ja i dalje cekam link za tutorial na 2.3.
na xda forumu ima, ali pol toga ne radi.
daj jos neke detalje.ne kuzim.
sto te tocno muci?
to sto otvara programe to tak treba biti.
I ja isto, čekan još uvik. Oćemo dočekat. :/ xD ;)
I držat, dok ne piše da pustiš. ;)
sve ja napravim korak po korak..vec sam ja prije skinuo updater i radim sve korak po korak..i sad sam stisnuo back prije ukopcavanja i opet isto..za kolko bi mi otprilike trebalo pisat da mogu pustit tipku?? kad ga spojim po uputama upaki mi se zelena lampica na mobu i onda mi se nakon nekok vremena ugasi i pocne svjetlit narancasta i samo mi se mobitel prebaci na punjenje..na ekranu mi se pojavi baterija i da mi se mob puni..i ako nastavim drzat tipku back na mobu mogu radit sve normalno na kompu ali ako ju pustim onda mi komp zablokira..
Dali ima ovaj mob u crnoj boji?
nema. uz njega dobiješ samo pozadinske maskice u plavoj ili rozoj boji.
sve ja napravim korak po korak..vec sam ja prije skinuo updater i radim sve korak po korak..i sad sam stisnuo back prije ukopcavanja i opet isto..za kolko bi mi otprilike trebalo pisat da mogu pustit tipku?? kad ga spojim po uputama upaki mi se zelena lampica na mobu i onda mi se nakon nekok vremena ugasi i pocne svjetlit narancasta i samo mi se mobitel prebaci na punjenje..na ekranu mi se pojavi baterija i da mi se mob puni..i ako nastavim drzat tipku back na mobu mogu radit sve normalno na kompu ali ako ju pustim onda mi komp zablokira..
Skini i pc companion jer uz njega vjerovatno dobijes drivere pa onda idi preki SEUS-a. Odmah ti pokaze da pustis tipku ako je sve ok.
Jel itko ima link za 2.3 koji radi na x8?? i neki tutorial ?
mene pitali u tele2 dali hoću crni ili bijeli.....
I btw taj tutorijal bi stvarno dobro došao....
lako je za tutorial jel ima netko 2.3 rom koji radi(wifi,video,bluetooth,camera itd.)
Jel itko ima link za 2.3 koji radi na x8?? i neki tutorial ?
ima ima kitu....pol toga ne radi.
ja sam sebi sada stavio android 2.3.2 i radi sve osim kamere 3d i ono za pozivanje a mene mogu nazvati -.-'
uglavnom u quadrantu ima score 968 vise od galaxy s :) i u postavkama pise da je htc legend xĐ
radi mi sve osim kamere,3d(ono u igrama i benchmarku zato to nisam radio),nemogu nikog nazvat(al se mogu javljat na pozive)bluetooth nisam probao,a wifi radi
al nisam sve probao. evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513(ovaj v2.3.2)
i kada ga spojim na komp ne prepozna ga xD sad nekontam kako da to rijesim
pozz
evo sada sam si stavio 2.2.1 floyo i radi mi sve osim kamere i mislim volume mixer(neznam kako da to provjerim),mozda jos nesto neradi nisam siguran.
bluetooth radi,video radi.u quadrantu je score 1056.
evo i link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513
instalira se preko xrecovery-a
Sto se plaite na te benchmarke. To ne govori nista o ponasanju moba u svakodnevnim aktivnostima.
dosad radi dobro i neradi mu jos 3.5mm jack za slusalice xD,al valjda ce izaci fixevi
Kakve veze ima jack sa softwareom ;)
neznam al znam da ne prepoznaje slusalice kada ih ukljucim i pustim neku pjesmu on je pusta na zvucnik -.-' drugima isto to neradi
Jack je ispravan samo software ne preusmjeri zvuk na izlaz za slusalice.
Sto se plaite na te benchmarke. To ne govori nista o ponasanju moba u svakodnevnim aktivnostima.
tocno to.hebali vas benchmarki.
10 verzija 2.2 sense za x8 još ima previše bugova...
Ugl čekam kompletnu verziju 2.2 jer mi ne treba pola mobitela nego cijeli.
Da se vratim na svoje istraživanje:
U build.prop fileu koji možete vidjeti tek kad rootate mob ima jedna zanimljiva stavka a to je:
Battery Capacity = 950
Sad otvorite poklopac i vidit će te da na bateiji piše 1200mH.Također piše da je voltaža 4.2 dok u mene lagano ide na 3.7.
Probat ću nešto miksat s tim javim rezultate!
P.S.Da bi stavili ovo trebate root-at mob te instalirat xrecovery pa preko njega taj rom.
Napisao sam oba tuta nekoliko stranica prije.Slijedi refresh sa slikama.
LP
tocno to.hebali vas benchmarki.
Well kad po benchmarcima owna LG GT540 i HTC Wildifre onda je Ok ;)
EDIT:
Stavio Floyo 2.2.1 v0.10
Fasciniran,očaran :D
Samo mi smeta što sam u Quadrantu dobio 1060 bodova -.-