Konverzija i editiranje video datoteka

poruka: 8
|
čitano: 4.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ma ovo je trivijalno, ali ja sam luzer (osim sto sam Juzer Belji se) u vezi svega multimedijalnoga.

Dakle, trebam video od nekih 6 minuta sa DVD-a (tu su neki .vob fajlovi i slicno) prebacit u .avi format (to se valjda zove ripanje?), a zatim trebam u .avi formatu odrezat prvih 3 minute filma, da mi ostanu samo zadnje 3 minute, sa ukljucenim zvukom koji pripada tome dijelu. Znaci, koji free program da nije prekompliciran treba instalirat koji ce mi izripat, i mozda i dozvolit i edit (rezanje) .avi-ja. Ili moram jos neki program instalirat za edit? Napomena: na racunalu imam Nero neki zadnji, DVD Shrink, CyberLink Power DVD, i svasta jos. Jel to moze ista pomoci? Hvala! I hvala jer mi se zuri, to se mora jos vecerast napravit! Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za rekodiranje sa dvd file-a u avi upotrijebi Super Encoder, to ti je besplatan i odlican programcek za rekodiranje gotovo svega u svasta a za rezanje avi-a mozes upotrijebiti Avi Trimmer!!! Otidji na free-codecs.com tam imas svega vezano uz obradu videa!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konverzija i editiranje video datoteka

Tenks rambox. Idem vidit pa javim ako nesto podje po zlu.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Za rekodiranje sa dvd file-a u avi upotrijebi Super Encoder, to ti je besplatan i odlican programcek za rekodiranje gotovo svega u svasta a za rezanje avi-a mozes upotrijebiti Avi Trimmer!!! Otidji na free-codecs.com tam imas svega vezano uz obradu videa!!!Cool

Znao sam da nece ici jednostavno. Zaboravio sam kazat da koristim Win XP Pro x64, a taj Super nema varijantu za 64-bit. Idemo dalje, imas neki drugi riper?
17 godina

Hm besplatni riper za 64bitni xp budem pogledao pa cu javit!Iznenađen

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne gnjavi se, nasao. Neki AGK riper. Odripao, sjajno. Idemo sad na trimanje.

17 godina
protjeran
People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve rjeseno! Tenks!! Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice