Red Bull 3. mjesto (426), u prvenstvu, ispred Ferrari-a (382), s tako reč jednim vozačem (Verstappen 396 vs Ferrari 382).
Pa nije tako reć.. nemojmo baš toliko Maxovu sezonu degradirat.
Red Bull 3. mjesto (426), u prvenstvu, ispred Ferrari-a (382), s tako reč jednim vozačem (Verstappen 396 vs Ferrari 382).
Pa nije tako reć.. nemojmo baš toliko Maxovu sezonu degradirat.
Kakva staza, 0 direktni preticanja.
Bravo za Sainza, ovo što je Antoneli napravio je sramotno.
Nije ga pustio. Imam F1 TV premium, pogledao sam snimku.
Da, na snimku izgleda da je pošteno izgubio kontrolu.
*tinfoil hat on* Nije tesko kontrolirano malo izbacit straznji kraj u zavoju ....
da ste pratili kako spada vidjeli biste minimalno greskicu zavoj prije i doslovnce par cm losija putanja ulaska u zavoj u kojem ga izgubio
najlakse je okriviti kimija da je propustio landa
da se ne slazem sa ishodom utrke, to je istina...maxu se sve poklapa, meni ga je vise pun kurac
srecom pa iduci vikend radim drugu i necu gledati utrku
Za mene je ispao papcina jer nije pruzio nikakav otpor Oscaru,uvijek sam mrzio to propustanje onih koji se bore za WDC. Onda lagano netreba nitko voziti osim onih koji su jos u igri za naslov.
Za mene je ispao papcina jer nije pruzio nikakav otpor Oscaru,uvijek sam mrzio to propustanje onih koji se bore za WDC. Onda lagano netreba nitko voziti osim onih koji su jos u igri za naslov.
Ne znam što pričaš. Pružio je otpor, ali Landu i to je predivno.
Oh, koliko ovaj McLaren još ove sezone može sjebati??
I koliko Max može outperfomat sve oko sebe. I izvući nešto što nije trebalo biti.
A onda se Lando pizdi kad Max kaže da u borbi ne bi ni bili bez grešaka drugih (McKarena) oko sebe.
Kak je pruzio otpor kad se maknuo u T1 ,ni malo obrane ni nista. Papska voznja. Vi ste svi ocito zaboravili koliko je Max bio agresivan u pocetku karijere i zato je tu di je. Nema labavo,za svaku poziciju se treba boriti.
Kak je pruzio otpor kad se maknuo u T1 ,ni malo obrane ni nista. Papska voznja. Vi ste svi ocito zaboravili koliko je Max bio agresivan u pocetku karijere i zato je tu di je. Nema labavo,za svaku poziciju se treba boriti.
Nema veze... Oscar je bio izvan windowa borbe s Piastrijem jer mu je na kraju bitka (što se ispostavila) i bila s Landom.
Šteta za tih par grešaka koje su ga koštale pozicije + dale Landu 2 boda više.
Boldano- ti ovo kažeš nekome tko ima Maxa na profilnoj i prati ga od početka...
ja sam iznerviran jer nas je Kimi kostao spektakla najvjerojatnije(greska ,greska,2 boda oslo u... ). I to kazem kao fan Kimija od kad sam ga otkrio u Motorsport Manageru
(jos samo da Tsolov uspije
)
btw. Zak je u razgovoru sa Sky De rekao da imaju 2 tjedna vremena da "dodju sebi " do Abu Dhabija,vidjet cemo dal bu se pojavili slijedeci vikend ... 
ja sam iznerviran jer nas je Kimi kostao spektakla najvjerojatnije(greska ,greska,2 boda oslo u... ). I to kazem kao fan Kimija od kad sam ga otkrio u Motorsport Manageru
(jos samo da Tsolov uspije
)
btw. Zak je u razgovoru sa Sky De rekao da imaju 2 tjedna vremena da "dodju sebi " do Abu Dhabija,vidjet cemo dal bu se pojavili slijedeci vikend ... 
Ne me hebat da je to rekao
...
Koliko njima nije dobro...

Kad pomislis da Mclaren ne moze gore oni opet naprave gore,lagamo na Ferria podsijecaju.Pa koliki kreten moras bit i ostat van kod SC a svi ostali ušli u box..sta su mislili da će odleti 25 sekundi svima ladno u prvom stintu..na temelju čega su oni to računali..pa imaš jebeni limit od 25 kruga po setu u utrci od 57 krugova..u 7om krugu se Hulk razbije,pa nije baš teška matematika za izračunat što je najbole!
Odlicna sezona.
Falit ce ta 4 boda Maxu.
Ona 2 poklonjena od Piastrija i ova 2 poklonjena od Kimija.
McLaren je sad definitivno postao ko Ferrari. Nadam se da ce napravit neku glupost i na sljedecoj utrci. Imati toliko nadmocan bolid i tolko zeznuti sezonu...
Kad pomislis da Mclaren ne moze gore oni opet naprave gore,lagamo na Ferria podsijecaju.Pa koliki kreten moras bit i ostat van kod SC a svi ostali ušli u box..sta su mislili da će odleti 25 sekundi svima ladno u prvom stintu..na temelju čega su oni to računali..pa imaš jebeni limit od 25 kruga po setu u utrci od 57 krugova..u 7om krugu se Hulk razbije,pa nije baš teška matematika za izračunat što je najbole!
Verovatno su se plašili da će ispasti glupi ako samo oni to urade i padnu na poslednja mesta, i pri tom budu prinuđeni da čuvaju gume za maksimalnih 25 krugova, na stazi na kojoj nema preticanja i da im u tom slučaju ni zaustavljanje manje ne bi pomoglo. Ali da, 9/10 timova je pogodilo šta će ispasti bolje, a onaj deseti je McLaren.
Moguće i da nisu znali kako da podele strategiju, a da ne zeznu ni jednog od vozača (a realno je trebalo da urade double stack, Oscar bi lagano uzeo trku, a ni Lando ne bi prošao gore nego što je ovako).
Ferrari je teška koma kad je Lec izjavio da bolid ima 0 performasni.
Cestitke Sainzu, vrhunska voznja i Williams opet na postolju 👍👍
Steta za gresku Kimi-a i ta dva boda vise za landa.
Vidjet cemo, utrka je vec ovaj vikend, nemaju mclaren i vozaci im puno vremena za oporavljanje od ovog vikenda.
Pritisak na maksimalno. Lando ne smije nista kalkulirati jer je na vrlo tankom ledu i mora ici all in. Piastri pak samo putnik.. Njemu igra samo nesreca maxa ili landa a max opet ima sanse ali mclaren ili lando moraju napraviti neku gresku jer bez greske Lando bi trebao lako skupiti dovoljno bodova.
Ajde da i ovu sezonu zakljucimo. Drago mi je da imamo uzbudljivo finale :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Osjećam da će Kimi ove godine biti Petrov u onoj utrci 2010. i "podmiriti" račune zadržavajući Landa za koje god već mjesto trebalo.
I svi će "zaboraviti" Katar 2025.
Pa pustio ga je, još mu se maknuo. Ne mislim na grešku koju je napravio.
O čem ti pričaš dragi kriste.
Kimi koji Maxa gleda kao Boga da propusti Landa i tako našteti svom uzoru u F1?!
Vi stvarno lupetate
Kimi koji Maxa gleda kao Boga da propusti Landa i tako našteti svom uzoru u F1?!
Vi stvarno lupetate
Ja Niti jednom nisam spomenuo Landa. Tako da čil.
Vi stvarno lupetate
Onda budi precizniji ako misliš na potez u T1 protiv Piastrija.
Jer tu tek ništa nije bilo sramotno.
Vi stvarno lupetate
Onda budi precizniji ako misliš na potez u T1 protiv Piastrija.
Jer tu tek ništa nije bilo sramotno.
Kako nije, frajer mu se maknuo. Tako se ne vozi F1.
Kada vam šef kaže da nešto napravite na poslu samo mu recite da to možete napraviti, ali nećete jer time gubite fleksibilnost.
Isack Hadjar od nagodinu u Red Bull-u
to se vec odavno znalo samo se čekalo di će završit Tsunoda