Dobro ja znam na čemu je temeljen OSX ali ponavljam, pročitaj koji OS ima najviše rupa.
..hočeš reČČi os kojemu virusi nekad neče moČČi ništa, kolko god imao rupa, a i microsoft ima para da plača novine
EDIT: siječaš li se ti vremena Viste ? što je tad bilo; 80% postova gdje si ti pročitao o rupama u Macu je izašlo za vrijeme Viste. Za vrijeme Viste su počele glasine o kompliciranim Linuxima.
U Mintu si, budi zahvalan ljudima koji razumiju moj post gore te su gurali te Linuxe. Mozda se sad sjetiš da su u vrijeme Viste i večina silnih distribucija izašle. Zašto ?
; da napadaju Vistu ili da večom populacijom se obrane ?
Vista je bila največi Bug desetlječa opčenito u osevima, čak i softwareu. Zašto je netko imao u Linuxu razlog reči; e sad čemo mi poklanjati sve ono što i vi prodajete pa i više od toga ? I tad su krenule tisuće user friendly, windows like distra. Wine, Vbox,alternative za aplikacije,...
Linux je prije toga imao svoj mali svijet u koji se je MS dirao zbog svojega smeća " Viste "
Nemojte pričati o nečemu što ne znate kakvo je Qovno
Ta tražilica na forumu uopće ništa ne dokazuje.
Vista nije bila sranje, krivi su proizvođači šta nisu prilagodili svoje drivere i softver za nove windowse. Microsoft je sa viston odlučia krenit iz početka a to je značilo i odbacivanje starih drivera, iako neki i rade. BSOD nisan vidia još od windowsa xp, tamo negdi 2005, a da sam znan da ga nisan skrivia, overclockanjen ili tako nešto.
Vistu su novinari popljuvali i izgadili jer je bila totalno nešto novo. Ako je linux toliko bolji zašto on nije toliko zastupljen ko microsoft? Linux je samo za elitu i pametne ljude, odnosno za elitu je mac... Daj pusti te priče kako je microsoft sranje, da je sranje nebi ga bilo na svakom koraku, čak se i u školi uči.