Bug 216

poruka: 99
|
čitano: 23.298
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Bug 216
ČAP kaže...

vidiš ti to pratiš meni je to posve nebitno.

Naravno da je realističnije kada ljudi skaču još da se i mlate i da bude i prekida utakmica i to bi bilo jako dobro ali ljudi rezultat 5:1 je više nego previše navučen na jednu stranu.

Igrao sam i jednu igru i drugu više mi se sviđa pes,   FIFA se je popravila kad se sjetim starih verzija totalno smeće i kod PESa i kod fife verzije tamo 2008 ili 2009 su totalno smeće barem za mene uvijek sam tukao pes 6 sve do ove verzije i FIFU kod prijatelja jer on više voli FIFU i kupovao je verziju jednu za drugom, pomaci su bili uvijek mali osim sada, možda je to bugovce navuklo da pohvale fifu.

ja pes nisam nisam volio prvenstveno sto pola klubova nije licencirano a ni zbog njegovih usranih kontrola koje su samo prebacene..istina,ove godine je i fifa prebacena, al se opet da ljepo nastimat,..pes mi ne stima nikako, uvijek sam vise volio fifu, mada nekazem da pes nije dobar..ko voli nek izvoli..svatko ce reci bolje je ovo bolje je ono..ja igram sto je meni bolje i nimalo mi nesmeta sto je nekome pes bolji..hvala Bogu, sve ima svoje trziste, i svoje  ljubitelje i tako i treba biti!

100 ljudi, 100 ćudi..50 igra fifu, 50 pes! {#}

posjetite moj novi blog...http://vtxcro.bloger.hr/
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

U uvodniku sam pročitao da je u tijeku digitalizacija starih brojeva. Uvijek prvo prolistam časopis i onda započinjem čitanje Uvodnikom.

Urednik reče: ".....ali sustav je već sada spreman za javni rad. Tako ćemo u idućim danima ili tjednima krenuti s nekom vrstom javnog beta-rada sustava koja će nam poslužiti zatestiranje stabilnosti sustava i opterećenja servera."

Miro možeš li nabaciti malo podataka tipa kada, kako i tko će imati pristup arhivi?

Vidim da se ljutiš (ne u ovom, nego u drugim postovima) što ti se nitko ne javlja... A nema ti se tko javiti osim mene, barem ne na ovu temu...

Trenutno je bila u fokusu ova nadogradnja foruma, možda ti se čini kako to nema veze jedno s drugim, ali ima - jer sve je to na istim serverima, a tehnički odrađuju isti ljudi... Nema nas tako puno, pa da se više ovako krupnih stvari paralelno pušta u rad.

Kao što i piše u uvodniku, prvo ćemo pustiti pristup samo jednom, dva ili maksimalno tri stara broja, da vidimo kako sustav funkcionira i ima li nekih problema. To bi se trebalo dogoditi vrlo brzo, ali da se ne zaletim - neću biti precizan u datumu već sada! Baš zbog ove nepreciznosti nisam ti prije ništa odgovorio, ali opet drago mi je vidjeti da ima interesa...

...
14 godina
neaktivan

Ma ne ljutim se ja, ionako zadnjih 5 godina imam doma. Starije godine su nažalost morale biti odstranjene (usrećio sam jednog kolekcionara ili me je muljao) zbog manjka skladišnog prostora.

Mene zanimaju tehnički detalji tipa da li će za pristup trebati registracija, ako da da li je dovoljno to što sam prijavljen na forumu, da li će arhiva biti integrirana u BOL (slično kao i forum) i te finese.

Što se tiče datuma, nekako mi se čini da su Božić i Nova godina ciljani (možda se i varam).

16 godina
neaktivan
Bug 216

Čitam tek sad recenziju FIFA 11 vs PES 2011 i dođem do dijela nazvanog GRAFIKA I ATMOSFERA. I sad rijetko tko će skužit ovo, ali dođem s čitanjem do kraja odlomka kad pročitam ovo: "...mnogo više no što je to slučaj u PES-u 2011 u kojem velike utakmice na trenutke ostavljaju dojam kao da na terenu snage odmjeravaju Donja Stubica i Oroslavlje - doduše, uz manje psovanja i navijačkog nasilja."

Moja reakcija: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Davora Šuštića za kralja. Daleko najbolji opis novog PES-a do sada. Pogotovo za nekog tko živi blizu i igrao je nogomet na oba "stadiona" navedenih nogometnih klubova.

Ovako dobro se nisam nasmijao još od recenzije igre America's Army koju je čini mi se napisao BUG-ov povremeni suradnik Goran Zec, a bila je naslovljena Regrutni centar "Donja Stubica".

Uglavnom svaka čast Davoru na usporedbi, uljepšao mi je dan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 14:57 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miro kaže...
mario.L_hr kaže...

U uvodniku sam pročitao da je u tijeku digitalizacija starih brojeva. Uvijek prvo prolistam časopis i onda započinjem čitanje Uvodnikom.

Urednik reče: ".....ali sustav je već sada spreman za javni rad. Tako ćemo u idućim danima ili tjednima krenuti s nekom vrstom javnog beta-rada sustava koja će nam poslužiti zatestiranje stabilnosti sustava i opterećenja servera."

Miro možeš li nabaciti malo podataka tipa kada, kako i tko će imati pristup arhivi?

Vidim da se ljutiš (ne u ovom, nego u drugim postovima) što ti se nitko ne javlja... A nema ti se tko javiti osim mene, barem ne na ovu temu...

Trenutno je bila u fokusu ova nadogradnja foruma, možda ti se čini kako to nema veze jedno s drugim, ali ima - jer sve je to na istim serverima, a tehnički odrađuju isti ljudi... Nema nas tako puno, pa da se više ovako krupnih stvari paralelno pušta u rad.

Kao što i piše u uvodniku, prvo ćemo pustiti pristup samo jednom, dva ili maksimalno tri stara broja, da vidimo kako sustav funkcionira i ima li nekih problema. To bi se trebalo dogoditi vrlo brzo, ali da se ne zaletim - neću biti precizan u datumu već sada! Baš zbog ove nepreciznosti nisam ti prije ništa odgovorio, ali opet drago mi je vidjeti da ima interesa...

To ce biti odlicno!!! Neke stare brojeve sam izgubio tako da ce mi to dobro posluziti!!

...Queter you become more able you can hear..
15 godina
neaktivan

To ce biti odlicno!!! Neke stare brojeve sam izgubio tako da ce mi to dobro posluziti!!

Meni bi više koristili noviji brojevi BUG-a, recimo baš biram printer a znam da su imali test prije par mjeseci.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ma ne ljutim se ja, ionako zadnjih 5 godina imam doma. Starije godine su nažalost morale biti odstranjene (usrećio sam jednog kolekcionara ili me je muljao) zbog manjka skladišnog prostora.

Mene zanimaju tehnički detalji tipa da li će za pristup trebati registracija, ako da da li je dovoljno to što sam prijavljen na forumu, da li će arhiva biti integrirana u BOL (slično kao i forum) i te finese.

Što se tiče datuma, nekako mi se čini da su Božić i Nova godina ciljani (možda se i varam).

da, bit će integirana u BOL, a i trebat će biti registriran, o tim detaljima više kada se krene u rad...

the economist kaže...

Meni bi više koristili noviji brojevi BUG-a, recimo baš biram printer a znam da su imali test prije par mjeseci.

upravo je to i cilj arhive - spasiti redovne kupce od traganja za nekim zanimljivim i korisnim informacijama, relativno nedavno objavljenima... tako da će u prvo vrijeme biti pokriveno nekih 5-6 godina unazad (ali se baza stalno nadopunjava i sa starijim brojevima)

...
14 godina
neaktivan

samo da bude pregledno. jer mi se smučilo na nekim drugim mjestima kad gledam i čitam arhivu, od logikje pretraživanja pa do samog pregleda. Molim Vas da to imate u vidu, jer arhiva sama po sebi nije nikakva arhiva ako nije dobro pretraživa. molio bih, ako je to moguće da se držite ovoga:

1. ·formuliranje pitanja ·        
  2. utvrđivanje važnih pojmova, koncepata unutar tog pitanja
  3. prepoznavanje izraza (search terms) koji opisuju te pojmove, koncepte
  4.  uzimanje u obzir sinonima ili varijacija izraza ·        
  5. čitanje uputa na stranici pretraživača
    - pomoć
    - dokumentacija naprednog pretraživanja
    - učestalo postavljana pitanja FAQ ·        
  6. pripremanje logike pretraživanja
    - jednostavna Booleova logika · 
  7.        pročišćavanje dobivenih rezultata (refine)
    - sužavanje - AND, Proximity, preciznije kw
    - proširivanje - OR, sinonimi
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 18:07 (mikica1).
14 godina
neaktivan
Miro kaže...
mario.L_hr kaže...

da, bit će integirana u BOL, a i trebat će biti registriran, o tim detaljima više kada se krene u rad...

To bi bilo to Šefe, veselim se mogućnosti pristupa starim brojevima (još više se veseli moja žena, mada će za novost saznati s kojih 5 godina zakašnjenja).

Nadam se još kakvoj radosnoj vijesti u idućem Uvodniku, ipak su blagdani pred nama.{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice