Pitanje o PCI grafi

poruka: 5
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanje o PCI grafi

Imam jedno pitanje uvezi PCI grafičke kartice.

Naime,ja imam kantu od kompjutera staru ~6-7godina ako ne i vise (Intel procesor 2.4ghz,DDR 1024mb,Intel82865G Graphics Controller 96mb...)

Sad me zanima posto imam PCI utore,mogu li nabaviti neku PCI grafu koja bi uz ovo nabrojeno mogla vrtit LoL ili Battelfield Play4free i dali bi se to uopće isplatilo (mislio sam naći nešto na njuskalu ili tako nesto...) ??

Pa eto,molim za pomoć.... :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pitanje o PCI grafi
Lac95 kaže...

Imam jedno pitanje uvezi PCI grafičke kartice.

Naime,ja imam kantu od kompjutera staru ~6-7godina ako ne i vise (Intel procesor 2.4ghz,DDR 1024mb,Intel82865G Graphics Controller 96mb...)

Sad me zanima posto imam PCI utore,mogu li nabaviti neku PCI grafu koja bi uz ovo nabrojeno mogla vrtit LoL ili Battelfield Play4free i dali bi se to uopće isplatilo (mislio sam naći nešto na njuskalu ili tako nesto...) ??

Pa eto,molim za pomoć.... :)

PCI grafu? Ti imaš samo AGP sučelje na matičnoj te PCI utore. Što se tiče grafa PCI sučelja, možda se i nađe neka prilično stara za današnje pojmove, ali zaboravi da ćeš s njom vrtjet to što želiš, općenito ne isplati se niti pokušavati naći.

Rađe štedi za novu konfu, to ti je pametnije.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
14 godina
neaktivan
Pitanje o PCI grafi

Ma,to sam i mislio,hvala na odgovoru..Ne razumijem se bas u kompove toliko pa eto da pitam,posto novi komp nece bit najranije do 12og mjeseca..Pa mislim,zasto ne pokusat :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lac95 kaže...

Ma,to sam i mislio,hvala na odgovoru..Ne razumijem se bas u kompove toliko pa eto da pitam,posto novi komp nece bit najranije do 12og mjeseca..Pa mislim,zasto ne pokusat :P

Jednostavno zato što nema smisla.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
14 godina
neaktivan

vjerojatno nebi ni harry pottera jedinicu mogao pokrenut kojemu je minimum 4mb grafa xD

EDIT harry potter, aahhhh to su bili dani {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 21:32 (mislavgray).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice