- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razlika je u 55 grama.
Razlika je u 55 grama.
Da, izgleda malo ali u ruci se osjeti odmah a poslije dužeg vremena izgleda kao da je puno veća razlika.
Imam iPad 1 pa mi nije nista pretezak. A tezi je od oba.
Malo vise vremena posveti jacanju ruku pa neces imati problema s prenosivoscu tableta. Ne samo sjedit u kaucu.
Razlika je u 55 grama.
Da, izgleda malo ali u ruci se osjeti odmah a poslije dužeg vremena izgleda kao da je puno veća razlika.
A da se zaposliš kao vaga u ljekarni - mogao bi na ruke okretat miligrame ...
Osjeti se, ali ako ti razlika od 55 grama čini toliku razliku onda nije problem u uređaju nego u tvojim rukama
Ma poanta je u rasporedu težine unutar uređaja. Imam iPhone 4 i 4S — 4S je čini duplo teži jer su nekako traljavo to rasporedili unutra, dok četvorka je lagana ko pero. Daklem, čisto subjektivno.
A iPad 3 mi bas super lezi u ruci, bas, skoro pa savrsen uredaj.
Imam iPad 1 pa mi nije nista pretezak. A tezi je od oba.
Malo vise vremena posveti jacanju ruku pa neces imati problema s prenosivoscu tableta. Ne samo sjedit u kaucu.
A iPad 3 mi bas super lezi u ruci, bas, skoro pa savrsen uredaj.
U prvoj izjavi si rekao da nisu teški a u drugoj da su preteški, što je onda?
Ovo za sjedenje ne stoji jer mi radno mjesto nije sjedeće a dobrim danom se zna više tona preko ruku prebaciti tako da nije snaga u pitanju, ali i dalje dalje tvrdim da je trojka preteška.
Ovo za sjedenje ne stoji jer mi radno mjesto nije sjedeće a dobrim danom se zna više tona preko ruku prebaciti tako da nije snaga u pitanju, ali i dalje dalje tvrdim da je trojka preteška.
Skini mu 16GB pa ce bit laksi...
imo dvojku, sad imam trojku. oba su preteska, bilo bi super kad bi bili laksi., al nije da ima 2 kile, pretjerujes.
puno vise mi smeta sto se trojka grije ko luda, dok se dvojka uopce nije grijala.
al opet, ovaj ekran je tolko bolji da predem i prek tezine i prek grijanja.
Sigurno si bodybuilder