticama + debilno dizanje cijena kartica.

Nebitno, cool video sve zjaedno ako ima pojedinaca sto su propustili nesto o najavljenom polarisu "edges out 380X and 390 and obviously 970"

Async Compute praised by devs

p.s. powercolor watercooled Polaris 

13 godina
AMD Polaris

Ljudi nebudite naivni, 290 ili 390 te 970 dok su jeftine, a da nespominjem da je neki dan prodana 980 za 2k.

Sweet spot za 1080p ova kartica sigurno nije, mozda je za 60 fps na HIGH. Ali ako ocete vise fps-a necete ih dobiti. Mozda vulkan i dx12 spasi. Da sad kupujem novo, samo bi njuskalo cekao da se nadje neki fanboy i proda 980 za 2-2.5k kuna.
Tih 200 dollara kod nas ce biti minimum 300.

Uzivajte :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...
eywa33 kaže..

Pogledaj zadnje dvije generacije sto je amd izbacio, sta su rekli tako je i bilozovi ti to fanboy ili sta, ja samo ne volim kad me ljudi lazu citaj 970 3.5+0.5, dx12 hardver kroz 900 i 1000 seriju, FE kartice koje imaju premium quality izradu i sta vec...daj da se ne lazemo, ali mislim da je ultimativni idiotizam sto nam serviraju ovo sa FE karticama + debilno dizanje cijena kartica.

ja tebe stvarno ne kužim, kako ti uspijevaš sam sebe uvjeriti u ovakve gluposti

zar se ti doista ne sjećaš prezentacije fury x koju smo ovdje svi pratili, zar nisu obećavali najbržu grafu na tržištu, zar nisu najavili fantastične oc mogućnosti???

a odmah iza toga nit je bila najbrža, bar ne onako kako su je predstavljali s ohoho prednosti nad svima ostalima, nit se mogla ocati - što je bila laž veća od bilo koje nvidijine, jer s uobičajenim oc mogućnostima amd-a, a kojima su se kupci nadali, 980ti bi u startu jela prašinu, nažalost od toga nije bilo ništa i to je bila laž samo takva, gora triput od nvidijinih 3,5+0,5

zašto je to veća i gora laž, pa jednostavno - jer su ljudi očekivali ocanje preko 20% i time u svakom trenutku 20% jaču grafu koju nisu dobili, dok je nvidijin zajeb sa 0,5 vrama utjecao skoro na ništa u 99% gejmanja

ohladite se od tih fanboy gluposti, pa majke ti mile, to su američke firme ko i faking mekdonalds i ne vidim što im se imate klanjati

je amd je više fer prema svojim kupcima, nvidija je mučko đubre i što sad, sad treba ignorirati i amd-ove laži? pfffff, kakvi likovi jebate

16 godina
odjavljen
XXX kaže...
Tonči kaže...
XXX kaže...

OK, ne 4 ali 3,5 da. Kad je COD u pitanju onda treba i preko 4. Tu je i spomenuti TR. Da, zanm da igra radi na manje vrama ako ga kartica nema toliko ali ako ga ima popunjavaju ga današnje igre.

klik

Pa da, zato je 4 dosta :))

P.S. Na TitanuX COD AW napuca 10GB na 1920x1080 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 11:29 (Tonči).
16 godina
picajzla0707 kaže...

ohladite se od tih fanboy gluposti, pa majke ti mile, to su američke firme ko i faking mekdonalds i ne vidim što im se imate klanjati

je amd je više fer prema svojim kupcima, nvidija je mučko đubre i što sad, sad treba ignorirati i amd-ove laži? pfffff, kakvi likovi jebate

Ovog puta ništa ne govore stoga kako god da ispadne bar nisu lagali.Ne očekujemo čudo za gpu od 200$, može nas samo ugodno iznenadit.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 11:33 (dery).
17 godina

napuca ali netrazi sam si to reko joj joj tonchi 

9 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa da, zato je 4 dosta :))

P.S. Na TitanuX COD AW napuca 10GB na 1920x1080 

zovi carmacka napravili su hibridno čudovište od njegovog 15 godina starog enginea.

16 godina
odjavljen
4mal kaže...

napuca ali netrazi sam si to reko joj joj tonchi 

Ma ne treba toliko, ali sam namjerno uključio tex/shader caching i preloading. :)

9 godina
neaktivan

ja nisam ničiji fanboy samo ču uzet onu najbolju na tržištu bila to amd ili nvidia (samo da nije duyl gpu card ko amd pro duo ili gtx titan z)

12 godina
dery kaže...
picajzla0707 kaže...

Ovog puta ništa ne govore stoga kako god da ispadne bar nisu lagali.Ne očekujemo čudo za gpu od 200$, može nas samo ugodno iznenadit.

kako se čini, 4xx serija će biti odlična, jer za razliku od 3xx će donijeti pošteni performance upgrade, a uz to još i odličnu efikasnost

bez razmišljanja, ako se dosadašnje najave ili slutnje pokažu točnima, uzimam 480 do kraja sezone

svakako radije nego nvidiju, ako ništa drugo onda zbog očite amd prednosti u dx12

15 godina
AMD Polaris

srećom sam se na vrijeme riješio r9 280x 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
AMD Polaris

Ma bit ce i vise nego odlicna...i vrtit ce sve na medium 60fps sve do razdoblja dok 4k gaming ne bude full pristupacan za prosjecnog gamera...meni dosta, ovi ultra detalji u vecini slucajeva ionako samo sje... gameplay - puknes iz obicnog pištolja, a čekaš 5 minuta da se raziđe dim :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Polaris

Hype is on, pogotovo na trzistu polovnih kartica

asus 380 za 999

sapphire 380x 1599 i to skoro pa nova 

Ovih dana se isplati kupiti nesto polovno definitivno 

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
AMD Polaris

eh da nije iz karlovca :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sta konzumiraju ovi kad pišu ovakve članke ?
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
AMD Polaris

Ocito losu drozu jer su hejteri 

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...
Sta konzumiraju ovi kad pišu ovakve članke ?

Što god da je njima, mislim da su se diskreditirali prije prvih službenih review-ova.

Ova grafa bi lako mogla biti prekretnica u GPU svijetu, trebalo bi baš zato biti oprezan i objektivan.

p.s. zbog RX480 se dvoumim oko  r9 390, ali čekam dok svi ne budemo pametniji.

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
odjavljen
AMD Polaris

A gle, svatko danas može pisati članak. :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Polaris

dobro "majketi" kad to uopce izlazi na trziste? bozic? sljedeci uskrs...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

dobro "majketi" kad to uopce izlazi na trziste? bozic? sljedeci uskrs...

Rečeno je već par puta. 29og ovog mjeseca.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
neaktivan
AMD Polaris

"Ocajni potezi amda" pa sunce ti, da ih nema placao bi 500€ za mid range karticu. Vidi se balkan, cim je nešto dobro odma "aaa mora da nest ne valja"

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Polaris

kaj prvo referentne pa onda nereferentne, dakle kod nas za bozic kak sam i predpostavljo...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

kaj prvo referentne pa onda nereferentne, dakle kod nas za bozic kak sam i predpostavljo...

Prije dosta vremena se pričalo o "back to school" periodu, dakle sredina sedmog do devetog. Tada najviše i računaju na prodaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice