Ispričavam se ako ovo nije pravo mjesto za "žicanje" seminara.
Zamolio bi ako netko ima seminarski rad na temu PL/SQL koju bi koristio kao referencu ili zna dobru literaturu na hrvatskom jeziku (da je online ili dostupno u knjižnici(iako teško jer sam već gledao)) da mi uploada nekako ili preusmjeri na link.
Googleanjem nisam našao previše korisnih stvari a literaturu na engleskom imam.
Unaprijed zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zamolio bi ako netko ima seminarski rad na temu PL/SQL koju bi koristio kao referencu ili zna dobru literaturu na hrvatskom jeziku
O PL/SQL-u imaš, pored Oracleovih dokumenata, masu literature, e-book-ova, ali na engleskom, logično. Okani se literature na hrvatskom, drugarski savjet.
Sve to znam, inače se koristim literaturom na engleskom jeziku, ali nisam previše zagrijan za ovu temu pa bi mi olakšao neki gotov seminar / diplomski kako bi mogao pratiti što sve treba obuhvatiti i koje točne izraze koristiti.
Sve to znam, inače se koristim literaturom na engleskom jeziku, ali nisam previše zagrijan za ovu temu pa bi mi olakšao neki gotov seminar / diplomski kako bi mogao pratiti što sve treba obuhvatiti i koje točne izraze koristiti.
A čuj, ako tražiš gotov seminarski, onda si vjerovatno spreman platiti? Vjerujem da ima na forumu ljudi koji rade sa PL/SQL-om i da su voljni uraditi seminarski. Obradi sintaksu, navedi neke primjere i to je to, PL/SQL je jezik kao i ANSI SQL, samo ima neke dodatne mogućnosti.