Excelica sa test podacima (osobe)?

poruka: 3
|
čitano: 2.223
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Excelica sa test podacima (osobe)?

Jel ima netko slučajno neku Excelicu (ili nešto slično) sa test podacima za osobe (min. polja bi bila Ime, Prezime, Adresa, Telefon, Fax, E-mail)? Trebam napuniti jednu bazu glupim podacima u svrhu testiranja. Unaprijed zahvaljujem.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Excelica sa test podacima (osobe)?
vlad0 kaže...

Jel ima netko slučajno neku Excelicu (ili nešto slično) sa test podacima za osobe (min. polja bi bila Ime, Prezime, Adresa, Telefon, Fax, E-mail)? Trebam napuniti jednu bazu glupim podacima u svrhu testiranja. Unaprijed zahvaljujem.

Koja baza?

Napravi u PL (ako je oracle/postgre), T-SQL (MsSql) neku proceduricu koja ti se vrti sa nekim unaprijed definiranim podacima, pa appendaš samo brojač na podatke.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Re: Excelica sa test podacima (osobe)?
dado2202 kaže...
vlad0 kaže...

Koja baza?

Napravi u PL (ako je oracle/postgre), T-SQL (MsSql) neku proceduricu koja ti se vrti sa nekim unaprijed definiranim podacima, pa appendaš samo brojač na podatke.

Ma u biti sam na kraju našao sve što mi je trebalo. Hint: googlati filetype:xls, jelte... ;]

Nisam želio to rješavati preko brojača jer je bilo nužno osigurati što "prirodnije" testne podatke, a nije mi se baš dalo ručno popunjavati X redova zapisa.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice