TV Sony Trinitron i nestanak slike

poruka: 2
|
čitano: 2.980
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
TV Sony Trinitron i nestanak slike

TV: SONY Trinitron KDL29..nešto, uglavnom ima otraga 2 scart ulaza i desno sa strane činč ulaze.

Otraga na scartovima imam ukopčan:

1. S-Video kabel koji po potrebi samo uštekam na laptop kad želim neki film pogledati, ostalo vrijeme "visi" otraga na scartu.

2. TV prijemnik (Internet TV)

a sa strane na činčevima imam ukopčan Combo prijemnik (Nytrobox 6000HD Combo).

Kada spojim S-Video kabel na laptop (TV je primjerice za to vrijeme upaljen) koji mi ide otraga u scart na TV-u i pripremim sve za gledanje nekog filma, nestane mi slika sa DVB-S receiver-a ("nema signala").

A kada otpojim S-video kabel sa laptopa i kabel ostane samo uštekan u scart, opet normalno funkcionira satelitski signal i imam normalnu sliku sa atlitskog prijemnika. Ne razumijem zašto..

0 0 hvala 0
17 godina
Re: TV Sony Trinitron i nestanak slike

-ili je nešto crklo, ili si redirectao IN-OUTe, defaultno je SC2->na-TV odnosno SC2->na-SC1, to se na sonyju može konfigurirati. potraži u menijima. Resetiraj na tvorničke postavke.

Objašnjenje, Scart2 je defaultno za SAT-decoder, aktivan je i kad je TV ugašen, automatski prolazi signal. NA videu je normalno poslati signal na scart1, na TVu na ekran (u opcijama TV). Ovako je neki 'kratki spoj' ili je elektronika počela crkavati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice