All-in-one preporuka

poruka: 17
|
čitano: 12.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
All-in-one preporuka
Tražim all in one racunalo koje bi mi sluzilo za surfanja, pisanje u wordu i drugim sitnim stvarima ali i ponekad igranjem.znam sve o applu koji je odličan ali skup. Treba mi pomoć ako znate koji dobar all in one računalo
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
All-in-one preporuka

prvo moras reci kolko misliš potrosit na racunalo

pa ce ti netko slozit konfu za te novce

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
RE: All-in-one preporuka

imaš u linksa neka modele,ali su većina tih all in one bazirana na atomu ,mislim da atom nije za igranje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
All-in-one preporuka
Meni treba all in one racunalo. Ako neznas tu je sve u ekranu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa imaš u linksa,ali ti ponavljam većinom su bazirani na atom procesoru,sad ne znam dali je on dovoljno jak za igranje

15 godina
protjeran
All-in-one preporuka
Nisam našao ništa sto mene zanima,samo su htpc kompobi ili ja neznam tražit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
All-in-one preporuka

Ne razumijem zašto mora biti all-in-one?

Nije da imam preporuku, samo pitam za sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
All-in-one preporuka
Pa želim all in one racunLo zato sto tu nema kabela sve je u ekranu,to su slabija računala(ima ih i jakog ali su većina slabija i nemogu se
nadogradivAt)meni netriba neko gejmersko računalo a evo ti i primjer

http://www.apple.com/imac/performance.html

najskuplji model dođe 15,233 kn
ali je po meni najbolja stvar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Toni93 kaže...
Pa želim all in one racunLo zato sto tu nema kabela sve je u ekranu,to su slabija računala(ima ih i jakog ali su većina slabija i nemogu se
nadogradivAt)meni netriba neko gejmersko računalo a evo ti i primjer

http://www.apple.com/imac/performance.html

najskuplji model dođe 15,233 kn
ali je po meni najbolja stvar

iMac-ovi i jesu najbolja all in one racunala.

Kupi si iMac i stavi Windows i to je to.

Inace, all in one racunala i nisu bas za gaming...

Kupi si neki bolji laptop, to je slicno ko i all in one racunalo (zapravo to i jest all in one prenosivo racunalo).

Isto nema kablova itd.

- Psiho246
15 godina

i ja se slažem da su imacovi najbolja all in one računala

17 godina
All-in-one preporuka

Ali ja još uvijek ne vidim svrhe.... laptopi su u istoj kategoriji kvalitete/snage jeftiniji.

Pazi, kod all-in-one računala plačaš ogromne pare za nešto što tak i tak nije prijenosno, skuplje je od laptopa, treba zasebnog miša i tastaturu (iako bih ja i za laptop preporučio miša), po meni nema nikakvu prednost naspram laptopa, a skuplje je.

Naspram stolnih računala je jedina prednost što zauzima manje prostora (nema kućište) - ima 1 kabel manje (onaj što povezuje kućište sa monitorom), ali sa druge strane je valjda 2 i pol puta skuplje od računala iste kategorije sa monitorom jednake veličine, ne može se nadograđivat (ili je to vrlo limitirano)...

Ja naprosto ne vidim svrhe.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
All-in-one preporuka
Mac je odličan Ali je cijena paprena,još dok kupis tikovnicu i miš(malo bolji) uff.triba mi brdo novaca
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Ali ja još uvijek ne vidim svrhe.... laptopi su u istoj kategoriji kvalitete/snage jeftiniji.

Pazi, kod all-in-one računala plačaš ogromne pare za nešto što tak i tak nije prijenosno, skuplje je od laptopa, treba zasebnog miša i tastaturu (iako bih ja i za laptop preporučio miša), po meni nema nikakvu prednost naspram laptopa, a skuplje je.

Naspram stolnih računala je jedina prednost što zauzima manje prostora (nema kućište) - ima 1 kabel manje (onaj što povezuje kućište sa monitorom), ali sa druge strane je valjda 2 i pol puta skuplje od računala iste kategorije sa monitorom jednake veličine, ne može se nadograđivat (ili je to vrlo limitirano)...

Ja naprosto ne vidim svrhe.

to i ja tvrdim ako želiš sve u jednom kupi laptop dobit ćeš bolji hardver,ako želiš snažnije računalo kupi stolni

17 godina
Toni93 kaže...
Tražim all in one racunalo koje bi mi sluzilo za surfanja, pisanje u wordu i drugim sitnim stvarima ali i ponekad igranjem.znam sve o applu koji je odličan ali skup. Treba mi pomoć ako znate koji dobar all in one računalo

Pogledaj ovdje, ovo mi se zanimljivim all-in-one računalom, jedino nevjerujem da možeš igrati igre na njemu.

Hočemo više Linux tema u BUG-u i Mreži :-)
17 godina
neaktivan

Pogledaj ovo http://www.list.rs/artikal.php?id=DES00242&cat_flag=1&gp=RADNE%20STANICE/SERVERI&sgp=-1

To je oko 800 EUR, ali mislim da ispunjava tvoje zahteve :)

---------- markantz
17 godina
markantz kaže...

Pogledaj ovo http://www.list.rs/artikal.php?id=DES00242&cat_flag=1&gp=RADNE%20STANICE/SERVERI&sgp=-1

To je oko 800 EUR, ali mislim da ispunjava tvoje zahteve :)

uff ovo se i meni sviđa .čak je i dobra grafa unutra :)

po meni je budučnost all i 1 PC  ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 23:29 (4mal).
15 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice