Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.134.708
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

ja i dalje cekam link za tutorial na 2.3.

na xda forumu ima, ali pol toga ne radi.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
pozdrav

imam jedan problem..ovako, kupio sam xperio x8 u bon bon ponudi za 1000 kn i na pocetku je sve super radilo, ali sam iso stavit android 2.1..nisam uspio, kada sam trebo spojit mobitel i isto vremeno stisnut tipku back da bi mi se spojio, komp mi je zblokiro i svaki sljedeci put mi se isto dogodi..ali to nije sve, poceo mi je mob blokat i skinuo sam onu aplikaciju TASK KILLER i shvatio da mi mobiltel sam otvara po 5 programa..kada ih ugasim na task killeru i ponovno otvorim task killer opet mi je otvoreno po 5 programa ako ne i vise..zanic on meni u 2 s sam otvori sve te programe i zato mi mob steka i bloka i jednom mi se sam od sebe ugasio..jel zna itko u cem je problem?? molim vas za pomoc, ne znam vise sta da radim..

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
karlek88 kaže...
pozdrav

imam jedan problem..ovako, kupio sam xperio x8 u bon bon ponudi za 1000 kn i na pocetku je sve super radilo, ali sam iso stavit android 2.1..nisam uspio, kada sam trebo spojit mobitel i isto vremeno stisnut tipku back da bi mi se spojio, komp mi je zblokiro i svaki sljedeci put mi se isto dogodi..ali to nije sve, poceo mi je mob blokat i skinuo sam onu aplikaciju TASK KILLER i shvatio da mi mobiltel sam otvara po 5 programa..kada ih ugasim na task killeru i ponovno otvorim task killer opet mi je otvoreno po 5 programa ako ne i vise..zanic on meni u 2 s sam otvori sve te programe i zato mi mob steka i bloka i jednom mi se sam od sebe ugasio..jel zna itko u cem je problem?? molim vas za pomoc, ne znam vise sta da radim..

hvala

daj jos neke detalje.ne kuzim.

sto te tocno muci?

to sto otvara programe to tak treba biti.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
17 godina
neaktivan
@karlek88
tipku back trebas stisnuti prije spajanja usba. Skini se updater sa njihove stranice i on ce te vodigi korak po korak.
:)
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

ja i dalje cekam link za tutorial na 2.3.

na xda forumu ima, ali pol toga ne radi.

I ja isto, čekan još uvik. Oćemo dočekat. :/ xD ;)

OĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
logic kaže...
@karlek88
tipku back trebas stisnuti prije spajanja usba. Skini se updater sa njihove stranice i on ce te vodigi korak po korak.

I držat, dok ne piše da pustiš. ;)

OĆU NOVI NICK!
17 godina
neaktivan
Pa pise da ce ga voditi korak po korak :)
14 godina
neaktivan
logic kaže...
@karlek88

sve ja napravim korak po korak..vec sam ja prije skinuo updater i radim sve korak po korak..i sad sam stisnuo back prije ukopcavanja i opet isto..za kolko bi mi otprilike trebalo pisat da mogu pustit tipku?? kad ga spojim po uputama upaki mi se zelena lampica na mobu i onda mi se nakon nekok vremena ugasi i pocne svjetlit narancasta i samo mi se mobitel prebaci na punjenje..na ekranu mi se pojavi baterija i da mi se mob puni..i ako nastavim drzat tipku back na mobu mogu radit sve normalno na kompu ali ako ju pustim onda mi komp zablokira..

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Dali ima ovaj mob u crnoj boji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema. uz njega dobiješ samo pozadinske maskice u plavoj ili rozoj boji.

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
17 godina
neaktivan
karlek88 kaže...
logic kaže...
@karlek88

sve ja napravim korak po korak..vec sam ja prije skinuo updater i radim sve korak po korak..i sad sam stisnuo back prije ukopcavanja i opet isto..za kolko bi mi otprilike trebalo pisat da mogu pustit tipku?? kad ga spojim po uputama upaki mi se zelena lampica na mobu i onda mi se nakon nekok vremena ugasi i pocne svjetlit narancasta i samo mi se mobitel prebaci na punjenje..na ekranu mi se pojavi baterija i da mi se mob puni..i ako nastavim drzat tipku back na mobu mogu radit sve normalno na kompu ali ako ju pustim onda mi komp zablokira..

Skini i pc companion jer uz njega vjerovatno dobijes drivere pa onda idi preki SEUS-a. Odmah ti pokaze da pustis tipku ako je sve ok.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
o kakvim tipkama vi pricate?
zastekas mob, pokrenes taj program, ides update, ok i pricekas par min i to je to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8
dosao je u prodaju u crnoj boji,ali ga nema jos kod nas,a ne vjerujem ni da ce ga biti....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Jel itko ima link za 2.3 koji radi na x8?? i neki tutorial ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i meni bi trebao neki tutorial...nadam se da će nam neko pomoći.. :)
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

mene pitali u tele2 dali hoću crni ili bijeli.....

I btw taj tutorijal bi stvarno dobro došao....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 21:12 (goodie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

lako je za tutorial jel ima netko 2.3 rom koji radi(wifi,video,bluetooth,camera itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

Jel itko ima link za 2.3 koji radi na x8?? i neki tutorial ?

ima ima kitu....pol toga ne radi.

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

ja sam sebi sada stavio android 2.3.2 i radi sve osim kamere 3d i ono za pozivanje a mene mogu nazvati -.-'

uglavnom u quadrantu ima score 968 vise od galaxy s :) i u postavkama pise da je htc legend xĐ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
sta ti tocno neradi?kamera 3d?kakvo povezivanje?wifi?bluetooth?poruke?pozivi?

daj link
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...
sta ti tocno neradi?kamera 3d?kakvo povezivanje?wifi?bluetooth?poruke?pozivi?

daj link

radi mi sve osim kamere,3d(ono u igrama i benchmarku zato to nisam radio),nemogu nikog nazvat(al se mogu javljat na pozive)bluetooth nisam probao,a wifi radi

al nisam sve probao. evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513(ovaj v2.3.2)

i kada ga spojim na komp ne prepozna ga xD sad nekontam kako da to rijesim

pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 23:25 (DarkLink).
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

evo sada sam si stavio 2.2.1 floyo i radi mi sve osim kamere i mislim volume mixer(neznam kako da to provjerim),mozda jos nesto neradi nisam siguran.

bluetooth radi,video radi.u quadrantu je score 1056.

evo i link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513

instalira se preko xrecovery-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto se plaite na te benchmarke. To ne govori nista o ponasanju moba u svakodnevnim aktivnostima.

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

dosad radi dobro i neradi mu jos 3.5mm jack za slusalice xD,al valjda ce izaci fixevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve veze ima jack sa softwareom ;)

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

neznam al znam da ne prepoznaje slusalice kada ih ukljucim i pustim neku pjesmu on je pusta na zvucnik -.-' drugima isto to neradi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jack je ispravan samo software ne preusmjeri zvuk na izlaz za slusalice.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sto se plaite na te benchmarke. To ne govori nista o ponasanju moba u svakodnevnim aktivnostima.

tocno to.hebali vas benchmarki.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

10 verzija 2.2 sense za x8 još ima previše bugova...{#}

Ugl čekam kompletnu verziju 2.2 jer mi ne treba pola mobitela nego cijeli.

Da se vratim na svoje istraživanje:

U build.prop fileu koji možete vidjeti tek kad rootate mob ima jedna zanimljiva stavka a to je:

Battery Capacity = 950 

Sad otvorite poklopac i vidit će te da na bateiji piše 1200mH.Također piše da je voltaža 4.2 dok u mene lagano ide na 3.7.

Probat ću nešto miksat s tim javim rezultate!{#}

P.S.Da bi stavili ovo trebate root-at mob te instalirat xrecovery pa preko njega taj rom.

Napisao sam oba tuta nekoliko stranica prije.Slijedi refresh sa slikama.

LP

Xperia X8-Eclair-Root-JIT-app2SD-Multitouch-xrecovery
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
logic kaže...

tocno to.hebali vas benchmarki.

Well kad po benchmarcima owna LG GT540 i HTC Wildifre onda je Ok ;)

EDIT:

Stavio Floyo 2.2.1 v0.10

Fasciniran,očaran :D

Samo mi smeta što sam u Quadrantu dobio 1060 bodova -.-

Xperia X8-Eclair-Root-JIT-app2SD-Multitouch-xrecovery
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:36 (pandza94).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice