Ovako,imam Panasonic TX-L37E30E televizor.Kako na njemu gledati HD 1080p filmove s računala?Mogu li samo spojiti HDMI kablom?Kako na YouTube aplikaciji gledati HD filmove?Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,imam Panasonic TX-L37E30E televizor.Kako na njemu gledati HD 1080p filmove s računala?Mogu li samo spojiti HDMI kablom?Kako na YouTube aplikaciji gledati HD filmove?Hvala.
Spojiš ga HDMI kablom i sve gledaš kao i inače. Ne kužim šta te točno muči u vezi toga? TV se ponaša najnormalnije kao drugi monitor. Jedino bi ti možda bilo zgodno instalirati neki dobar Media Center za to.
EDIT: Sad sam skužio da taj TV ima i Ethernet, DLNA itd. Možeš ga onda umjesto HDMI-om spojiti na mrežu pa streamati filmove, ali nisam imao doticaja s takvim stvarima pa ti oko toga ne mogu pomoći.
OK,ali kad spojim s HDMI-om računalo i TV,mičem miša,ali se na televizoru ništa ne događa i ne znam kako odrediti rezoluciju.
OK,ali kad spojim s HDMI-om računalo i TV,mičem miša,ali se na televizoru ništa ne događa i ne znam kako odrediti rezoluciju.
Vjerojatno su ti monitori složeni tako da budu Extended, tj. da možeš koristiti površinu jednog i drugog. Vjerojatno ti je TV kao desni monitor, pa probaj prema tamo pomaknuti miša pa će preći na njega. A možeš i vidjeti kako su podešeni i također podesiti rezoluciju normalno desnim klikom na Desktop pa na Screen Resolution, ili u CCC-u, sve je isto kao i za monitor.
Mogu li TV spojiti VGA kablom s računalom i gledati onda HD filmove?