Kako izrezati dio iz MKV videa?

poruka: 6
|
čitano: 5.363
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako izrezati dio MKV videa?

Imam dosta filmova i serija u mkv formatu i htjela bih izrezati neke dijelove od par minuta ali niti jedan video cutter program koji sam probala (imtoo, free video cutter, vcd cutter) ne podržava mkv pa me zanima jel mi možete preporucit neki program s kojim mogu izrezat mkv file?

A ne mogu ih ni konvertirat u neki drugi format jer je veličina tih mkv fileova preko 1 gb

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 0:32 (shiver.).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako izrezati dio MKV videa?

Sve je objašnjeno u ovoj temi LINK

14 godina
neaktivan

Ok, hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
shiver. kaže...

Imam dosta filmova i serija u mkv formatu i htjela bih izrezati neke dijelove od par minuta ali niti jedan video cutter program koji sam probala (imtoo, free video cutter, vcd cutter) ne podržava mkv pa me zanima jel mi možete preporucit neki program s kojim mogu izrezat mkv file?

A ne mogu ih ni konvertirat u neki drugi format jer je veličina tih mkv fileova preko 1 gb

Freemake Video Converter podržava jako puno formata (pa i .mkv) i obradu istih. I ne košta ništa.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 1:08 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
shiver. kaže...

Freemake Video Converter podržava jako puno formata (pa i .mkv) i obradu istih. I ne košta ništa.

probat ću i to ako ovo gore ne uspije.. tnx 

13 godina
protjeran

AVS video editor.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice