Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 637.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Erepublik

Nemojte sad odustajati, tek zabava počinje!

ALI, tko god želi odustati, neka parkira acc, meni pošalje gold + imovinu,

te pass i nick na PM, ja ću vam ACC čuvati, tako da vam ga nitko ne uzme (recimo Srbi,

vole preuzimati dobre  ACC-ove), te kad se odlučite vratiti, javite mi, a ja vam vratim imovinu

koliko mogu.

Hvala

pozz od ZDRUG-a

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
15 godina
neaktivan
Erepublik

Ma ja san mislija odustat,ali kad smo izgubili Slavoniju i sve ove druge regije, ipak ću ostat dok ih ne vratimo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

ni meni se ne sviđa V2 ali jbg. trpit ću dok mogu, kad mi dopiz** dajem pare, org i sve ostalo vojsci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

da nisam u vojsci ja bih najvjerojatnije odustao, ali eto pošto sam u brigadi, ne odustajem...

jer da nisam u vojci bilo bi mi dosadno, a ovako skoro svaki dan neke akcije itd. svaki dan na chatu sa ekipom i tak to. i još sam ssl jednog squada gugija http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Koje je smece ova v2... meni treba 600 kuna da dodjem u HRV iz srbije (slavonije)...

Ne treba.

Odeš u Singapur, iz njega u Hrv.

Ne citas ti... KARTA DODJE 600 RS S KOJOM MOGU do singapura... jer sada je uvedeno koliko zona mozes putovati... a meni treba karta s 3 zone...

Btw tko hoce neke sitnise da mu dam (oko 300 kuna, 4 golda) i tko hoce account lvl 22, engineer, mislim da je master, nek mi se javi preko PP.-a

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 19:31 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan
Podjeljeno...

Sada samo ostaje racun... ako tko hoce...
In Control
16 godina
neaktivan
Erepublik

E, ovo je za popi2dit!

Što sad da radim?!

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:30 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koji skill imas?

16 godina
Šef kaže...

E, ovo je za popi2dit!

Što sad da radim?!

to je bug u igri, i nemogu se davati ponude za posao, tako sam barem ja cuo

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

Ne citas ti... KARTA DODJE 600 RS S KOJOM MOGU do singapura... jer sada je uvedeno koliko zona mozes putovati... a meni treba karta s 3 zone...

Btw tko hoce neke sitnise da mu dam (oko 300 kuna, 4 golda) i tko hoce account lvl 22, engineer, mislim da je master, nek mi se javi preko PP.-a

Kako si uspio zaglaviti u Slavoniji?

A i karte se dijele, treba se samo malo propitati.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Kako si uspio zaglaviti u Slavoniji?

A i karte se dijele, treba se samo malo propitati.

Sto kako sam uspio? bio tamo, a posto sam dvokliker ne provjeravam racun 500 puta dnevno...

evo dao racun isto... nek radi tko sto s njim hoce...

Hebe mi se za tu igru, samo se moram pobrinuti da nikad ne upropastim ovo sto radim tako...

A za moju zabavu... Gemini space na ogame.org-u se otvara :) baš me zanima po cem ce biti specijalan :)

In Control
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Šef kaže...

E, ovo je za popi2dit!

Što sad da radim?!

to je bug u igri, i nemogu se davati ponude za posao, tako sam barem ja cuo

I što da radim?

15 godina

A za moju zabavu... Gemini space na ogame.org-u se otvara :) baš me zanima po cem ce biti specijalan :)

Datum, vrijeme?

A za firme, ja mogu davati ponude za poso i u Rus i Pol.

Pogledaj jel ti se pokazuju ponude u drugim drzavama...

15 godina
neaktivan

Sretno s time, meni je dvije i pol godine toga bilo sasvim dosta Smijeh

Erep je neusporedivo manje poguban po drustveni zivot...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Koje je smece ova v2... meni treba 600 kuna da dodjem u HRV iz srbije (slavonije)...

Ne treba.

Odeš u Singapur, iz njega u Hrv.

Pa kupiš mislim 3 karte zone1 i to je to... Tri odrade za jednu, tako je kod mene bilo (dali je bug ili ne, ne znam).

15 godina
neaktivan

U Spanjolskoj su karte za 3 zone oko 27 spanjolaca sto i nije tako skupo...

17 godina
neaktivan
Erepublik

ja ti pošaljem iz poljske za 3 zone još ima i 1 helt i veselja za siću od 7,5 pln (oko 0,08 golda) ugl doniram netrebaš dat pare )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Odustajem!

Ovo je postalo prekomplicirano i više nemam nikakve volje za to. Ako netko hoće, lvl. 20 mi je acc., pa pitajte na PP... Imam i od EnlightenedPhoenixa isto, pa ću dat i njegov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Odustajem!

Ovo je postalo prekomplicirano i više nemam nikakve volje za to. Ako netko hoće, lvl. 20 mi je acc., pa pitajte na PP... Imam i od EnlightenedPhoenixa isto, pa ću dat i njegov.

Ha, aj ako imas viska para posalji :P ingame nick mi je Anonii :)

eHrvatska needs you !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Anonii ---> prijavi se i pomozi u stvaranju bolje eHrvatske
15 godina
protjeran

Tko odustaje neka pošalje ACC name i pass meni na PM, a ja mu još javim di da donira svoj G.

Teško je održavati happy. bez golda. :(

15 godina
neaktivan
Erepublik

Izgleda će biti zanimljivo.U V2 kreću druge alijanse da se okupljaju,neminovno je da će ova biti stvarnaSmijeh

The Super Alliance: Croatia, Hungary, Poland, Romania, Serbia, and Spain A grb bi izgledao ovako:

Kako bi izgledao grb:

KLIK

Eto..U istom  smo šeširu,pa šta bude Cool Samo da su malo razmišljali pa stavili sa nama nekoga od gold nacija,tipa Kanađane ili slično.Koji sigurno kupuju gold..

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Izgleda će biti zanimljivo.U V2 kreću druge alijanse da se okupljaju,neminovno je da će ova biti stvarnaSmijeh

The Super Alliance: Croatia, Hungary, Poland, Romania, Serbia, and Spain A grb bi izgledao ovako:

Kako bi izgledao grb:

KLIK

Eto..U istom  smo šeširu,pa šta bude Cool Samo da su malo razmišljali pa stavili sa nama nekoga od gold nacija,tipa Kanađane ili slično.Koji sigurno kupuju gold..

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

Iznenađen LOL! jel ti to ozbiljno il ne? ako je ajde daj dokaz neki da neispadne da bubaš bezveze.

Waiting for Mafia II ---24.08
17 godina
neaktivan
Bilo je i vrijeme. Ja sam od početka dolaska Srbije da bude snama u savezu.. Ovo mi izgleda kao jak savez bar ovako na papiru, a ako se realizira neće nam biti kraja :p
15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
ulinsky kaže...

Kako bi izgledao grb:

KLIK

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

Iznenađen LOL! jel ti to ozbiljno il ne? ako je ajde daj dokaz neki da neispadne da bubaš bezveze.

Članak 1

Članak 2 

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Kako bi izgledao grb:

KLIK

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

BIlo bi lijepo.

Mrzim USA guzice, nikad nisu bili saveznici, nikad ih nismo branili (bar ne ja, makar sam u ZDRUG-u).

Imam plan da postanem predsjednik HR, a moj RL fred susjed, koji je Srbin i igra za Srbiju,

da bude precednik Srbije, da pomirmo "braću po krvi", "braću balkansku"... Bez ZLOVENACA!

Poljaci, Mađari. Rumunji, Srbi i Hrvati nikad nisu ostavili svoje saveznike, svi drugi jesu.

U eRepubliku imaju jednu izgreku: "Sve republike u rat šalju svoju elitnu vojsku,

samo eHrvati šalju naciju.", na šta se nadovezuje "Varšava može pasti, ali Poljaci će biti tu.".

Jedina "izdaja" je bila prodana bitka je Hello Kitty, kad je Srbija dobila naredba da se ispuca 

u trening ratu,a ne za Mađare.

Bez obzira na sve, Poljaci će uvjek biti uz Hrvate.

15 godina
neaktivan
Erepublik

Fino.U V1 mi je bilo mnogo jadno vidjeti Slovence dok traje bitka za LK i dok je 2 sata do kraja zid bio u -600 000 oni se bore po trening ratovima u Evropi.

A golde da se bore tamo im je dao MaxMcFarland.. Viče

A Amerikanci,to ti je jedna gold nacija,bez para u RL oni nam nebi bili ni do koljena..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 10:57 (ulinsky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Ne znam kaj da mislim o tom savezu... Koliko puta mi je već palo na pamet da se borim PROTIV Amerikanaca koliko ih nevolim, ali radi vojske to nisam mogao...

Ovim savezom bi si ispunio želju da ih se pregazi... Ali, mislim da ovaj savez nikad neće biti moguć...

1. U savezima su zakleti neprijatelji HRV-SRB/HUN-RUM i većina naroda neće nikada pristati na ovo...

2. Ovo bi bio najjači savez ikada koji nebi imao dostojnoga protivnika... Igra bi uzgubila "čar" (borba tenka protiv romobila)...

A Hrvatske mi je već muka pa sam pobjegao van, samo da ne čitam te novine i prepucavanja... (a nit nema posla za moj skill, zaista je žalosna situacija u državi...)

Can't find a better Jam!

2 0 hvala 0
15 godina
ulinsky kaže...

Kako bi izgledao grb:

KLIK

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

Makar bi ovo bio bolesno jak savez, ja sam protiv, jer mene kao i jos dosta igraca koje znam u eRepu drzi samo Srbija i Madarska (zbog njihovih izleta kod nas)... A i ako se realizira ovaj savez zavrsit ce ko Jugoslavija xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 12:39 (Don Strongtoni).
17 godina
neaktivan
Erepublik

ak će postojat taj savez i da se briše USA, evo mene, ponovo se registriram :)

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
ulinsky kaže...

Kako bi izgledao grb:

KLIK

A cilj je jedan:

IZBRISATI USA

Makar bi ovo bio bolesno jak savez, ja sam protiv, jer mene kao i jos dosta igraca koje znam u eRepu drzi samo Srbija i Madarska (zbog njihovih izleta kod nas)... A i ako se realizira ovaj savez zavrsit ce ko Jugoslavija xD

Pa dobro barem ćemo imati lijepa sjećanja na davna davna eVremena Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 14:52 (ulinsky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice