Pozdrav
Da li mi neko moze napraviti kasu u accessu ali objasniti kako se pravi.Hitno je!
Hvalla
Pozdrav
Da li mi neko moze napraviti kasu u accessu ali objasniti kako se pravi.Hitno je!
Hvalla
Pozdrav
Hvalla
Ponudi neku lovu pa ti možda netko i napravi. Ljudi s takvim stvarima zarađuju kruh za život.
Ponudi neku lovu pa ti možda netko i napravi. Ljudi s takvim stvarima zarađuju kruh za život.
a nije dosao na forum da plati :D
sve bi ljudi djabe...
nedavno sam dobio poziv da li bi snimio vjencanje pa kao da to bude promo, pa bi oni vidjeli gotov proizvod pa ako im se svidi bi ga i platili :DDDDDDDD
tako i ovaj padobranac, dosao bi na gotovo, a nigdje suske...
Hahahaha! Znači, ako im se ne svidi, neće imati snimku vjenčanja? Baš su smiješni. Za takve stvari, doduše, bilo bi dobro da imaš svoj portfelj pa im onda daš to i kažeš - ako vam se ovo svidjelo, mogu to isto ponoviti. Za pravu lovu, a ne za probu.
inace imam potpisanu potvrdu od svih koje sam snimao da to mogu upotrijebit u reklamne stvrhe, i imam puno takvih snimki (pa cak i pogreba), ali ne, oni su htjeli to vidjet :D btw jos pregovaram o njihovom gledanju :p
Pozdrav
Hvalla
Može, imaš ponudu na PP.
Pozdrav
Hvalla
Ajoj,
precizan naziv programa, ubitačna platforma...
al važno je da je hitno.. makar je sitno.