NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.540
|
čitano: 693.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kobe će puknut prije playoffa sigurno, samo je pitanje kada..

15 godina
Re: NBA liga
bobo rastur kaže...

A neeeeeeeeeeeeeee.

17 godina
bobo rastur kaže...

U MAD???? U MAD????
He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
NBA liga
http://nbaking.wordpress.com/
Izvrsna stranica sa NBA analizama. Tamo možete naći sve dosadašnje analize, statistiku i dr. Nadam se da će vam se svidjeti!
http://www.facebook.com/groups/330407926970408/
I to je link grupe na Facebooku!!
14 godina

najbolji koš 2011,tako sam pročitao na 24 sata :P

15 godina
neaktivan
NBA liga

LA ima nove gazde hihi

13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
ivanapzagreb kaže...

Covjek je u pravu sve sto je rekao, bez dlake na jeziku.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Koja drama DAL - LAC.

Razer_Copperhead
14 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Koja drama DAL - LAC.

Da, mada je noćas bilo puno napetih završnica i tekmi.

14 godina
neaktivan
ivanapzagreb kaže...

Odličan tekst, svaka čast {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
NBA liga

Lakers@Heat jbg to se ne propusta {#} Ima jos ekipe da gleda??

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan

Evo gledam i ja.

Uf koji faul McRobertsa...i nije flagrant, nego obicni technical. Battier odlicno cuva Kobea, Bron igra playa. Zasad sve u redu.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 2:39 (JackD).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Džejms opet kelja od table {#}

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
NBA liga

Evo mali rezime Miamiove igre. Gleda sam ih uzivo protiv Suprsa i nocas protiv Lakersa i jako mi se svidjelo sto sam vidio.

LeBron je LeBron kad treba povuc onda on nastupa i pogada trice pa cak i u trku. Bosh je agresivniji nego prosle godine i vidi se, pogotovo sad kad je Wade ozljeden, koliko znaci velikoj trojci.

Mene se najvise dojmila igra klupe ilitiga 'support cast' koji odraduje odlican posao. Battier apsolutni pogodak sto su ga doveli, samo da se ne ozljedi. Jones i Miller prosle godine sam sumljao u njihovu kvalitetu ali kako sad igraju to je vrh. Tandem na 1 Chalmers i Cole mi se jako svida, Mario je napokon pronasao muda koja je valjda izubio prosle sezone i napokon uzima suteve koji mu odgovaraju, Cole odlicno pojacanje i sigurno jedna od krada na proslogodisnjem draftu. O Haslemu se ne treba puno pisat, covjek ima prosjek od 10 skokova sa klupe. E. Curry je da je odigrao samo 6 minuta jucer ali ako moze odigrat 10 min po utakmici mislim da su onda rjesili i problem ispod obruca, jer on i Joel Anthony mogu odradit onaj prljavi posao ispod kosa.

Wade i LeBron su napokon prestali forsirat suteve, pogotovo sulude trice i napadaju obruc. Sad cekam sraz izmedu Miami i OKC-a/Chicaga, to su 3 momcadi koje po meni imaju najvece sanse za naslov.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 12:52 (JackD).
14 godina
neaktivan
NBA liga

the white mamba strikes again 5 poena 3 skoka i 4 asistencije  {#}

15 godina

hehe

:D :D
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ima kakav live stream na int za tekme?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
13 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ima kakav live stream na int za tekme?

http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=basketball

Imaš za svaku utakmicu popis streamova.. (1 sat prije početka)

15 godina

hvala puno imenjace za p2p forum :D

15 godina
neaktivan
Hrca24 kaže...

hehe

Zar Saša Vujačić nije White Mamba

17 godina
neaktivan
caky kaže...

Ma koji Sasa. Jedan jedini White Mamba!

Legenda od igraca. Buduci Hall of Famer {#}.

13 godina
neaktivan
JackD kaže...
caky kaže...

Ma koji Sasa. Jedan jedini White Mamba!

Legenda od igraca. Buduci Hall of Famer {#}.

hahaha... taj je pravi... koji lik...

17 godina
neaktivan
NBA liga

Neznam jeli ima navijaca Denver ovdje, ali evo prva episoda The Association: Denver Nuggets.

The Association je mini serija, svake sezone se uzme po jedna momcad pa ih prate tokom sezone i rade 5-6 epizoda o tome sto se dogada iza kulisa. Prosle godine su bili Boston Celitcsi, a preprosle LA Lakersi.

Eto meni jako draga momcad pogotovo odkad je otisao Carmelo, ako koga zanima nek pogleda.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Neznam jeli ima navijaca Denver ovdje, ali evo prva episoda The Association: Denver Nuggets.

The Association je mini serija, svake sezone se uzme po jedna momcad pa ih prate tokom sezone i rade 5-6 epizoda o tome sto se dogada iza kulisa. Prosle godine su bili Boston Celitcsi, a preprosle LA Lakersi.

Eto meni jako draga momcad pogotovo odkad je otisao Carmelo, ako koga zanima nek pogleda.

Kad budu Bullsi gledam iako mi je Denver pravo draga momčad pogotovo kako nema Carmela.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Zašt nevoliš Carmela?

14 godina
NBA liga
Ni ja ga ne volim
LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Zašt nevoliš Carmela?

Da se razumijemo, nije da ga ne volim ali mi nije ni posebno drag (kako ono kažu, nit smrdi nit miriše). On je extra igrač kad je napad u pitanju ali je, za moj ukus, previše šminker. Nije mi se svidilo ono njegovo insistiranje na zamjeni prošle sezone kad je ucjenjivao kompletan klub.

Ove sezone igra užasno, troši puno lopti a odbrane ni za lijeka (nije je nikada ni igrao). Knicksi su daleko bolje stajali bez njega nego sa njim. Prijatelj mi je navijač Knicksa pa i njemu ide na živce pogotovo jer su budalaši iz kluba dali pola tima za njega. 

Ne gotivim igrače koji samo gledaju na napad, a za odbranu im je stalo kao do lanjskog snijega (takav je tip Carmelo Anthony). Daj meni da ispucam 30-tak lopti, a za ostalo me baš briga!

15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Ni ja ga ne volim

Potpis

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 10:14 (thedream).
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Super objašnjenje{#}

Nego budući da naša debilna televizija ne prenosi NBA pa nisam u mogućnosti gledat zanima me kako se snalazi Rubio u Minesoti?

U Španjolskoj je bio odličan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice