Apple iPhone 4S 64 GB

poruka: 14
|
čitano: 5.246
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple iPhone 4S 64 GB".
16 godina
neaktivan
Apple iPhone 4S 64 GB

Koliko ja znam nije 1GHz vec 800MHz tak nes, isto je bilo i s 4kom, svi bruje 1GHz dok je zapravo na 750-820MHz

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 4S 64 GB

My next iphone...

antonio
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Apple iPhone 4S 64 GB

Ima ko ovaj mob i kakav je?

Ivan Lozancic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Apple iPhone 4S 64 GB
ja ga imam 4s 32Gb white mob je savrsen, nema nikakvih laggova i bug a presao sam s androida na iOS i miljun put je bolje, ne kazem da je android neko smece ( super je OS ) al meni je iOS savrseniji jer je doslovno fluidni i nema nikakvog lagga baterija mi traje 2 dana sve u svemu, ak imas para odmah kupuj :) EDIT: 4s je na 1GHz, a 4ka na 800MHz
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:02 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Apple iPhone 4S 64 GB
Stolnik kaže...
ja ga imam 4s 32Gb white mob je savrsen, nema nikakvih laggova i bug a presao sam s androida na iOS i miljun put je bolje, ne kazem da je android neko smece ( super je OS ) al meni je iOS savrseniji jer je doslovno fluidni i nema nikakvog lagga baterija mi traje 2 dana sve u svemu, ak imas para odmah kupuj :)

Kolko si ga platio :)

14 godina
jspknzvc07 kaže...
Stolnik kaže...
ja ga imam 4s 32Gb white mob je savrsen, nema nikakvih laggova i bug a presao sam s androida na iOS i miljun put je bolje, ne kazem da je android neko smece ( super je OS ) al meni je iOS savrseniji jer je doslovno fluidni i nema nikakvog lagga baterija mi traje 2 dana sve u svemu, ak imas para odmah kupuj :)

1800kn
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
jspknzvc07 kaže...
Stolnik kaže...

1800kn

Pretplata ili bonovi?

14 godina
jspknzvc07 kaže...
Stolnik kaže...
jspknzvc07 kaže...
Stolnik kaže...

1800kn

Pretplata ili bonovi?

a to mi od tate frend ima firmu, pa sve sluzbene telefone ima na vip i onda mu vip daje da moze uzet iphone 4s za samo 1800kn jer je vec dugi niz godina vip pretplatnik, kuzis? :) EDIT: imam na bonove, nije pretplata
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:17 (Stolnik).
15 godina
neaktivan
Apple iPhone 4S 64 GB
Ja sam također presao sa androida na 4s 16GB, jedina zamjerka je to sta je 16GB premalo trebao sam uzet vise i to svima preporučujem! Tek kada to napraviš shvatiš koliko je iOS bolji!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Koliko ja znam nije 1GHz vec 800MHz tak nes, isto je bilo i s 4kom, svi bruje 1GHz dok je zapravo na 750-820MHz

Pa ne radi procesor od ip4 na 1ghz?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
ja ga imam 4s 32Gb white mob je savrsen, nema nikakvih laggova i bug a presao sam s androida na iOS i miljun put je bolje, ne kazem da je android neko smece ( super je OS ) al meni je iOS savrseniji jer je doslovno fluidni i nema nikakvog lagga baterija mi traje 2 dana sve u svemu, ak imas para odmah kupuj :) EDIT: 4s je na 1GHz, a 4ka na 800MHz

I 4 i 4s rade na 800mhz samo iPad i iPad 2 imaju 1Ghz.

16 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
Stolnik kaže...

Ja sam do sad mislio da rade na 1ghz, zasto?Pa svugdje pise 1ghz...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Apple iPhone 4S 64 GB
Pa Ja sam mislio da samo 4s radi na 800 MHz?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
H4X0R_Bug kaže...
Stolnik kaže...

Ja sam do sad mislio da rade na 1ghz, zasto?Pa svugdje pise 1ghz...

Je 1GHz ali u stvarnosti je downclockan na 800mhz da manje batrije troši.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice