Pozdrav! !
Ima u Elipsu SAMSUNG QE65Q95TDTXXH za 8000kn. Izgleda mi ko dobra cijena. Jel je?!
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-QE65Q95TDTXXH/
Taj TV dolazi sa onim TV boxom sto ima konektore na sebi. Da li je to dobro / pozeljno ili ne?
Sto znaci TD u modelu? Ima i TX i TC, TA.
Jel to VA ili IPS? Ako je IPS da li je stvarno to tolko lose kao sto citam po netu? Mislim koristim IPS monitore i nemam nekih velikih problema s tim.
TV bi se koristio vecinu za nase programe preko IPTV-a (RTL, NOVA, DOMA i to), mozda 70-80% vremena. Ostalo bi bilo Netflix, Youtube, Twitch, i strimanje filmova i serija preko Plex servera kojeg imam doma slozenog. 720p, 1080p i ako se nade nesto na 4k.
Tv radi po cijele dane kad je neko doma. Znaci 10 sati minimalno na dan, i ne pazi se na njega uopce tako da OLED mi ne igra bas nesto u mojem slucaju.
Sad imam Panasonic TX-P42TU50E, radi normalno. Da li bi ovo bilo isplativ upgrade ili da zaboravim na kupnju dok ovaj Panasonic radi? Obzirom da se sve manje razvija LCD tehnologija i ociti sve ide na OLED, mislim si da je ovo mozda dobro vrijeme da se kupi neki dobar LCD dok ih jos ima.
PUNO HVALA AKO NEKO OVO PROCITA I ODG.
lp
Danijel
Box je dobar ak ti tv ide na zid pa imaš manje kablova. Taj tv je 2020g. ja imam takav samo 55". Za sve što si naveo je taj tv ok. Ima VA panel. Oled tv-i su stepenicu iznad lcd-a, naravno ne možeš uspoređivat top lcd sa low end Oledom.
Koliko su novi Oledi trajni i podlozni burn in u tek ce se vidjeti za par godina. Mislim da ce biti sve kvalitetniji pa ak mozes pricekat 1-2g i ipak ici na oled.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.