Procurile slike Windows-a 8

poruka: 227
|
čitano: 44.753
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Procurile slike Windows-a 8
nick_01 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
nick_01 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Dobro ja znam na čemu je temeljen OSX ali ponavljam, pročitaj koji OS ima najviše rupa.

..hočeš reČČi os kojemu virusi nekad neče moČČi ništa, kolko god imao rupa, a i microsoft ima para da plača novine

EDIT: siječaš li se ti vremena Viste ? što je tad bilo; 80% postova gdje si ti pročitao o rupama u Macu je izašlo za vrijeme Viste. Za vrijeme Viste su počele glasine o kompliciranim Linuxima.

U Mintu si, budi zahvalan ljudima koji razumiju moj post gore te su gurali te Linuxe. Mozda se sad sjetiš da su u vrijeme Viste i večina silnih distribucija izašle. Zašto ?

; da napadaju Vistu ili da večom populacijom se obrane ?

Vista je bila največi Bug desetlječa opčenito u osevima, čak i softwareu. Zašto je netko imao u Linuxu razlog reči; e sad čemo mi poklanjati sve ono što i vi prodajete pa i više od toga ? I tad su krenule tisuće user friendly, windows like distra. Wine, Vbox,alternative za aplikacije,...

Linux je prije toga imao svoj mali svijet u koji se je MS dirao zbog svojega smeća " Viste "

Nemojte pričati o nečemu što ne znate kakvo je Qovno

Ta tražilica na forumu uopće ništa ne dokazuje.

Vista nije bila sranje, krivi su proizvođači šta nisu prilagodili svoje drivere i softver za nove windowse. Microsoft je sa viston odlučia krenit iz početka a to je značilo i odbacivanje starih drivera, iako neki i rade. BSOD nisan vidia još od windowsa xp, tamo negdi 2005, a da sam znan da ga nisan skrivia, overclockanjen ili tako nešto.

Vistu su novinari popljuvali i izgadili jer je bila totalno nešto novo. Ako je linux toliko bolji zašto on nije toliko zastupljen ko microsoft? Linux je samo za elitu i pametne ljude, odnosno za elitu je mac... Daj pusti te priče kako je microsoft sranje, da je sranje nebi ga bilo na svakom koraku, čak se i u školi uči.

Do what you want cause a pirate is free.
14 godina
protjeran

a a koliko stvari obuhvača riječ linux, a kolik BSOD. Zašto nisi upisao windows problem ?

kernel panic bi priblizno dobro za usporediti pa da potrazis ima li što ?

to ti je bilo prvo ujutro pa nisi razmislio što radiš... sve OK

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 12:07 (nick_01).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
nick_01 kaže...

a a koliko stvari obuhvača riječ linux, a kolik BSOD. Zašto nisi upisao windows problem ?

Biseru, prestani pisat više gluposti, pa koliko ljudi koristi Win. a koliko Linux???

14 godina
protjeran

aha.. a koliko je onih problema s linuxom prouzrokovano bugom open source ?  .. ili autorovih poteškoča rada.

a koliko je bsoda uzrokovano bugovima MSa - ajde usudi se reč da nije 90%

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi, držite se teme.

Za Lin $ Win imate temu prikladnu za to.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Windows 8-na qrcu ga nosam.

Bah, preprano je još za prelazak sa Win 7.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

sigurno ste čuli za novu mogućnosti u windowsu 8, System reset, pomoću koje ćete u samo par minuta moći vratiti windows na "tvorničke postavke". uklanja sav instaliran softver i vraća windows na predefinirane postavke

procurila je slika na kojoj se vidi da je ta mogućnost već sad implementirana u testni build

izvor

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 14:16 (jurluk).

4 0 hvala 0
16 godina
Windows 8 - tijek instalacije

evo procurile su slike na kojima se vidi tijek instalacije samog windowsa.

inače, win 8 je dostupan za download na Microsoft Connect, a mogu ga isprobati samo OEM partneri i to jedino preko pozivnice koju dobiju od Microsofta. download je označen kao "Windows 8 and Server vNext Pre-Release". build koji je dostupan nosi oznaku 7971.0.110324-1900, što znači da je kompiliran prije 5 dana.

slike:

Atomska bubamara

0 0 hvala 6
16 godina

daj na čega oni njega instaliraju kad nema ni aera hahahaha ja ću se ubit, nije mi baš uvjerljivo nemam pojma :p

bug caruje, um klade valja

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

aero dođe instalacijom grafičkih drivera, a oni su ovaj 8 dali proizvođačima istih da naprave kompatibilne drivere za početak

2 0 hvala 0
16 godina

biser da, a instalira ju iz sedmice i za nju trebaju grafički driveri???? daj ne trkeljaj prosim te lepo :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 3:20 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Niko nikoga ne tjera na instalaciju novog OS-a.  Ako vam se win7 cini dobar za slijedece 2 godine vi ga koristite slijedece 2 godine. Nikad necu razumjet ljude koji ne zele razvoj hardwarea i softwarea. Kupi graficku karticu i onda bi zeli da ta graficka bude najjaca slijedece 2 godine? S softwareom jos gore. Njega ni ne kupi a kuka zbog novih verzija.

hehe{#} dobro rečeno

15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

biser da, a instalira ju iz sedmice i za nju trebaju grafički driveri???? daj ne trkeljaj prosim te lepo :p

šta je tebi ?? ti nisi sav svoj... pa normalno da nema aera kad nema podrške za grafiku još

14 godina

zaintrigirao me topic...8 izgleda ko win 7 ali prave promjene su pod haubom  budemo vidili ako se dočepamo nekog leaka :D

15 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
nick_01 kaže...

Biseru, prestani pisat više gluposti, pa koliko ljudi koristi Win. a koliko Linux???

Loš argument druže.Za to nije kriv linux,nego je kriv Microsoft što ima pun kok love za reklamu i što potplaćuje OEM-e za predinstalaciju windwosa..Iza Linuxa ne stoji ni jedna superogromna megakorporacija kao iza Windowsa ili macOS-a,i to je njegova najveća slabost.Mislim da je najveća korporacija koja stoji iza linuxa ''lagana''(naprema microsoftu ili appleu) kakvih milijardu dolara.Mešutim sam Linux kod je svjetlosnim godinama ispred Microsofta.

A uostalom i sam si rekao:Linux je za pametne.90% ljudi(što je otprilike postotak korištenja Windowsa) ''obrnuto od pametnih''(ne želim vrijeđat),9% prosječnih kaj koriste mac OS i 1% najpametnijih.

On topic:Pravi izgled windowsa 8 ćemo vidjeti tek kada dođu javene beta verzije,jer grafičko sučelje mijenjaju tek na kraju.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
odjavljen
Re: Windows 8 - tijek instalacije
jurluk kaže...

Zašto ovo smrdi na fake na kilometre...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
g12356 kaže...

Loš argument druže.Za to nije kriv linux,nego je kriv Microsoft što ima pun kok love za reklamu i što potplaćuje OEM-e za predinstalaciju windwosa..Iza Linuxa ne stoji ni jedna superogromna megakorporacija kao iza Windowsa ili macOS-a,i to je njegova najveća slabost.Mislim da je najveća korporacija koja stoji iza linuxa ''lagana''(naprema microsoftu ili appleu) kakvih milijardu dolara.Mešutim sam Linux kod je svjetlosnim godinama ispred Microsofta.

A uostalom i sam si rekao:Linux je za pametne.90% ljudi(što je otprilike postotak korištenja Windowsa) ''obrnuto od pametnih''(ne želim vrijeđat),9% prosječnih kaj koriste mac OS i 1% najpametnijih.

On topic:Pravi izgled windowsa 8 ćemo vidjeti tek kada dođu javene beta verzije,jer grafičko sučelje mijenjaju tek na kraju.

Mislim da si malo polupao loncice.

Kao dugogodisnji korisnik sva 3 navedena OS-a mogu ti reci da si miljama daleko od istine. Razlozi zasto windowsi instalirani na 90% racunala su:

1. Igre

2. Aplikacije

3. Jednostavnost OS-a

4. Marketing

tocno tim redoslijedom.

velika vecina racunala u pocecima PC-ja kupovala se zbog igara te zbog uredskih aplikacija. tu je microsoft neprikosnoven. novac koji oni ulazu u svoj OS je razlog ZA a ne protiv. Osim OS-a microsoft proizvodi i Office koji je u vremenu prije siroke dostupnosti interneta, uz igre, bio razlog kupovine. ms office i danas je najkompletniji uredski alat. zatvorenost i profitabilnost platforme omogucili su MS-u i ostalim proizvodjacima softwarea zaradu i napredak. s druge strane linux u osnovi i nije bio namjenjen kucnim korisnicima. danasnje distribucije to popravljaju ali windowsi su se ukorijenili i postali sinonim za kucni OS. no opet to sarenilo distribucija dovodi do nekompatibilnosti tako da na jednoj distribuciji aplikacija radi, na drugoj je treba podesiti da radi dok na trecoj nema sanse da radi. cak i unutar istih distribucija a razlicitog GUI-ja zna se dogoditi nekompatibilnost. to prosjecnom korisniku ne treba kao ni cackanje po terminalu. apple je tek u zadnje vrijeme skrenuo prema kucnim korisnicima no kroz povijest nedostatak nekih aplikacija (da vrijede) i prvenstveno igara, uz ekskluzivne cijene kakve su prije imali dovodi do danasnjih 10%.

I ne placa MS proizvodjacima hardwarea da instaliraju windowse nego obratno. pa od cega bi MS zivio da gubi na svom najrasirenijem proizvodu?

Osim toga, tvoja zadnja recenica daje mi naslutiti da i sam sebe svrstavas u "onih" 90%.

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
jurluk kaže...

zašto bi bio fake?

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan

Krivo slutiš kuda se svrstavam.

Dali itko od vas uopće koristi preko 80% tih funkcija u microsoftovom officeu?Meni se dogodi godina dana da ni ne otvaram recimo access...

Nisam nikad ni rekao da je ulaganje novca u OS kriva stvar,nego jednostavno mislim da nije linux kriv za to što nema love.Isto tako,ja instaliram nove linux aplikacije svaki dan,a nekompatibilnosti nalazim 1-2 mjesečno.I najnoviji linui su barem jednako jednostavni kao windows,osim ako ideš na Slackware.

Međutim sada idem okrenut ploču,kada budem priznao da je windows bolji,to će se dogoditi tek kada ostvare sva tri od ova uvjeta,a namjerno znam da će se gospodin B.G. prije posrat na suncu nego to dopustit:

-Kada windows filozofija postane altruistična kao Linux filozofija.To bi se npr. moglo dogodit kada bi bio licenciran po GNU GPL licencom.Ako je gospodin B.G.zaista toliko velikodušan dobrotvor kakvim se čini,neka napravi ovaj korak.

-Kada windowsi postanu slobodan softver da korisnik sa njima može raditi šta god hoće(I da im cijena padne barem 70%).

-Kada windows kernel bude imao neke revolucionarne stvari koje ima linux kernel kao real time izvršavanje hardverskih prekida.

Možete ovo kritizirati koliko i kako god hoćete,ali ja sam ih postavio,i oni ostaju stalni kao matematička konstanta.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:02 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad izlazi Osmica?

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jurluk kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
jurluk kaže...

zašto bi bio fake?

Prva slika - logo, 3. slika - dashes populated...

Setup se ne mijenja toliko. Možda se varam ali to je po meni 95% fake.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
arpeggios_from_hell kaže...
Oldy kaže...

šta je tebi ?? ti nisi sav svoj... pa normalno da nema aera kad nema podrške za grafiku još

Nema aero????? ideš tatu učiti kako se djeca prave ili što????

evo jedne današnje, čeka se leak ali nekako sumnjam možda je to ipak prvi april lol

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Prva slika - logo, 3. slika - dashes populated...

istina, taj logo baš i nije neki. tako piše i na linku ispod. (you'll see the infamous intro). a 3. slika, zašto to tu ne bi moglo bit? mislim ono...

evo na winreview.ru imaš pod svakom slikom i kratki opis. ne znam zašt je tak teško prihvatit da to nije fake. pa bilo je i vrijeme da krenu "curit" van slike. sad se još samo čeka da procuri iso, ali ni to nećemo dugo čekat

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
g12356 kaže...

Krivo slutiš kuda se svrstavam.

Dali itko od vas uopće koristi preko 80% tih funkcija u microsoftovom officeu?Meni se dogodi godina dana da ni ne otvaram recimo access...

Nisam nikad ni rekao da je ulaganje novca u OS kriva stvar,nego jednostavno mislim da nije linux kriv za to što nema love.Isto tako,ja instaliram nove linux aplikacije svaki dan,a nekompatibilnosti nalazim 1-2 mjesečno.I najnoviji linui su barem jednako jednostavni kao windows,osim ako ideš na Slackware.

Međutim sada idem okrenut ploču,kada budem priznao da je windows bolji,to će se dogoditi tek kada ostvare sva tri od ova uvjeta,a namjerno znam da će se gospodin B.G. prije posrat na suncu nego to dopustit:

-Kada windows filozofija postane altruistična kao Linux filozofija.To bi se npr. moglo dogodit kada bi bio licenciran po GNU GPL licencom.Ako je gospodin B.G.zaista toliko velikodušan dobrotvor kakvim se čini,neka napravi ovaj korak.

-Kada windowsi postanu slobodan softver da korisnik sa njima može raditi šta god hoće(I da im cijena padne barem 70%).

-Kada windows kernel bude imao neke revolucionarne stvari koje ima linux kernel kao real time izvršavanje hardverskih prekida.

Možete ovo kritizirati koliko i kako god hoćete,ali ja sam ih postavio,i oni ostaju stalni kao matematička konstanta.

ja nisam rekao da je windows bolji OS od Linuxa. U samoj osnovi Linux je bolji. Bolja struktura a kao sto kazes i filozofija. Medjutim OS je tu najvise da bi pokretao druge sadrzaje, aplikacije, a tu za windowsima zaostaje i OS-X a pogotovo Linux. Danas na Linuxu imas GIMP, Blender, Open Office (sve postoji i pod win) i razne druge alate ali dok su windowsi osvajali svijet toga na Linuxu nije bilo. Osobno bi, da nije igrica, Linux koristio kao jedini kucni OS jer danas zaista postoje distribucije koje sa besplatnim predinstaliranim aplikacijama ili onima sa repozitorija pokrivaju potrebe (cak i bolje nego win alternative - sigurniji net) no tu i tamo sam prisiljen posao donijeti kuci a na Linuxu ga ne mogu raditi jer aplikacije koje koristim ne postoje. ni spomena vrijedne alternative. Na kraju se dogadja da mi "glupi" windowsi sluze za rad a "pametni" linux samo za zabavu i jos se ne mogu igrati na njemu. Iskreno linuxu zelim sve najbolje i mislim da microsoft prebacivanjem gamerskog tezista na konzole potkopava sam sebe. jedini koji tu profitira je OS-X koji se priblizio average useru a i igara (onih pravih :) je sve vise.

16 godina
odjavljen
jurluk kaže...

istina, taj logo baš i nije neki. tako piše i na linku ispod. (you'll see the infamous intro). a 3. slika, zašto to tu ne bi moglo bit? mislim ono...

evo na winreview.ru imaš pod svakom slikom i kratki opis. ne znam zašt je tak teško prihvatit da to nije fake. pa bilo je i vrijeme da krenu "curit" van slike. sad se još samo čeka da procuri iso, ali ni to nećemo dugo čekat

Dosad je uvijek pisalo dashes will be added automatically. Otkud samo odjednom "populated"? Nema baš smisla.

15 godina
neaktivan

e a vi gore LINUX - WINDOWS, WINDOWS JE WINDOWS, LINUX JE LINUX I TOČKA!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MS je počeo dijeliti Milestone 3 verziju 8-ice svojim OEM partnerima!

Kako izjavljuju WinRumors 8-ica bi trebala sadržavati gore već navedenu funkciju "System Reset", a o njoj možete pročitati više ovdje, također nova verzija dolazi sa podrškom za ARM arhitekturu, 3D interface, mogućnosti OS-a da se prilagodi navikama korisnika, također govori se o novoj, bržoj verziji hibernacije.

Također se navodi kako će Win8 sadržavati 2 vrste korisničkog sučelja a jedno od ta 2 će biti pojednostavljeni interfejs sa "pločicama" koji je kopija onog sa tableta i smartphone-ova.

O tome možete pročitati više ovdije.

Uzeto sa WinRumors:

http://www.winrumors.com/microsoft-begins-distributing-windows-8-to-oems-via-connect/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

x86 2.73Gb .iso

+ novi wallpaper, plavi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 19:43 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina

Izgleda da će se moči upotrijebiti i video file za korisničku sliku...

a ovo bi trebao biti BSOD čini se od sad crn ne više plav....

edit: eto iskopah još nešto...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 7:22 (Oldy).

3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice