Tv kartica- spajanje

poruka: 12
|
čitano: 2.228
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

Pozz svima!

Eto imam jedno pitanje u vezi tv kartice. Imam staru tv karticu Hauppauge pvr 150 (bar mislim) i evo danas sam si htio snimit jednu emisiju na maxtv-u ali nisam uspio slozit -.-

Znaci ta kartica je analogna, ali ja sam to sve prije slozio i radilo je međutim dns bezuspješno. Sad se ne mogu sjetit jesam li spojio maxtv prijamnik sa karicom ili tv sa karicom, u glavnom ja sam uspio dobit sliku na kompu. program sa kojem sam to radio se zove WinTv. Problem je kaj neznam namjestit u tom programu kak da mogu dobit sliku

Ako netko zna kako da slozim bio bi mu zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 19:38 (Pajdo56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tv kartica- spajanje

Trebao bi karticu spojiti na maxtv prijemnik (na scart izlaz), a u programu za snimanje odabrati kompozitni video ulaz kao izvor signala.

Ako ti TV ima mogućnost prosljeđivanja signala s jednog scarta na drugi, onda ne moraš odspajati prijemnik s TV-a, nego možeš karticu spojiti i na TV (isto odabereš kompozitni video ulaz).

KaeR
15 godina
neaktivan

da ja sam spojio maxtv i tv karticu scart kablom (zuti, crveni, bijeli) ali nikako nemogu dobit sliku hebenu, a tamo u programu odaberem composite

15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

evo vidi sliku

EDIT: ja na kartici imam ulaz s-video i na maxtv prijamniku i na tv-u al isto ne mogu nikako dobit sliku, ne znam zasto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 19:57 (Pajdo56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

PAL B.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
to ovo PAL_BGHIDK?
15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

Jel kad ja spojim maxtv i tv karticu preko cincheva, jel ja dobivam onda analogni signal na tv karticu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 19:58 (Pajdo56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

Jel tko zna zašto mi ovako slika izgleda? jel to kartica crkla ili driveri ne valjaju, ili možda je to što je ovo WINTV V7 pise da je za digitalne, a ja imam analognu jer na wintv 6 ne mogu dobiti sliku a ovdje ju dobim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno problem s driverima; probaj naći novije ako postoje. Verzija WinTV softvera ne bi trebala biti problem, čim je prepoznao tvoju karticu, znači da je podržava.

No možeš još probati s nekim od besplatnih video capture softvera (ako kartica ne želi raditi u Windows media centru), ovako brzinski npr. AVS Video Recorder, Debut, ...

KaeR
17 godina
Tv kartica- spajanje

Ako imaš Win 7 ili noviji, probaj Windows Media Center. Da nije njega, bacio bih staru TV karticu. {#} 

EDIT: Drivera izgleda nema drugih do ovih ovde. Ne znam da li su oni koji se dobijaju sa CD Installerom isti kao oni pod Driver install only.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 14:33 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

da, a probat cu jos sa tim ostalim programima, a probao sam naci driver bez cd-a al nema osim tog "driver only". Pokusao sam i u windows media centru, isto mi se događa, nema zvuka zj. ima al to se samo cuje nekakvo pistanje, a slika je ista kao i sada na slici ovoj gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tv kartica- spajanje

Evo uspio složit....na windows xp radi ko beba! :D Hvala vam {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: