Antivirus i memorija

poruka: 6
|
čitano: 1.458
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Antivirus i memorija

Zanima me da li itko zna slučajno podatak koji antivirus troši najmanje radne memorije, ali da je uz to i dobar u obavljanju svog posla

16 godina
neaktivan
RE: Antivirus i memorija
fighterZu kaže...

Zanima me da li itko zna slučajno podatak koji antivirus troši najmanje radne memorije, ali da je uz to i dobar u obavljanju svog posla

oni u oblaku,cloudovi kao clam ili immunet
ovi drugi se natovare i uzmu dosta rama za sebe u strartu..
od 80 mb(s procesima i više) nadalje..za šta koristiš net?

14 godina
Antivirus i memorija

ma onako općenito pitam, jer primjerice meni je avilable memorije bilo nekih 3300 mb bez avg-a, a sa avg-om na startu 3100 mb a prilikom duljeg rada na negdje oko 2900 mb(imam 4 gb rama)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 23:03 (fighterZu).
16 godina
neaktivan
Antivirus i memorija

mislim da se ne moraš s tim opterećivati,avg na slabijim konfama oće usporit sistem,ali ti imaš dosta rama
 jedan norton mi je uzimao za sebe 100 mb,a avira nakon instalacije s procesima 80-ak
evo šta kaže andi za cis i outpost..klik

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 23:09 (seneka).
16 godina
neaktivan

CIS do 20MB RAM-a, Avira od 20MB RAM-a, Avast do 30MB RAM-a, AVG do 50 MB RAM-a.....idle mod, bez o-d skeniranja....moja iskustva...

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

CIS do 20MB RAM-a, Avira od 20MB RAM-a, Avast do 30MB RAM-a, AVG do 50 MB RAM-a.....idle mod, bez o-d skeniranja....moja iskustva...

da..ali radi se o tome koliko uzme av za sebe u startu,kod instalacije,a tu je priča malo drugačija
cis oko 100,avira oko 60 mb (bez procesa u tasku)
baš gledam,nod32 na ovom kompu s kojeg pišem troši 38 mb u praznom hodu iliti pripravnosti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 0:27 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice