LG KP500 Cookie

poruka: 111
|
čitano: 75.512
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG KP500 Cookie".
17 godina
RE: LG KP500 Cookie

pitaj ih, ja mislim da

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina

da... dobar je zvuk, ali imaš osjećaj da će se raspasti kad ih dotakneš...

17 godina
neaktivan

Ma dobro, nek je sve zlo u njima. Kasnije se mogu kupiti malo kvalitetnije sluške i to je to. Samo zbog cijene im ništa ne uzimam za zlo. Meni se mob jako sviđa i bit će uskoro nadam se moj i to onaj iz Tele2. Samo mu još jednog dana ugradim 8 GB mem. karticu i ja sretan ko ludi Milojko.

16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

ok..ja cu kupit ovajiz vipa..mob mi se cini..cool..stari mi ima iphone i meni su fkt skoro jednaki sam sto cookie neam wi-fi..jbg

bubx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Jel ovaj kupljen u tele2 može raditi i na VIP-u možda??

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LG KP500 Cookie

Ja sam si uzeo karticu i telefon se nemora otključat, nego radi na bilo kojoj mreži i što je najvažnije ne gubi se garancija. Kupljena kartica vrjedi za večinu modela.

Osobno sam isprobao više modela LG-a.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Zar se na kp500 cookieu nikako nedaju teme mjenjat??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dovla kaže...

Ako netko treba touchscreen igre za cookie ili slične mobove ima ih tu. Frustrirala me ona virtualna tipkovnica na mom KP500 pa sam našao kako ju ukloniti.

Da bi ukolonili virtulnu tipkovnicu potrebno je:
otvoriti igru ili aplikaciju sa winrar-om,
otvoriti folder META-INF i u njemu otvoriti file MANIFEST.MF sa notepadom.

U taj file je potrebno samo ubaciti na kraju ovo:

LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400

Sve to spremite i prebacite na mob.

Stvarno dobro radi a posebno sam zadovoljan sa Far Cry2. Ima i tutorial za mjenjanje tema samo mi se činilo malo komplicirano, ali ako netko hoće prčkat po mobu neka pogleda tu.

Ima dosta svega za LG KP500 Cookie tu.

pa,  uopće ne čitate postove, već imaš odgovor
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 14:40 (Ag008).
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Već sam ovo pitanje postavio na drugom mjestu al ajde - da li netko zna postoji li zamjenska baterija većeg kapaciteta za Cookie? (ne mora biti proizvođač LG samo da šljaka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG KP500 Cookie

Mozete li mi reci da li se na Cookie-u mogu koristit / pregeldavati office dokumenti? Dakle da li mogu otvoriti Excel datoteku ili Word dokument?.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisam probao Excel, ali Word i PowerPoint možeš

16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Ja sam probao Word ali je to sve skupa loše izvedeno, sitno, sporo radi, ne prilagodi ti stranicu Worda mobitelu pa moraš zumirat i šetat po stranici. Meni osobno - bolje da to nisu ni dirali nego tako loše napraviti. Mislim prezentacije nisam probao ali šta tu može biti dobro na tako malom zaslonu (iako je 3"), mislim šta očekivati - pa nije prezentacija za mob!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

nisam probao Excel, ali Word i PowerPoint možeš

Word sam uspio, ali kako si ti uspio power point... koju si ekstenziju pokrenuo (pps ili nešto drugo?)?
17 godina
neaktivan
dovla kaže...
mmm kaže...

jel se možeju gledat filmovi na cookie-u

Mogu.
 ... o kojim vi filmovima pričate? Danas sam probao staviti dvix i prvo je prebacivanje trajalo tri dana a drugo cookie veli da taj tip ne podržava!
17 godina
protjeran
TOMs kaže...
 ... o kojim vi filmovima pričate? Danas sam probao staviti dvix i prvo je prebacivanje trajalo tri dana a drugo cookie veli da taj tip ne podržava!
 Kakav divix? Podržani formati: mp3, wma, aac, mpeg4, 3gp
http://www.myspace.com/soundimpuls
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...
dovla kaže...
mmm kaže...

jel se možeju gledat filmovi na cookie-u

Mogu.
 Prebaci si video u format 3gp. Ja sam koristio program "Free AVI to 3GP Converter" s tim da sam stavio u rezoluciju 320 x 240 (jednaka kao kod snimanja videa sa Cookijem) te sam kvalitetu stavio na High i onda to jako lijepo izgleda. Ako prebacijete podatke većeg kapaciteta onda preporučam to raditi preko Windowsa a ne preko PC Suite-a jer je preko njega dost sporo...
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

...a jada vam...cookie isti ko P520..a ima bolje ocjene...cak je P520 i bolji sto se tice memorije.....hahahhahaha....Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina

nije baš isti, svaki model je različit po nećemu

17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

jučer sam jako izgrebao ekran... jel netko zna gdje mogu zamjeniti masku??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Pomagajte ljuuudii!

Imam veliki problem.
Pratio sam instalaciju teme na cookia na ovoj stranici http://mycookie.forumactif.com/tutorials-f11/prada-s-theme-t17-15.htm

Na pola instalacije mi je stalo i sad mi se stalno restarta mobitel. Jel zna netko kak da vratim mobitel u prvobitno stanje. Koj firmware da skinem i kak da ga instaliram!!

Molim Vas pomagajtee!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Pomagajte ljuuudii!

Imam veliki problem.
Pratio sam instalaciju teme na cookia na ovoj stranici http://mycookie.forumactif.com/tutorials-f11/prada-s-theme-t17-15.htm

Na pola instalacije mi je stalo i sad mi se stalno restarta mobitel. Jel zna netko kak da vratim mobitel u prvobitno stanje. Koj firmware da skinem i kak da ga instaliram!!

Molim Vas pomagajtee!

Hvala!

Probaj vratiti tvorničke postave. Mislim da ti se onda izbrišu svi podatci (slike,pjesme....) pa ih prvo skopiraj u komp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 12:34 (nokia.fan).
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Uspio sam! Korištenjem sigurnijih programa kao što je: GSMULTI i WinImage uspio sam postaviti novi firmware, pa sad samo ostaje sve vratiti kako je bilo i to je to!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Cookie ne čita mpeg4

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Ja ga imam već jedno 2 mjeseca, a čitam tu u temi da se mogu gledati i filmovi na njemu... Može li mi netko objasniti kako se gledaju? Samo prebacim sa kompa ili?

0 0 hvala 0
16 godina
Box2510 kaže...

Ja ga imam već jedno 2 mjeseca, a čitam tu u temi da se mogu gledati i filmovi na njemu... Može li mi netko objasniti kako se gledaju? Samo prebacim sa kompa ili?

Konvertiraj u 3gp

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Meni čita mpeg4...treba znati namjestiti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DinoLand kaže...

Mozete li mi reci da li se na Cookie-u mogu koristit / pregeldavati office dokumenti? Dakle da li mogu otvoriti Excel datoteku ili Word dokument?.

Hvala

Svatko tko planira kupiti ovaj mob preporučio bi mu da pričeka ovaj http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpressmusic-2832.php cijena bi trebala biti ista( 1500 kn otkjlučani,1000kn zaključani).

17 godina
LG KP500 Cookie

Ova Nokija mi je super, samo nekako mi se čini da će ipak koštati koju stotinu više

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

1500kn? 1000kn? Hahha...da,da..svakako.Belji se To je drugi touch-screen po redu koji je Nokia pustila u prodaju i netko misli da će koštati 1500kn?Koliko vidim, košta skoro 300 eura... Pa samo se stara 6288 prodaje za oko 900kn... Nokia svojim mobitelima drži cijenu u nebesima i primjetno je da je ljudima to dozlogrdilo. Do sada sam imao samo mobitele od strane Nokie, i cijenim ih i sve to, ali cijene su im nemoralne. Pa tko ima 2800-3600 pa i više da si kupi jedan mobitel (npr N serije) ? KP500 se možda ne može uspoređivati s ovo 'ekspres muzik' ali bome je taj 'muzik' skuplji ne dvostruko, nego i više...pa tko voli nek' izvoli...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Imam lg cookie k500 (roziii)...koliko sam skužila taj je,jer ima okruglu tipku u sredini...dobila sam ga ali iz italije...tako da baš i neznam puno o njemu...Danas sam ga odnijela na dekodiranje i ne prima moju vip karticu..probali samo s tele dva i tu karticu prima...čovijek koji radi u tom servisu ga je ostavio kod sebe da proba još nešto napravit...Zanima me samo dali je moguće da ja na njemu zadržim svoj vip broj i na koji način...ne želim bezveze trošit pare na te stvari što se tiče popravaka i dekodiranja ako nema učinka..

nadam se da mi možete pomoći...i unaprijed hvalaaa

Smijeh

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice