Jel ima netko slučajno neku Excelicu (ili nešto slično) sa test podacima za osobe (min. polja bi bila Ime, Prezime, Adresa, Telefon, Fax, E-mail)? Trebam napuniti jednu bazu glupim podacima u svrhu testiranja. Unaprijed zahvaljujem.
Excelica sa test podacima (osobe)?
- poruka: 3
- |
- čitano: 2.223
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima netko slučajno neku Excelicu (ili nešto slično) sa test podacima za osobe (min. polja bi bila Ime, Prezime, Adresa, Telefon, Fax, E-mail)? Trebam napuniti jednu bazu glupim podacima u svrhu testiranja. Unaprijed zahvaljujem.
Koja baza?
Napravi u PL (ako je oracle/postgre), T-SQL (MsSql) neku proceduricu koja ti se vrti sa nekim unaprijed definiranim podacima, pa appendaš samo brojač na podatke.
Koja baza?
Napravi u PL (ako je oracle/postgre), T-SQL (MsSql) neku proceduricu koja ti se vrti sa nekim unaprijed definiranim podacima, pa appendaš samo brojač na podatke.
Ma u biti sam na kraju našao sve što mi je trebalo. Hint: googlati filetype:xls, jelte... ;]
Nisam želio to rješavati preko brojača jer je bilo nužno osigurati što "prirodnije" testne podatke, a nije mi se baš dalo ručno popunjavati X redova zapisa.