Nema zvuka a driveri su ok!?

poruka: 6
|
čitano: 2.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Radi se o laptopu samsung x20, driveri su instalirani i sve je ok(probao sam vise drivera), al nema zvuka. Rade svi audio programi i dole na taskbaru je pojacano i vidi se da su driveri ok, al nema zvuka, ni na ugradjenim zvucnicima ni na recimo na slusalicama kad ih spojim s laptopom. Rijesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel imas zvuk kod paljenja.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nema zvuka a driveri su ok!?
Ivan 992 kaže...

Jel imas zvuk kod paljenja.

Ne

16 godina

-podatci: OS (update?), model notebooka, printscreen device managera i audio mixera, instalirani utilsi (proizvođački software)....

moguće: kvar, driver, mute (soft-hard), pogrešan audio izlaz (VGA-HDMI-audio) ili nešto sasvim treće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-podatci: OS (update?), model notebooka, printscreen device managera i audio mixera, instalirani utilsi (proizvođački software)....

moguće: kvar, driver, mute (soft-hard), pogrešan audio izlaz (VGA-HDMI-audio) ili nešto sasvim treće.

pazi ovo: instaliran je windows na novo, nisam ga ja instalirao al znam da je bio original s njemackim jezikom. Sad je pirat.

16 godina
GAGRO kaže...
ihush kaže...

pazi ovo: instaliran je windows na novo, nisam ga ja instalirao al znam da je bio original s njemackim jezikom. Sad je pirat.

waaauuuu!, - koristan podatak?

.. i što sad? (.. recimo ja sad trepćem, u nevjerici) {#} ... jer nismo ni korak bliže milozvučnim užitcima harmonika iz WMPa.

btw: Ako imaš Lic-Key (npr naljepnica s doljnje strane) tad nije problem... key je taj koji čini razliku između Genuine i Pirata.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice