evo, doslo vrijeme da nabavim nesto za podatke jer mi je ovih 600gb premalo. ovaj disk mi se cini kao dobro rjesenje za store podataka. sta vi mislite? trebao bi biti dosta brz...
Prosirivanje memorije-eksterni HDD
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.557
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da je dobar.
ma dobar je. ja sam ga nabavio prije mjesec dana za 50 kuna (ukradeni) i dobro me sluzi za sad.
Slucajno sam na buvljaku u Brckom iz jedne kutije od 100 hard diskova odabrao jedan stariji model Seagate Barracuda 7200.10 ultra ATA 160GB kojeg sam platio 40 kuna,navodno
radi,budemo vidjeli,moram prosiriti memoriju radi glazbe koju snimam,ovaj ugradjeni je Maxtor 6Y080P0,ATA133,80 GB a Maticna MB Gigabyte 8IPE1000G,i865PE,SATA,GLAN.
Da li se moze ugraditi ovaj HDD Barracuda,ako da, da li trebam pojacati napajanje(sada 400 w),i koja je procedura ako stima,hvala
ma dobar je. ja sam ga nabavio prije mjesec dana za 50 kuna (ukradeni) i dobro me sluzi za sad.
lol i ti to napises tu na forumu bez pardona XD
Slucajno sam na buvljaku u Brckom iz jedne kutije od 100 hard diskova odabrao jedan stariji model Seagate Barracuda 7200.10 ultra ATA 160GB kojeg sam platio 40 kuna,navodno
radi,budemo vidjeli,moram prosiriti memoriju radi glazbe koju snimam,ovaj ugradjeni je Maxtor 6Y080P0,ATA133,80 GB a Maticna MB Gigabyte 8IPE1000G,i865PE,SATA,GLAN.
Da li se moze ugraditi ovaj HDD Barracuda,ako da, da li trebam pojacati napajanje(sada 400 w),i koja je procedura ako stima,hvala
manece ti nitko odgovoriti. vidis da su svi No0bovi.
lol i ti to napises tu na forumu bez pardona XD
pa sta? ja sam ga posteno kupio od lopova. nisam ga ja ukrao.
A eksterni disk može poslužiti kao običan HDD?
Je li se mogu na njeinstalirati igre pa onda igrati?
A eksterni disk može poslužiti kao običan HDD?
Je li se mogu na njeinstalirati igre pa onda igrati?
Može poslužiti kao običan HDD i na njega možeš instalirati igre, ali bi moglo biti malo usporenije učitavanje. Uglavnom se eksterni diskovi koriste za backup.
Ja bi ti rađe preporučio neki interni HDD, jer je brži i jeftiniji... na vanjski eventualno spremaš instalacije, filmove, dokumente, glazbu i sl.
Pitam jel sad imam interni HDD 500gb skoro popunjen jedno 50gb slobodno,a imam eksterni verbatimov od 250gb,na eksternog ću onda spremati skinute igre,filmove itd....
Hvala!