DVB-T, DVB-S, DVB-S2 i slične kartice za PC

poruka: 3
|
čitano: 5.003
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVB-T, DVB-S, DVB-S2, DVB-C i slične kartice za PC

Pozdrav,

vidim da je na forumu jako slabo ili gotovo nikako pisano o ovim karticama za računala, a koje su se po mom mišljenju ponovno aktualizirala od pojave digitialnih zenmaljskih kanala. Želja mi je otvoriti temu u kojoj bi ljudi napisali koje ovakve kartice posjeduju, dali je bolje korisititi all in one kartice ( bilo eksterne ili USB), ili je bolje da imaju zasebno za DVB-S i DVB-T, koji upravljački programi su potrebni, s čime ste prikom instalacije imali najviše problema, najjednoistavnije softvere za sve to poštimat.

Evo, ja  sam bnaš u potrazi za nekom karticom, na tržištu, npr od Aver Media ih ima jako jako puno, ali što uzeti?????

Volio bih kada bi poslali tutorijal kako neku od kartica instalirati i sve to skupa poštelovati, uglavnom sve vezano za ovo.

Mislim da će ovakve stvari ljude zanimati, a dobro je da je sve na jednom mjestu. Što mislite o ovoj temi. Hvala i pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:47 (mikica1).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: DVB-T, DVB-S, DVB-S2, DVB-C i slične kartice z

da ne kažeš da te nitko ne voli! ;-))

imaš PM, pa se javi!

9 godina
DVB-T, DVB-S, DVB-S2 i slične kartice za PC

prastara tema sry ali svejedno...
RTL-SDR.com preporuka-prodaju odlićan a jeftin hardver i imaju tutorijala za praktićki sve šta se može radit s ovim karticama uz gledanje tva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice