1. Dali će kućište Fractal Design Define S biti ok za RX480 nitro 8gb
2. Dali je i5 dovoljno jak cpu da ne dođe do bottlenecka ili je bolji i7
3. Čija je najbolja izvedenica rx480 sa 8GB
1. Naravno, zašto ne bi bilo.
2. i5 je sasvim ok za normalnog gamera, sa i7 bi u nekim igrama dobio koji postotak više što u praksi ne bi niti znao, tako da racionalno i ekonomski sasvim sigurno nije isplativo uzeti i7
3. MSI RX 480 Gaming X te XFX GTR.
1 -hoce
2 -je
3 -msi
eto kolega me prestigao.
kuciste ti je vise nego dovoljno i prozracno
6600 uili 6500 sasvim ti je svejedno
nemj uopce dirati graficke, tihe su i hlade, bar te MSI i XFX vise nego dovoljno
uzivaj
Battlefield 1 test GPU RX 470 bolja od GTX1060
http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/battlefield-1-test-gpu
fury x dx12/11 u 4k se fino drzi i to bez cf-a
fury x cf dx12 u 4k se fino drzi
Haha, kako fino, pa ništa bolje od jedne Fury X.
Cak je i ok boost u DX12 ali kolko se vidi na par clipova na yt kaj su postali na redditu nekako choppy izgleda gameplay dok na dx11 full klizi
jos kad cf doleti na dx11 mmm
a nano ga vidim prati uz stopu
I da dok sam se sjetio još jedno pitanje vezano uz RX460
Da li je i3-6100 dovoljan za RX460 4GB XFX Single Fan te da li će biti cooling problema u Zalman Z1 caseu
Unaprijed hvala i lp (previše sam se uposlio i postao profinjen, treba se barem na forumu spustiti na nivo open mind)
Ovisno o igri. Cpu heavy igre koje su ujedno i grafički zahtjevne neće, ali cpu heavy igre koje nisu toliko grafički zahtjevne hoće.
Dobar je cpu s tom grafom, ali neke igre će lošije raditi zbog cpu-a, a ne zbog gpu-a
Cak je i ok boost u DX12 ali kolko se vidi na par clipova na yt kaj su postali na redditu nekako choppy izgleda gameplay dok na dx11 full klizi
Istina, tak je i meni bilo ali za očikvati je da će to ispeglati...ipak se takav naslov igra par godina, dugo je to razdoblje.
Battlefield 1 test GPU RX 470 bolja od GTX1060
http://www.bug.hr/forum/newpost/?topicid=234718&return=%2fforum%2ftopic%2fgraficke-kartice%2famd-serija-400-polaris%2f234718.aspx%3fjumpto%3d5185722%26sort%3dasc%26view%3dflat%26page%3d226
taj graf nema veze sa nicim.. 470 da je jaca od 290 u dx 12?mos mislit.. i to za 10 frejmova.. lol
Pa možda je i AMD počeo neoptimizirati za starije serije.
Istina, tak je i meni bilo ali za očikvati je da će to ispeglati...ipak se takav naslov igra par godina, dugo je to razdoblje.
Ma jasno ali opcentio toliko buke o DX12 jos do sad nisam videl nist vijedno pažnje nadam se da bude polako počelo nešto konkretno se dešavati po tom pitanju.
Meni je odličan jer mi bolje koristi CPU. Igram na 12 sve što mogu.
pa kad nisi klokao memoriju, digni nju pa onda javi na koliko se drzi! s 71,2 asicq nebus daleko dogurao!
Pa ne treba dizat memoriju, mislim da na tom taktu još nije limitiran bandwithom.
Pa ne treba dizat memoriju, mislim da na tom taktu još nije limitiran bandwithom.
dizanjem memorije opterecujes mosfet, dakle grafa postaje nestabilna pogotovo kad je core clock vec na vrhuncu!( ps. mislim da si krivo skuzio kaj sam ja htio reci post prije)!
limit ne postoji!lp
Na caseking.de su vec spustili za 10eur za rx 470, sto je dobro, cim padne ispod 200 to ce biti jos bolja qpovina
Mislim da su spustili cijenu samo Strix ili još nekim modelima.. Pratim ih skoro svaki dan. Inače, 470 je uglavnom neisplativa pored 480 4GB u Njemačkoj.. CU ima istu najnižu cijenu kao Mindfactory za npr. MSI 480 4GB, 250 eura, svega 1875kn, pih.
Idem baš vidit cijene Strix u HR i isto je malo pala. Sve to ide nekim algoritmom, a valjda nabiju cijenu kada skuže da se neka bolja prodaje..
Prate i oni forume, vide o cemu se pise dobro o cemu lose pa dize/spustaju cijene prema tome, kako vani tako i kod nas.
Po ovim grafovima su Nano i GTX 980 Ti/GTX 1070 al pari što mi se čini da bi i trebalo bit realno stanje a RX 480 brža od GTX 1060 .
Da AMD nema Open-source softver nebi Nvidia bila brža .