vidiš ti to pratiš meni je to posve nebitno.
Naravno da je realističnije kada ljudi skaču još da se i mlate i da bude i prekida utakmica i to bi bilo jako dobro ali ljudi rezultat 5:1 je više nego previše navučen na jednu stranu.
Igrao sam i jednu igru i drugu više mi se sviđa pes, FIFA se je popravila kad se sjetim starih verzija totalno smeće i kod PESa i kod fife verzije tamo 2008 ili 2009 su totalno smeće barem za mene uvijek sam tukao pes 6 sve do ove verzije i FIFU kod prijatelja jer on više voli FIFU i kupovao je verziju jednu za drugom, pomaci su bili uvijek mali osim sada, možda je to bugovce navuklo da pohvale fifu.
ja pes nisam nisam volio prvenstveno sto pola klubova nije licencirano a ni zbog njegovih usranih kontrola koje su samo prebacene..istina,ove godine je i fifa prebacena, al se opet da ljepo nastimat,..pes mi ne stima nikako, uvijek sam vise volio fifu, mada nekazem da pes nije dobar..ko voli nek izvoli..svatko ce reci bolje je ovo bolje je ono..ja igram sto je meni bolje i nimalo mi nesmeta sto je nekome pes bolji..hvala Bogu, sve ima svoje trziste, i svoje ljubitelje i tako i treba biti!
100 ljudi, 100 ćudi..50 igra fifu, 50 pes!