RESTART,staro računalo

poruka: 3
|
čitano: 852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RESTART,staro računalo

Ovako,pošto ču još neko vrijeme raditi na svom starom PC-u,igre neigram posluži za gledanje videa,surfanje,dreamweaver,photoshop itd.Radise se o P IV na 2.2GHZ 512RAM DDR I,FX5120 128RAM VGA itd.Prođe dan da se te restarta,nekada se restarta dva-tri puta dnevno.Problem se počeo pojavljivat kada sam podizao takt CPU-a.Digao ga na 2.9GHZ pa je došlo do prvog restarta,BIOS javijo da je koruptiran te da se upgrade mora napraviti.Resetam BIOS sve radi uz navedeno RESETANJE PC-a.Sumnjam na CPU pa bi ga zamjenijo je jer če comp još poslužiti.Pitanje je jeli 100% CPU u pitanju(podršku očitavanja temperature u BIOS-u  i na MB nema)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: RESTART,staro računalo

provjeri si temperature s ovim programčićm. ako kažeš da su se problemi javili nakon clockanja cpu-a, onda je cpu glavni sumnjivac za probleme. ako se i grije, možda bi pomogla zamjena termalne paste (s obzirom da je starije računalo).

17 godina
neaktivan
RESTART,staro računalo

neznam jeli mi ovaj program očitava temperaturu,ali što se termalne paste tiče naj bolji serviser u gradu i šire mi je rekao da kod njega termalna pasta ne dolazi u obzir,tj.da ju ne koristi.ZAŠTO= da je najbolje metal na metal!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 17:22 (ivan3854).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice