Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.530.922
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Re: Windows 8
definho kaže...
191x7 kaže...
zvonac kaže...

Ajd javite dok ce bit rame uz rame sa win7. Onda ju stavljam gore.

Stavi ju na datum izlaska onda...

tj. vec je trebala biti stavljena...

Ma šta ja znam, po načinu na koji je napisao pretpostavio sam da može putovati u prošlost...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Stigao update težak 331.8mb;-)))

To je za 64 bita za 32 bita je 178.9MB. :)

bug caruje, um klade valja
17 godina
191x7 kaže...
definho kaže...
191x7 kaže...
zvonac kaže...

Ajd javite dok ce bit rame uz rame sa win7. Onda ju stavljam gore.

Stavi ju na datum izlaska onda...

tj. vec je trebala biti stavljena...

Ma šta ja znam, po načinu na koji je napisao pretpostavio sam da može putovati u prošlost...

Izgleda da se nismo skužili, drugim riječima, čekam da bude ekvivalent win 7.. Znači da se isprave bugovi itd.. Jel kolko vidim mišljenja su podjeljenja, kao: "još nije to to"..

16 godina
neaktivan
Windows 8

Ja u ova tri mjeseca nisam vidio niti jedan bug u osmici... Mada zavisi kako koristimo računalo, koji software a također i kakav nam je hardware....  :)

E da btw ne pada mi napamet se vraćati na sedmicu ne vidim potrebe....

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Meni je Osmica najbolji Windows do sada, na Start sam zaboravio u prvih 5 minuta. Cini mi se da je do nekih stvari cak I lakse I brze doci preko metroa nego preko starta.Do sada nisam iskusio nikakvih problema s funkcionalnosti, ali su mi se prijatelju dogodila 3 BSODA ( Ona fancy iz Win8 sa tuznim smajlicem) u sat vremena
17 godina
Windows 8

Evo meni na jednoj od tri x64 kante ne prolazi KB2770917 update. Dođe do 15% instalacije i ispiše failure. I tako par puta. Hm.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
deckard kaže...

Evo meni na jednoj od tri x64 kante ne prolazi KB2770917 update. Dođe do 15% instalacije i ispiše failure. I tako par puta. Hm.

Updetaš grupno ili pojedinačno? Mene je namučio neki glupi update jer sam je prolazio amo onda kada je napravljen kao zadnji.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
deckard kaže...

Updetaš grupno ili pojedinačno? Mene je namučio neki glupi update jer sam je prolazio amo onda kada je napravljen kao zadnji.

Prvo je išlo grupno, a onda pojedinačno dok svi nisu prošli osim tog koji je bio zadnji. Ni dalje ne prolazi. Sad sam skinuo samostalni update file, pa da vidim što će biti.

Deckard
15 godina
deckard kaže...

Prvo je išlo grupno, a onda pojedinačno dok svi nisu prošli osim tog koji je bio zadnji. Ni dalje ne prolazi. Sad sam skinuo samostalni update file, pa da vidim što će biti.

Pa ignoriraj ga i mirna Bosna. I tako vjerojatno nije nešto bez čega nećeš moći.

17 godina
mario.L_hr kaže...
deckard kaže...

Pa ignoriraj ga i mirna Bosna. I tako vjerojatno nije nešto bez čega nećeš moći.

Eh, ja sam ostavi očitav taj kumulativni update za solo instalaciju, on zeza. Sad sam skinuo pojedinačne updateove iz tog kumulativa, pa da vidimo. Nije mi to prvi put. Imao sam na W7 x64 dva debakla s nekim updateovima koje nikad nisam uspio aplicirati.

Deckard
15 godina
deckard kaže...

Eh, ja sam ostavi očitav taj kumulativni update za solo instalaciju, on zeza. Sad sam skinuo pojedinačne updateove iz tog kumulativa, pa da vidimo. Nije mi to prvi put. Imao sam na W7 x64 dva debakla s nekim updateovima koje nikad nisam uspio aplicirati.

Pričaj mi o tome. Hebali ih updatei, nebrojeno puta sam sa strepnjom pratio restart. Šta nisu rekli da više neće biti potrebno raditi restart za svaki fucking update?

17 godina
Windows 8

Evo sad su prošli svi parcijalni updatei iz tog paketa (KB2770917) kad sam ih instalirao redosljedom kako su navedeni na MS support siteu :

• 2777166
  • 2758246
  • 2780342
  • 2771821
  • 2771744
  • 2778171
  • 2780523

No update je glup i dalje mi nudi kumulativ KB2770917 za instalaciju, pa ga dalje ignoriram.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

A za što je uopće taj update meni je prošao od prve?

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

A za što je uopće taj update meni je prošao od prve?

Evo pa čitaj.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Joj znam za to to sam i ja našao kada ideš iz update-a pošalje te na tu stranicu ali za taj konkretni ne mogu nači konkretno ma nije mi niti važno. :)

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

meni tek sad stiglo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Meni instalacija apdejta prosla bez ikakvih problema. :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Mene nije ni obavijestio, ne smeta, ali sad sam otisao na restart i 2 minute mi stajao na restartu, skoro sam ga isao fizicki resetirat a onda mi palo na pamet da vrti update

btw koje vrijeme imate ovdje na slici 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 10:45 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Da li itko zna kako iskljuciti onaj HybridBoot jer zbog njega pri paljenju kompa nemogu uc u BIOS
12 godina
protjeran
Mitch kaže...

Mene nije ni obavijestio, ne smeta, ali sad sam otisao na restart i 2 minute mi stajao na restartu, skoro sam ga isao fizicki resetirat a onda mi palo na pamet da vrti update

nijedno...nema mi toga

17 godina
TheAtomicMiner kaže...
Da li itko zna kako iskljuciti onaj HybridBoot jer zbog njega pri paljenju kompa nemogu uc u BIOS

Control Panel > Hardware and Sound > Power Options > Choose what the power button does > Change settings that are currently unavailable > Disabliraj Turn on fast startup

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 12:10 (redrum781).
14 godina
neaktivan

Mitch kaže...

Ko mene nema toga :-)

www.noviportal.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 12:13 (RealMadrid4Ever).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ni ja nemam na hp compaqu.... A možda me ne čudi na lapovima su ionako biosi za k..... sve pozaključano.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Pročitao sam negdje tu na forumu da je moguće yogurt verziju win 7 legalno za 40 $ nadogradit na win 8, ali ne znam točno gdje pa ako vam nije problem da me malo uputite na tu stranicu, ako je takvo nešto uopće moguče?

Imam instalirane win 7 pro 64 bit i htio bih legalno nadograditi na win 8 pro 64 bit.

0 0 hvala 0
17 godina
TiMi79 kaže...

Pročitao sam negdje tu na forumu da je moguće yogurt verziju win 7 legalno za 40 $ nadogradit na win 8, ali ne znam točno gdje pa ako vam nije problem da me malo uputite na tu stranicu, ako je takvo nešto uopće moguče?

Imam instalirane win 7 pro 64 bit i htio bih legalno nadograditi na win 8 pro 64 bit.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-to-windows-8

Skini Download Upgrade Assistant, pokreni ga i dalje slijedi upute preko njega.

A ovdje možeš nabaviti free nadogradnju na Media Center:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs

BTW platiti možeš online direktno kreditnom ili preko PayPal-a, sve preko tog assistanta.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 18:15 (deckard).
13 godina
eterna luchar kaže...
Evo čisto samo da kažem da sam danas ladno aktivirao 8icu putem serijskog koji sam dobio za WMC... sve radi, update, validator itd.

koju si veriju windowsa 8 imao..pro ili onu sa WMC

16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
eterna luchar kaže...
Evo čisto samo da kažem da sam danas ladno aktivirao 8icu putem serijskog koji sam dobio za WMC... sve radi, update, validator itd.

Koji validator?

Pa windowsov kad sam ukucao ključ je napisao da prolazi.

seyo71 kaže...
eterna luchar kaže...

koju si veriju windowsa 8 imao..pro ili onu sa WMC

Dakle iskoristio sam .iso koji sam dobio kada sam kupio za jedno kućno računalo, Pro je, nije bio gore WMC.  Znači, morao sam ići na Add features opciju na toj drugoj inatalaciji na drugom računali nakon što sam na webu zatražio ključ za WMC...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Windows 8

Ja platio 31.10 i jos mi nije skinilo lovu preko kartice. A dobio sam kljuc i sve proslo za 5. Da nisu na mene zaboravili?? {#}

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi
Iako mi je Chrome postavljen kao defaultni browser i ikona se promijenila u start/metro/win style kak god... chrome mi se otvar u desktop modu, nije da me pretjerano to smeta, ali volio bih imati opciju metro moda... ima tko ideju?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Re: Windows 8 - dojmovi
eterna luchar kaže...
Iako mi je Chrome postavljen kao defaultni browser i ikona se promijenila u start/metro/win style kak god... chrome mi se otvar u desktop modu, nije da me pretjerano to smeta, ali volio bih imati opciju metro moda... ima tko ideju?

Imaš opciju u postavkama Chromea da ga prebaciš u Windows 8 mod (odmah ti je vani u rootu pull down izbornika).

Deckard
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice