Posto ta tema nije bila da cujem vasa misljenja ...sto koristite u svakodnevnom poslicu s njima ...
hvalaa
Posto ta tema nije bila da cujem vasa misljenja ...sto koristite u svakodnevnom poslicu s njima ...
hvalaa
CD Burner XP,Nero 8 ponekad.
Nero.
Nero 6
Ashampoo Burning Studio 8 isprobao i zadovljniji nego sa Nerom koji zauzima preko gigu prostora, a isto prže.
Nero 6,ove novije verzije su prevelike i dolaze sa raznim dodacima koji mi ne trebaju.
Ashampoo Burning Studio 8
BurnAwareProfessional, nekad sam korisito nero a sad dolazi sa stvarima koje mi ne trebaju niti ih koristi. Također bi preporučio svakome besplatan CDBurnerXp. Program je sjajan
Nero..ali samo do verzije 7
nakon 7-ice nero je posta preglomazan ko i Internet Explorer i ne bazira se iskljucivo na przenje i njegove primarne funkcije
Nero 7 preporucam..nikad nisam ima problema s njimi odlican je...
Ahampoo burning studio 8... Samo najbolje o njemu...
Ashampoo Burning Studio 8
dosad sam koristio samo nero
danas sam instaliro CD Burner xp pa ću vidjet valja li, ak ne onda cu probat ashampoo
Nero 7.10. verzija koja bez ikakvih problema radi i na Vista Ultimate.
No u zadnje vrijeme koristim fenomenalni Ashampoo Burning Studio 8.04.
ABS 8 je zbilja odličan program koji ne treba toliko system-skih resursa
kao NERO.
NERO 7 i Ashampoo Burning Studio 6
hvalaa
Nero 6
Ashampoo Burning Studio 8 ili Nero 6 (ove novije verzije su čisti bloatware)
nero 7 je najbolji koji sam ikad koristio.
Za filmove Dvd Fab 5 sve zastite skida, a za ostale potrebe nero 6 ili 9
Nero 6
Nero 6. Pošto ne radi na Visti, na njoj sam koristio 8 i moram da podsetim sve koji se žale na glomaznost na postojanje opcije Custom Install koja omogućava izbacivanje nepotrebnih dodataka i drastično (mnogostruko) smanjuje količinu zauzetog prostora na disku. Bio sam vrlo zadovoljan kako je osmica funkcionisala.
Od alternativa, koristio sam CDBurnerXP, ali je on imao neke svoje bubice (glitchevi na svakom audio CD-u koji bih narezao, kod DVD-ova sa UDF-om bi zaboravio da u fajl sistem ubaci poneki fajl pa sam ih posle spašavao IsoBusterom...) i Ashampoo 6 koji je bio dat besplatno i takođe je bio pomalo mušičav (npr rušio se svaki put kad pokrenem kopiranje diska), tako da sam se vratio Neru.
zadnjih godinu dana rabim samo ImgBurn; prezadovoljan.
Nero..ali samo do verzije 7
nakon 7-ice nero je posta preglomazan ko i Internet Explorer i ne bazira se iskljucivo na przenje i njegove primarne funkcije
Nero 7 preporucam..nikad nisam ima problema s njimi odlican je...
Imam pitanje, nadam se da ce mi netko odgovoriti. Audiofil sam, posjedujem veliku kolicinu originalnih cd-ova, a i ploca(nebitno). Isto tako, gotovo sve sto imam posjedujem u mp3 formatu na racunalu (nesta sam izripao, nesta downloadao). E sada, odlucio sam neke mp3-ce koje ipak nemam u originalu snimiti i napraviti audio cd od toga.
I tu nastaje problem. Koristim Nero 6 za to. Ako snimim bez opcije da normaliziram sve pjesme na cd-u radi super, a ako ukljucim normalizaciju nijedna se pjesma ne cuje, samo tisina, ili se cuje neki deformirani zvuk - sum.
Moje pitanje je zasto se to dogadja i postoji li neki program namijenjen bas kvalitetnom snimanju audio cd-ova?
Hvala
K3B.
K3B je za Linux.
prije na xp-u sam koristio nero 7 essentials,a sad na visti je ashampoo burning studio 9...obadva programa su izvrsna...sluze svrsi..hehe
Rj ljudi evo pitanje za sve,treba mi pomoć.Zna li ko kako podjelit ISO fajl na dva djela ali da nebude Zip ili Rar datoteka nego da bude fajl.iso part 1 i fajl.iso part 2.Treba mi da prepržim PES 2011 koji je iso fajl od (.= GB na dva DVD-a..(jefinije je).. :D..Hvala...