Da li postoji virus koji napada bios?

poruka: 10
|
čitano: 5.095
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Virusi

da li postoji virus koji napada bios.... imal sam napad na prek ip adrese i nabacano mi je pun kufer virusa,,,, napravil sam format c, šupil nove windowse,ali imam osjecaj da komp ne radi kak spada... nod 32 nista ne skenira... help

17 godina
neaktivan
RE: Virusi
carassassin kaže...

da li postoji virus koji napada bios.... imal sam napad na prek ip adrese i nabacano mi je pun kufer virusa,,,, napravil sam format c, šupil nove windowse,ali imam osjecaj da komp ne radi kak spada... nod 32 nista ne skenira... help

Iako takvo nešto tehnički postoji, šanse da si pobrao su minimalne. Vjerojatnije je da bi nešto pobrao sa nekim piratskim softverom(možda i sa samim OS), ili ako imaš više particija  da je nešto preživjelo sastrane. Ali ipak je najvjerojatnije da tvoji problemi nisu uzrokovani virusom jer većina " imam osjecaj da komp ne radi kak spada"  problema nakon reinstalacije je uzrokovana ne updejtanjem OSa i/ili drivera.

15 godina
neaktivan

nisam neki informatucar,i nekuzim se bas.... što ti je skracenica -os??? skinula sam i spybot s&d i nakon njegovog skena mi pise microsoft.windows security centerantivirus override,neznam dal to ima kakve veze s tim... sve radi normalno,samo u bs playeru kad pokrenem film om radi,ali kad stavim prjevod stane pise eror,,,,neznam dal to ima kakve veze,al evo... unaprjed hvala, -neznalica-

16 godina
neaktivan

OS - je skraćenica od operativni sustav. pitam se pitam što li je pošlo po zlu prilikom te instalacije windowsa.. predlažem ti da skeniraš računalo s ovim i ovim, pa javi ako što nađe. i za početak si instaliraj GOM player, umjesto bs playera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 17:27 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

hej,,, nasel je....malware-Disabled Sedurity-Registry Data- HKEY-LOCAL-MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/security.... Bad(1) No aktion taken.... kaj je to i kaj sad dalje???

16 godina
neaktivan

jesi napravio sken s oba programa koje sam ti preporučio?

15 godina
neaktivan

ak je nasao idi na restart i to je to..........

amir sivac
17 godina
protjeran
carassassin kaže...

nod32.

i nije neko rješenje.instaliraj aviru ili avast.

''how yes no''
15 godina
neaktivan

Ako još imaš problema probaj sa Dr.Web CureIt!Najbolji je!

bakšaj
15 godina
neaktivan

Ako još imaš problema probaj sa Dr.Web CureIt!Najbolji je!

bakšaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice