Za takve pare, več dobijaš taj dobar model Philipsa:) Ova cjena je veoma dobra, za taj model televizora..
http://www.salonatech.com/philips-led-tv-123cm-49pus6482.html
Bas cu pokazati tvoje postove frendu kojem su neki dan odobrili voucher na 4.500kn koliko je platio Philipsa prije dvije godine. U međuvremenu ga je 3 puta nosio na garanciju zbog crnih fleka koje su mu se pojavljivale po cijelom tv-u. Izgubljeni živci i vrijeme, vozi tv tamo i nazad.. Ne kažem da su ostali modeli zahvaćeni time, ali i ovo mi je dovoljno da više nikad ne pogledam bilo kakav Philips model.
Joj zamisli, ima ljudi kojima su krepali i najskuplji televizori od najpoznatijih svjetskih marki. I kaj sad, treba ih odmah proglasiti smećem? Mjesec dana istražujem televizore i pročitao sam na stotine recenzija, pogledao puno videa i ono najbitnije, posjetio razno razne forume iz cijele Europe gdje se ljudi žale na apsolutno svaki od 30 modela koje sam proučavao - ponavljam, apsolutno svaki TV ima prijava da ne radi jedno ili drugo itd. Vidim netko upravo preporučio Samsung MU6172, a pisalo se tu o razno raznim problemima sa tim modelom. Daljnje preporuke su Sony 7005/7077, a opet nitko ne piše da je to polu-Smart TV sa hrpom aplikacija na koje možete zaboraviti. I kaj to znači da treba odmah u startu odbaciti te televizore jer imaju svojih mana i neki korisnici imaju problema? Svašta.
Pročitao sam ovu temu unatrag zadnjih 200 stranica i prejadni su mi ovakvi komentari kojima se pljuje čovjeka jer preporučuje Philips, a s druge strane niste ni minute vremena odvojili da umjesto pljuvanja preporučite neku alternativu. Ista stvar je bila kad sam kupovao auto, jedan preporuči X auto, druga trojica odmah lupe kontra argumente ili popljuju autora ali ne preporučaju nikakvu alternativu. Na kraju sam napravio isto kaj i s TV-om, uzeo stvari u svoje ruke i pročitao hrpu toga (doduše taj je proces trajao mjesecima jer auto ipak nije mala investicija ko TV). Kak ljudima nije jasno da je sve lutrija i nikad se ne zna kakav primjerak dobivaš? Isto vrijedi i za mobitele i za televizore a bome i za 20x+ skuplje aute bez obzira na proizdođača.

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.