Ipad 2 16 GB wi-fi ili Asus transformer TF300T

poruka: 24
|
čitano: 9.338
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

hocu da kupim tablet pa sam u dilemi koji od ova dva,obadva su po 300 eura...iOS ili Android

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ufff, teska odluka, iako bih ipak isao na iPad, naparosto dosta bolje tablet iskustvo.

Iako bih se protegnuo jos nekih 100E i uzeo iPad3, puno puno bolji uredaj, najvise zbog ekrana koji mislim da je glavni cimbenik, ipak u njega gledas 99.9999% vremena kad koristis tablet.

Tako da, definitivno iPad2 od oba, ako mozes, uzmi iPad3 ili eto, probao sam stvarno sve i svasta, ali jos nema boljeg od iPada, za sada.

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bi rađe išao na asus transformer zato sto je meni Android bolji od iOs-a...

Nisam imao niti jedan uređaj ali mi se Asus nekako više sviđa.

Ali cekaj jos necije misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 13:13 (gamer 2138).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Također bi preporučio da ideš na iPad 3 a ne 2. Imam ga i ekran je zbilja vrijedan dodatnog novca. Također i iPad ima puno bolju bateriju( meni u prosjeku traje po 10-15 sati korištenja i dan-dva u standby-u, a znalo je nekad biti i 20 sati korištenja na jednom punjenju :)
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi nemojte komentirati ako niste imali barem jedan od tih tableta.

Ja nisam nikakav fanboy, dapace, fanboy sam Androida, ali opet s druge strane, iPad nudi najvise za te novce i to je cinjenica.

Ogromna baza aplikacija, 100% lag-free iskustvo, itd, nema boljeg, jos.

Imao sam svakakve tablete i iPad3 mi se pokazao kao najbolji, fenomenalna baterija, ekran za prste polizat, mutavo jak HW.

Bas sve sto trebate i jos vise. I da, ekran na iPadu3 se defintivno isplati tih 100E vise.

Razlika je naprosto ogromna i oko toga nema diskusije, naprosto pravi uzitak.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Re: Ipad 2 16 GB wi-fi ili Asus transformer TF300T
„Ja nisam nikakav fanboy, dapace, fanboy sam Androida”

Ahahahahaha legendarna recenica
14 godina
neaktivan

Aaahahahahahhaha sad sam skuzio sto sam napisao :D!

Da, uglavnom, vise sam fanboy androida, iako u zadnje vrijeme, skroz mi se istanjila ta granica i sad mi je svejedno sto je.

Samo da valja, i to je to, ostalo su prepirke za malu djecu.

iPad3 je must have tablet, no nemote mislit ako nemate iPad4 da propustate nesto, posto mislim da do 5ice, nema smisla kupovat novi iPad, kad je doslovno, isti k.

No eto zakljucak, iPad je tablet koji zelis imati. I to je to :).

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Od ova 2 ja bih prije izabrao Asusa. Hardwerski je jači od ipad2 a još dobiješ i tipkovnicu, šta se tiče softwara meni je uvijek draži android jer je puno stvari besplatno, ali ako misliš igrati onda možda ipad2 jer ima više igara za ios

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Od ova 2 ja bih prije izabrao Asusa. Hardwerski je jači od ipad2 a još dobiješ i tipkovnicu, šta se tiče softwara meni je uvijek draži android jer je puno stvari besplatno, ali ako misliš igrati onda možda ipad2 jer ima više igara za ios

Tegra3 NIJE jaci SoC od A5 SoC-a. Tako da, ipad2 je u svakom pogledu bolji uredaj. I tipkovnica se placa dodatno 500kn, za to uzme iPad3 i place od srece.
16 godina
I za iOS isto ima puno dobrih i besplatnih appova, a da ne kazem koliko sam odličnih appova koji koštaju skinuo besplatno kada su ih dijelili(tipa 24 sata akcija i sl) recimo jedna hit igra galaxy on fire 2 je trenutno besplatna a inače košta 5 dolara. Ono sto bi također ipadu dao plus je iWork appovi. Dosta koštaju (10$ svaka) ali odlično funkcioniraju i nemaju konkurencije na app storu. Nemam vise potrebu ići na komp ako trebam istipkat dokumente ili raditi tablice, a ima podršku i za MS dokumente(otvara i sprema u njih). Na kompu sam sada jedino kada moram nesto pristati, jer nemam printer koji ima podršku za AirPrint pa da mogu direktno sa tableta printat...
Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 15:47 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BMK kaže...
Patrick_cro kaže...

Tegra3 NIJE jaci SoC od A5 SoC-a. Tako da, ipad2 je u svakom pogledu bolji uredaj. I tipkovnica se placa dodatno 500kn, za to uzme iPad3 i place od srece.

ne kuzim se puno u procesore ali i mene je privuklo u Asusa qvad cuore 1.4 , a u ipad dual 1.0,i fotocamera je u asusa 8 mp au ipada neznam mislim 5mp...tacno je da tipkovnic ne dolazi u paketu..nekako mi je Asus privlacniji a ipad ima ime(i kvalitet vjerovatno)zato sam trazio vasa misljenja iz prve ruke, naravno od onih koji imaju navedene tablete...i jos nesto ,radi se o Ipad 2,a ne o ipad 3,jer sam na knap sa lovom..ako jos neko moze pomoci, ovo mi nije bas puno pomoglo

16 godina

Ja imam TF300 i vrlo sam zadovoljan, ali teško da ti možemo konkretno pomoći ako ne napišeš za što bi ga pretežno koristio...

14 godina

Uzmi iPad i uzivaj. Da je borba izmedu iPhona i npr. Galaxyja to bi se dalo raspravljat, ali iPad je jednostavnom kralj medu tabletima i tocka.

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Uzmi iPad i uzivaj. Da je borba izmedu iPhona i npr. Galaxyja to bi se dalo raspravljat, ali iPad je jednostavnom kralj medu tabletima i tocka.

Možda je tebi ipad kralj među tabletima ali mislim da mnogima nije. Ja bih npr uzeo Samsung galaxy tab

15 godina

Naravno  Asus-a

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Eol kaže...

Ja imam TF300 i vrlo sam zadovoljan, ali teško da ti možemo konkretno pomoći ako ne napišeš za što bi ga pretežno koristio...

uglavnom za internet ,video pozive(skype) i malo za igrice...reci mi kakve su fotografije i video snimci,cini mi se da je 8 MP kamera...sta ima + ,a sta -

15 godina
neaktivan

Rekao bih da je Asus transformer TF300 ipak bolji izbor od iPad-a 2. 

MicroUSB i Jelly Bean su veliki + , a minus su i dalje neprilagođene aplikacije kojih je ipak svakim danom sve manje. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina

Dobro sta ti znaci usproedba specki. Ono sto je bitno na tabletima je ono iznutra, a pod ono iznutra ne mislim na cpu i slicno. Probao sam isti dan u aveneu mallu neki dan prvo Galaxy Note 10 i nije to to. Android jednostavno nije za tablete. Zatim sam s frendom otisao u algoritam i na iPad 2 i iPad 3 i bogami smo se zadrzali 40 min igrajuci se na tim cudima. To govori koliko je iPad ugodniji za koristit.

NOTE: sve gore navedeno je osobno i subjektivno misljenje. Onom koji kupuje je najbolje isprabat opcije koje razmatra i tako odlucit.

17 godina
mozda tebi nije bitno, ali ja bih volio da mogu spojiti tablet na tv, pa dlna pa jos par sitnica na njemu
14 godina
Patrick_cro kaže...
mozda tebi nije bitno, ali ja bih volio da mogu spojiti tablet na tv, pa dlna pa jos par sitnica na njemu

Kao sto rekoh, osobno misljenje. Za ono za sto bih ja koristio bolje mi pase iPad. Kupac bi trebao isprobat oba dva i onda odlucit jer sve je to sto je bolje osobni dojam.

16 godina
seyo71 kaže...
Eol kaže...

uglavnom za internet ,video pozive(skype) i malo za igrice...reci mi kakve su fotografije i video snimci,cini mi se da je 8 MP kamera...sta ima + ,a sta -

Internet je OK (Firefox+Flash/Chrome), ali ne očekuj više od 10-15 tabova odjednom otvorenih (ja ga uglavnom koristim za testiranje RWD stranica i ponekad za "pročitati novine").

Igranje je solidno, ali u mojem slučaju se ionako ne koristi za ništa pretjerano grafički zahtjevno (ne mijenja mi npr. konzolu, koje ionako ne podnosim).

Foto+video+pozivi... hm, to je prilično prosječno. Premda, primijetio sam da kad se s tabletom nađem u društvu - snimimo puno više videa u igri&zabavi nego prije s mobitelima.

Čini se da nam se potencijalne upotrebe prilično razlikuju - najviše ga koristim za čitanje stripova & knjiga, pokazivanje dojmova s putovanja (foto+mape) drugima. Za to mi je odličan, pogotovo Android + određene specijalizirane aplikacije, često u suradnji s Windows PC računalom. Prednost je i što prilično često dobiva OS/firmware nadgradnje.

16 godina
protjeran

Imao sam Asus Transformer s Androidom 3.2

Za mene je to pravi uzas. Probao sve browsere.Toliko se kršilo da nije bilo normalno.

Pričao s predstavnikom Asusa u Mikronisu. Zaključak je bio "tablet je ispravan ali koliko novaca toliko i muzike"

Prodao nakon 3 mjeseca i uzeo iPad 3 s kojim sam se preporodio.

To je jedini pravi tablet. Mrzim iTunese i zatvorenost Apple-a ali ako pričamo o surfanju iPad 3 je kralj.

Otvorim 10 tabova u Chromu, 4 u Safariju i sve radi glatko i bez problema.

O retina displayu ne treba previše ni pričati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 15:21 (CroDexter).

2 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice