A da nam malo pokažeju AutiCad?
mozda ipak nesto za naprednije opcenito...
vecini bi bilo predosadno, a uci se "treninzima"... i citanjem
A da nam malo pokažeju AutiCad?
mozda ipak nesto za naprednije opcenito...
vecini bi bilo predosadno, a uci se "treninzima"... i citanjem
da napišu nešto kako se kuha pašta šuta bolonjez
recenzije dirta 2, i malo o novom pes-u 2010. i tako igre igre i samo igre
slažem se sa tobom i ja bi to isto volio
a kako se zove taj časopis koji se bavi samo igricama
Barem jedna stranica kako raditi viruse
slažem se sa tobom i ja bi to isto volio
da znam da je realnije da kupim pcplay ili gameplay ali dosta mi je BUG a ostatak mogu nac na netu ali bug stvarno dobro opise igre
Pa imas gameplay, pcplay, e sad vidio sam ima jos 1 nezz kako se zove
ja bi volio da bude nekakav test grafa..ili hladnjaka...jer to mi sad treba =))
ja bi volio da bude nekakav test grafa..ili hladnjaka...jer to mi sad treba =))
To ti je svaki put
Usporedba napajanja,sa istom deklaliranom snagom.Ili usporedba forumaša:)
Usporedba Linux distra
Open source alternative (recimo da se u svakom broju obradi po jedna alternativa nekog popularnog komercijalnog programa - recimo Writter vs MS Word -> +/-, mini tutorial, kompatibilnost i sl.; da se malo promovira open source)
Windows PowerShell
Mozda o znanosti za komponenti,kako i gde se proizvode ili malo vise stranica posvetit raznoraznim stranicama sa sajama i konferencija.
Sad mi je pala ideja.Da bug složi konfe u nekim cjenovnim rangovima tako da budu bas najbolje komponente koje se mogu kupit za određeni novac.
Mogli bi napravit dx11 temu, i u nju staviti i najave ati-a i nvidia-e o njihovim dx11 karticama.
Već imaju i slike od HD5*** serije...
EDIT : sjetio sam se još nečega : najava crysis dvojke, mass effect dvojke, assassins creed dvojke, modern warfare dvojke!
Dvojka je u modi!
nek nam objasne na dvije stranice sve o torrentu
Sad mi je pala ideja.Da bug složi konfe u nekim cjenovnim rangovima tako da budu bas najbolje komponente koje se mogu kupit za određeni novac.
I npr. složu gaming konfu od 5000kn,ali neko hoće gaming konfu za 5000kn za vecin hardom,neki sa 2 grafe,neki oce neki drugi procesor,neki nemogu iz tog dućana,te komponente nema u tom ducanu itd.. tako da bi to bilo vrlo teško.
pa to rade jednom svake godine
npr bug 167 - otimalne kofiguracije
179 - najpovoljnije konfiguracije
192 - najpovoljnije konfiguracije
pa to rade jednom svake godine
npr bug 167 - otimalne kofiguracije
179 - najpovoljnije konfiguracije
192 - najpovoljnije konfiguracije
Koliko ja pratim to baš rade svake jeseni kao što ti kažeš :)
DETALJNO obrazložiti umrežavanje i kučne mreže-to kako je nekoliko puta bilo objašnjeno u bug-u ali i vidi-ju,je sramota. ono:spojite kablove podesite ip adrese i trebalo bi raditi... sve više je routera,više računala u kući,pa čak umrežavanje dva susjeda,brata itd...u biti je jednostavno ,ali objasniti sve ,korak po korak ,pa konfiguriranje routera (vpi 0 - 35) ,uključi adsl 2+ , wep,wpa,wpa 2 enkripcija,pa napomenuti da wpa 2 ne radi uvijek na starim laptopima. moje skromno mišljnje.preporuka routera za n standard,ali onih pravih koji imaju u sebi i modem i usb priključak za neki disk... ima toga jaaaako puno
Što ne bi usporedni test i free i komercijalnih ant-spywarea?! Mislim da to nije bilo, a dosta ljudi ima problema s tim. Još par trikova, kako ih se riješiti...
Gaming, gaming, gaming, gaming!!!! Sveeeeee!!!!
možda malo o nekim multyplayer turnirima u hrvatskoj i šire da se ljudi informiraju o cod klanovima i wow majstorima iz hrvatske :) (ove igre su samo primjeri)
Bi moglo pisat u novom bugu o kartici ATI 5870.
Ja bi volio pročitati u novom broju Buga da sam ja dobitnik jedne od tri glavne nagrade
Htio bih citati vise o onim hologramskim hard diskovima i cdeima.
Ja bih malo čitao o AlienWare tehnologiji...
Alienware nema tehnologije... Oni samo spajaju najbolje komponente na tržištu u mrcinske PC-e.
Alienware nema tehnologije... Oni samo spajaju najbolje komponente na tržištu u mrcinske PC-e.
I preskupo naplaćuju
I preskupo naplaćuju
Preskupo naplačuju pa i7 konfa s gtx 295 1099 $ pa to kod nas nema ispod 10000 ako uzmemo ostale komponente HDD ram... to je cjena za 5 i još daju vodeno hlađenje!
Da, nema kod nas ali u SAD-u, odakle oni kupuju složiš jeftinije i/ili bolje.